Pluspunten
Heel snel geleverd, mooi ingepakt
Beste Tessa, bedankt voor de tijd die je hebt genomen om een review over ons in te vullen. Wij zijn nog een jong bedrijf en kunnen hier veel van leren. Leuk om te lezen dat je blij bent met hoe het pakket ingepakt was. Wij doen ons uiterste best om bestellingen zo persoonlijk mogelijk te maken. Wij wensen je veel plezier met de regenjas. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Mooie unieke collectie. Geweldige persoonlijke service.
VerbeterpuntenPrijs/kwaliteit. Product beter zichtbaar op de foto
Beste Olga, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Goed om te zien dat je blij bent met onze service. Ik heb je naar aanleiding van je review en je verbeterpunt een bericht gestuurd. Ik hoor graag van je. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Het werd, ondanks ik het na 15:00 uur besteld had, evengoed de dag erna bezorgd. Met een persoonlijke boodschap in me schoenendoos. Super leuk!
Beste Kathy, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je deze over ons hebt ingevuld. Wat leuk om te lezen dat je blij bent met de service en het persoonlijke briefje. Wij wensen je veel plezier met de schoenen. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle bezorging
Beste Damanja, bedankt voor de tijd die je hebt genomen om deze review over ons in te vullen. Dit waarderen wij enorm. Ik zie dat je onze service een 10 hebt gegeven, bedankt! Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
snelle levering, binnen 1 dag. Bij probleem met ideal betaling direct geholpen. top
Beste Marco, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Goed om te zien dat je blij bent met onze service. Ik heb je naar aanleiding van je review een bericht gestuurd. Ik hoor graag van je. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Ingeborg, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen, aangezien wij veel kunnen leren van deze reviews. Wij wensen je veel plezier met de sneakers. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ben heel snel geholpen door winkel zandvoort met zwarte shabbies
Beste Marianne, bedankt voor de tijd die je hebt genomen om deze review over ons in te vullen. Dit is enorm belangrijk voor ons en hier kunnen wij veel van leren. Ik zie dat je onze service hebt beloont met een 10, bedankt! Goed om te lezen dat je goed bent geholpen. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle service en begrip aan de telefoon was prettig
VerbeterpuntenSnellere afwerking van de retourzendingen. Dit ging bij even mis maar ik geloof dat het normaal gesproken altijd wel goed gaat.
Beste Sandra, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Goed om te lezen dat je blij bent met de service. Over je verbeterpunt heb ik je zojuist telefonisch gesproken, waarvoor nogmaals dank.Mochten wij je nog kunnen helpen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda Team Winkelstraat.nl
Beste Roel, bedankt voor de tijd die je hebt genomen om een review over ons in te vullen. Dit is voor ons erg belangrijk als jong bedrijf en hier kunnen wij veel van leren. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan horen we dat graag. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Persoonlijke bon Snelle levering
VerbeterpuntenGeen verzendkosten berekenen
Beste Sasja, bedankt voor de tijd die je hebt genomen om deze review over ons in te vullen. Hier kunnen wij veel van leren als jong bedrijf. Ik zie dat je onze service een 10 hebt gegeven, bedankt! Wat betreft je verbeterpunt, mocht je behoefte hebben om van ons te horen waarom wij ervoor kiezen om de retour kosten in rekening te brengen, dan horen wij dat graag van je. Wij wensen je veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Beste Supaporn, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Beste Lamyae, bedankt voor de tijd die je hebt genomen om deze review over ons in te vullen. Wij wensen je veel plezier met de aankoop. Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goed retour
VerbeterpuntenJas was teklein dus moest terug sturen koste geld beetje jammer
Beste Dennis, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Wat jammer dat de jas te klein is. Wat betreft je verbeterpunt over de retour kosten. Mocht je er behoefte aan hebben om uitleg van ons te krijgen waarom wij hiervoor kiezen, dan horen we dat graag van je. Mocht wij je nog ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik kreeg bij mijn bestelling , een met de handgeschreven briefje , waarin ik werd bedankt voor de bestelling en men wenste mij veel loopgenot met mijn nieuwe aanwinst en dat vond ik enorm leuk!!!!
