Pluspunten
Goede service en dienstverlening, mooie en duidelijke site.
Beste Sonny, bedankt voor je review. Ik zie dat je onze service beloond hebt met een 10! Dit waarderen wij enorm. Mochten wij je in de toekomst ergens mee kunnen helpen, dan horen wij dat graag. Veel plezier met je aankoop. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Beste Annelies, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review over ons in te vullen. Dit waarderen wij enorm. Ik heb je naar aanleiding van je review een e-mail gestuurd. Ik hoor graag van je. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Linda Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, veel keus en een nette, overzichtelijke site.
Beste Laura, bedankt voor je review. Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om dit in te vullen. Ik heb je naar aanleiding van je review een e-mail gestuurd. Ik hoor graag van je. Met vriendelijke groet, Linda Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Merkkleding voor dames!
VerbeterpuntenKruisingen van koopjes
Beste Azra, bedankt voor de tijd die je hebt genomen om een review over ons in te vullen. Dit waarderen wij enorm en hier kunnen wij veel van leren. Mocht wij je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Beste Miriam, bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review over ons in te vullen. Dit waarderen wij enorm en hier kunnen wij veel van leren als jong bedrijf. Ik zie dat je geen plus- of verbeterpunten hebt ingevuld. Mocht je toch nog iets bedenken of als we je ergens mee kunnen helpen, dan horen wij dat graag. Veel plezier met de bestelling. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Mooi verpakt !
Beste Sandra, bedankt voor de tijd die je hebt genomen om een review over ons in te vullen. Wat fijn om te zien dat je onze manier van inpakken leuk vind, daar doen we het voor. Ik heb je naar aanleiding van je review een e-mail gestuurd. Mochten we nog iets voor je kunnen doen, dan horen wij dat graag. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik had mijn bestelling met een dag in huis.erg fijn. Toen er iets mis was met het product heb ik de desbetreffende winkel gebeld en heb ik gelijk een nieuw paar gekregen. Erg goede service en zal ook zeker weer wat via winkelstraat.nl bestellen.
Beste Patricia, bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review over ons in te vullen. Dit waarderen wij enorm. Wat leuk om te lezen dat je onze service een 10 geeft! Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we dat graag. Veel plezier met je aankoop. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Beste Colin, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review over ons in te vullen. Dit waarderen wij enorm. Ik zie dat je onze service een 10 geeft, bedankt! Mochten wij in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Veel plezier met de aankoop. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle en nette aflevering. Goede communicatie vanuit bedrijf over verzending.
Beste Monique, bedankt voor het invullen van deze review. Dit waarderen wij enorm en kunnen wij veel van leren. Ik heb je naar aanleiding van deze review een e-mail gestuurd. Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we dat graag. Wij wensen je veel plezier met het vestje. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Vorige dage besteld, volgende dag in huis. Super! En m'n in een hele mooi doos verpakt.
Beste Juliette, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review in te vullen. Hier kunnen wij veel van leren. Ik heb je naar aanleiding van deze review een e-mail gestuurd. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dat graag. Veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snel bezorgd, en goeie kwaliteit van de producten
Beste Pieter, bedankt dat je de tijd en moeite hebt genomen om een review over ons in te vullen. Wat leuk om te zien dat je onze website een 10 waard vind! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dat graag. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Supersnelle levering, goed verpakt, duidelijke instructie over eventueel wat te doen bij retourzending,en inderdaad: na retourzending prompte betaling! Klasse.
Beste Elianne, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review over ons in te vullen. Dit waarderen wij enorm en hier kunnen wij veel van leren. Wat leuk om te zien dat je onze service beloont met een 10! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Veel plezier met de jas. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Linda Team Winkelstraat.nl
Ik heb 1 vebeterpunt bedacht maar denk niet dat Winkelstraat hier invloed op kan uitoefenen? Het zou nl.fijn zijn als je als klant die i de winkel zn product terug gaat brengen omdat deze niet past, het nieuwe artikel kan verrekenen. Ik heb bijv.in een paar dagen tijd 2x 130 euro betaald. Nu hebben we de eerste 130 euro snel terug gestort gekregen en was het voor ons geen probleem een 2e paar laarzen af te rekenen maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen even in enkele dagen 230 euro kan betalen voor een paar laarzen.die geruild en dus eigenlijk 2x betaald moeten worden. Ik vond het ook heel vreemd dat ik van de boetiek geen ruilbevestiging kreeg, in principe heb ik dus op goed vertrouwen de betaalde, niet passende laarzen daar achter gelaten zonder enkel bewijs dat ik nog 130 euro retour zou moeten krijgen. Dit is een beetje onrustig voor de klant die de moeite neemt naar de winkel te gaan ipv het pakket met UPS retour te sturen (dan krijg je nl.wel een bewijs van afgifte/retour. Twee puntjes dus mbt produkten die door de klant zelf terug naar een boetiek gebracht worden.
Beste Johan, wat leuk dat je de moeite hebt genomen om een review over ons in te vullen. Je hebt onze service beloont met een 10, bedankt! Ik zie dat je geen plus- of verbeterpunten hebt ingevuld. Mocht je nog iets bedenken, dan horen wij dat graag. Hier kunnen wij veel van leren. Wij wensen je veel plezier met de laarzen. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Linda Team Winkelstraat.nl Update: Bedankt voor de toevoeging. Ik heb je naar aanleiding hiervan een e-mail gestuurd. Met vriendelijke gr
Beste Jolanda, bedankt dat je een review over ons hebt ingevuld. Dit waarderen wij enorm. Naar aanleiding van je review hebben wij je een e-mail gestuurd. Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij dat graag. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Overzichtelijke website met een erg breed assortiment. Zal hier zeker vaker iets kopen, er is altijd wel iets te vinden.
VerbeterpuntenUPS bezorgt helaas alleen op werkdagen, postNL bezorgt bij ons vaker.
Beste Jarno, bedankt voor de tijd die je hebt genomen om een review over ons in te vullen. Wat leuk om te lezen dat je van plan bent vaker bij ons te winkelen. UPS bezorgd voor ons inderdaad alleen op werkdagen, maar wij zullen je verbeterpunt zeker meenemen voor in de toekomst. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Jij bent in ieder geval al goed voorbereid op de koude dagen! Fijne dag. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Beste Ekkehart, bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review over ons in te vullen. Dit waarderen wij enorm en hier kunnen wij veel van leren als jong bedrijf. Ik zie dat je geen plus- of verbeterpunten hebt ingevuld. Mocht je toch nog iets bedenken of als we je ergens mee kunnen helpen, dan horen wij dat graag. Veel plezier met de bestelling. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Linda Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, retourneren is super handig! Klantvriendelijk en duidelijke site.
VerbeterpuntenVoor nu heb ik geen verbeterpunten:), het is allemaal goed
Beste Eline, bedankt voor de tijd die je hebt genomen om een review over ons in te vullen. Ik zie je onze service een 10 hebt gegeven! Bedankt hiervoor! Dit waarderen wij enorm. Mochten wij je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij dat graag. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Beste Josyane, bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review over ons in te vullen. Dit waarderen wij enorm en hier kunnen wij veel van leren als jong bedrijf. Ik zie dat je geen plus- of verbeterpunten hebt ingevuld. Mocht je toch nog iets bedenken, dan horen wij het graag. Wij wensen je veel plezier met de jeans. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Beste Saskia, bedankt voor de genomen tijd om een review over ons in te vullen. Dit waarderen wij enorm en kunnen wij veel van leren. Ik zie dat je geen plus- of verbeterpunten hebt ingevuld. Mocht je toch nog iets bedenken, dan horen wij dat graag. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
* Ik heb helaas mijn jas retour moeten sturen omdat hij toch niet helemaal naar mijn zin zat. Nu heb ik deze retour gestuurd naar de desbetreffende winkel. Het is inmiddels bijna een week later en heb nog niets vernomen of mijn retour goed is aangekomen. Maar krijg wel een herinnering van Afterpay om mijn rekening te betalen. Dit loopt helaas nog niet heel goed.
Beste Yvonne, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review over ons in te vullen. Je verbeterpunt hebben wij inmiddels besproken via de e-mail. Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik het graag. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Linda Team Winkelstraat.nl
Beste Frank, bedankt dat je een review over ons hebt ingevuld. Wij waarderen het enorm dat je hiervoor de tijd hebt genomen. Dit is voor ons namelijk erg belangrijk. Ik heb je naar aanleiding van je review een e-mail gestuurd. Ik hoor graag van je. Met vriendelijke groet, Linda Team Winkelstraat.nl
Beste Lisette, bedankt dat je een review over ons hebt ingevuld. Dit waarderen wij enorm en hier kunnen wij veel van leren. Ik zie dat je geen plus- of verbeterpunten hebt ingevuld. Mocht je nog iets bedenken, dan horen wij dat graag. Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenDuur. Sneller reageren op retourzending
Beste Mick, bedankt voor de tijd die je hebt genomen om een review over ons in te vullen. Dit waarderen wij enorm als jong bedrijf en hier kunnen wij veel van leren. Ik heb je een e-mail gestuurd over je verbeterpunt. Mocht ik je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik het graag. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Linda Winkelstraat.nl
Beste Diyana, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review over ons in te vullen. Naar aanleiding van deze review heb ik een e-mail naar je gestuurd. Wij horen graag van je. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Linda Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
betrouwbaar, overzichtelijk, snelle afhandling, duidelijk
Verbeterpuntengeen
Beste Orphe, bedankt voor de tijd die je hebt genomen om een review over ons in te vullen. Dit waarderen wij enorm en kunnen wij veel van leren als jong bedrijf. Ik zie dat je ons hebt beloont met een 10! Wat fijn dat je onze service goed vind. Mochten wij je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij dat graag. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl