Pluspunten
Voor 3 uur besteld en echt! de volgende dag in huis! Top
VerbeterpuntenNiks aan veranderen!
Pluspunten
Ik ben plezierig en goed geholpen
Verbeterpunten???
Pluspunten
Snelle levering, goede, makkelijke, mooie en snelle site, en veel leuke kleding.
Same day Delivery?
Pluspunten
Pluspunten
Ik had een shirtje besteld, welke volgens site blauw was, maar bij het uitpakken zwart bleek. Op kosten van jullie mocht ik deze gelijk terugsturen, top!
Pluspunten
Snelheid Communicatie
Verbeterpuntengeen, ik ben 100% tevreden
Pluspunten
Snel, duidelijk. Na retourzending zeer snelle reactie van Afterpay.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over de bestelling en afhandeling daarvan.
Pluspunten
het is gewoon een top winkel
Verbeterpuntenniks aan te merken
Pluspunten
Snelle levering, duidelijk per email met de link en tracking/trace nummer. Bij aankomst erg mooi en netjes verpakt. Ik ben tevreden!
VerbeterpuntenGeen!
Kosteloos kunnen retourneren. Ik had een te kleine maat schoenen besteld, terug gestuurd en gelijk een maat groter besteld. Maar helaas kost me dat verzendkosten. Dit zou voor mij een reden zijn om een volgende keer te kiezen voor een andere webshop.
Pluspunten
Absoluut kwaliteit, vlugge zending, retour geen probleem. Al vele kennissen kopen nu ook via internet bij Winkelstraat. Altijd de nieuwste en mooiste merken. Top en zeer tevreden.