Beste Thea, bedankt voor de tijd die je hebt genomen om een review over ons in te vullen. Dit waarderen wij enorm als jong bedrijf. Wij doen ons uiterste best om de bestellingen zo persoonlijk mogelijk te maken en het is voor ons ontzettend leuk om terug te zien dat je dit kan waarderen. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering prachtige poncho
Beste Angeline, bedankt voor je review. Wij zijn nog een jong bedrijf en kunnen daarom veel leren van deze reviews. Wat leuk om te lezen dat je blij bent met de poncho en onze service een 10 hebt gegeven! Wij wensen je veel plezier met je poncho en een fijne dag. Met vriendelijke groet, Linda namens Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Artikelen zijn met zorg verpakt, snelle levering , mooi en uitgebreid assortiment.
Beste Sandra, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met hoe wij bestellingen inpakken, wij doen onze uiterste best om dit zo persoonlijk mogelijk te maken. Veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens Team Winkelstraat.nl
Het enige minpunt was dat de mail waarin bevestigd werd dat mijn retour goed aangekomen was en het aankoopbedrag teruggestort was niet is gestuurd. Verder vind ik de snelheid en de service super. Nou ja, nog één klein minpunt: de enorme dozen waarin mijn laarzen verstuurd werden vond ik uit karton/papier oogpunt een beetje zonde.
Beste Marie, bedankt voor de genomen tijd om deze review in te vullen. Wij zijn nog een jong bedrijf en wij kunnen veel leren van onze klanten. Wij waarderen het dan ook enorm dat je verbeterpunten hebt ingevuld. Wat vervelend dat je geen bevestiging van ontvangst hebt ontvangen, dit is wel de bedoeling. Onze excuses hiervoor. Daarnaast zullen wij je punt betreffende de dozen zeker meenemen voor in de toekomst. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat
Pluspunten
Snel en netjes opgestuurd
VerbeterpuntenGeen
Beste Mitchell, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review over ons in te vullen. Dit waarderen wij enorm en hier kunnen wij veel van leren als jong bedrijf. Je hebt onze service een 10 gegeven, bedankt! Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan horen we dat graag. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Beste Mandy, bedankt voor je review. Wij vinden het fijn dat je hier de tijd voor hebt genomen. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeer snelle levering, betrouwbaar!
VerbeterpuntenGeen verbeter punten, service is top!
Beste Samira, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review over ons in te vullen. Dit waarderen wij enorm als jong bedrijf en hier kunnen wij veel van leren. Wat fijn om te lezen dat je geen verbeterpunten hebt en ons een 10 geeft, bedankt! Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dat graag. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik heb pas één keer wat besteld bij Winkelstraat.nl en dat waren schoenen van schoenenwinkel Lia Staring uit 's-Hertogenbosch. Ik had de schoenen binnen twee werkdagen in huis en bij de schoenen zat nog een persoonlijk handgeschreven briefje waarin zij mij veel plezier met de schoenen wensten. Die persoonlijke noot vind ik extra top!
VerbeterpuntenNog geen idee
Beste Bernadette, bedankt voor je review. Wat leuk om te lezen dat je het briefje bij je bestelling kon waarderen. Wij doen onze uiterste best om de bestellingen persoonlijk te maken. We wensen je veel plezier met de schoenen. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan horen we dat graag. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Beste Joke, bedankt voor je review. We waarderen het enorm dat je de tijd hiervoor hebt genomen. We zien dat je onze service een 10 waard vind, bedankt! Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we dat graag. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Overzichtelijke website. Producten worden snel geleverd, zijn mooi ingepakt en er zit een begeleidend briefje bij van de winkelier met een persoonlijke tekst, zeer leuk!!!
Verbeterpuntengeen
Beste Angelique, bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om een review over ons in te vullen. Dit waarderen wij enorm. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze service, bedankt! Wij wensen je veel plezier met de aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we dat graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering mooi en goed verpakt vind het perfect
VerbeterpuntenNee
Beste Ria, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Wij kunnen namelijk veel leren van deze reviews en van onze klanten. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede service en alles is duidelijk
Beste Tatijana, bedankt voor de tijd die je hebt genomen om een review over ons in te vullen. Hier kunnen wij veel van leren en waarderen wij enorm. Leuk om te lezen dat je onze service goed en duidelijk vind, bedankt! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl