Pluspunten
na 15 uur besteld toch nog de volgende dag in huis. was onze eerste bestelling maar zeker niet de laatste
Pluspunten
Goede foto's en omschrijving van het artikel. Snelle levertijd.
Pluspunten
Snelle levering en wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling
Pluspunten
Erg leuk dat er een persoonlijk briefje bij de bestelling zat!!
Pluspunten
Zeer snelle levering. Duidelijke communicatie. Zeer mooi ingepakt. Complimenten!!!!
Pluspunten
snelle levering. Notitie mbt aankoop.
Pluspunten
Vriendelijke support, bij vragen adequaat antwoord en snelle terug koppeling. Tevens persoonlijke noot bij levering door de winkel. Frank Hendriks tot de volgende keer mijn shirt past precies!
VerbeterpuntenZoekfunctie binnen sale producten kon ik niet direct vinden.
Pluspunten
Goede website en snelle service, ook bij een retour. Jullie doen wat je beloofd.
VerbeterpuntenDe info op de site en op het A4tje bij de bestelling komen niet helemaal overeen. Ergens staat dat je eerst een mailtje moet sturen als je iets wilt retourneren. Maar dat gaat automatisch als je online de bestelling als retour aanmerkt. Nog beter dus, en je merkt het vanzelf want je krijgt een bevestingingsmail, maar het werkte bij mij even verwarrend.
Verbeterpuntengoed
Beste Nisha, bedankt voor deze rij met supercijfers! Fijn om te horen dat je zo tevreden was. Mochten we in de toekomst nog wat voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. Namens Team Winkelstraat.nl, Laura.
Pluspunten
Na mijn beoordeling van Winkelstraat werd er binnen een halfuur contact opgenomen om uit te zoeken wat er precies fout is gegaan. Winkelstraat zou direct bij UPS gaan uitzoeken. Een dag later heeft Winkelstraat weer contact met mij opgenomen, om door te geven dat UPS de betreffende chauffeur heeft aangesproken, hij dacht bij het juiste adres te zijn?! Pluspunt voor Winkelstraat, voor een uitermate nette afhandeling in deze!
VerbeterpuntenDinsdag besteld, vrijdag pas geleverd. Aflevering door UPS ronduit slecht. Op het goede huisnummer, alleen in een totaal andere straat bezorgd.Adres stond overigens gewoon goed op de doos....onbegrijpelijk. Na een telefoontje ontvangen te hebben van die persoon zelf daar de bestelling op moeten halen.
Pluspunten
Erg snelle levering door winkelier met een leuk extraatje in de vorm van een tijdschrift en een visitekaartje met daarop een handgeschreven tekst: veel plezier met uw aankoop.
Pluspunten
Snelheid en makkelijk met bestellen
Pluspunten
- Artikel is netjes verpakt aangeleverd. - Website biedt artikelen die net wat anders dan anders zijn
Verbeterpunten- Bezorgtijd kan nog korter
Pluspunten
Pluspunten
Snel, leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling en goede natuurgetrouwe weergave van het product op de site!
VerbeterpuntenBlijven groeien in aanbod, ik ben fan!
Pluspunten
Snelle levering goed verzorgd
Pluspunten
Snelle levering, goedkoper dan in de winkel.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Alles naar wens.
Pluspunten
Snel en goede levering
Pluspunten
Leuk verpakt met geschreven kaartje, Grazia en een tas!
Pluspunten
Topservice!