Pluspunten
Super snelle levering, Snelle reactie via e mail. 1 woord TOP
VerbeterpuntenHelemaal niks
Hoi Alwin, hartelijk bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review over ons achter te laten! Mochten we in de toekomst nog wat voor je kunnen betekenen, dan horen we dat graag. Hartelijke groet namens team Winkelstraat.nl, Marit.
Pluspunten
Marit was erg behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon. Mijn bestelling kwam namelijk te laat aan, maar ondanks dat zal ik wederom een bestelling doen via winkelstraat.nl
het retour zenden kost mij € 6.50 bij andere shops is dit vaak gratis
Pluspunten
Snel en betrouwbaar. Communicatie met winkelstraat goed, m.n. Lia Staring prima
VerbeterpuntenVan arenndonk bij retourzending geen communicatie. Na 1 week nog niets vernomen. Dit moet beter. Komt onbetrouwbaar over.
Pluspunten
Dat er veel verschillende betaalmethodes zijn. Je inkopen worden altijd netjes en mooi ingepakt. Vooral de kaartjes met een bedankje erop die je van elk winkel krijgt.
VerbeterpuntenN.v.t
Hoi Nabila, bedankt voor je review! Goed om te lezen dat je de persoonlijke note van de boutique kon waarderen. Hopelijk zien we je snel weer op Winkelstraat.nl! Happy shopping, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede snelle service, leuke attente boodschap bij de artikelen in de doos, mooi verpakt. Goede retourservice.
Hoi Linda, een hele lijst met 10-en, daar zijn we met ons kleine team erg trots op! Mochten we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen, dan horen we dat graag. Fijne week gewenst names Team Winkelstraat.nl.
Pluspunten
Snelle en perfecte service. Verassing was een leuk kaartje bij de aflevering van het product.
VerbeterpuntenNiet. Veel bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen.
Beste Linda, fijn dat je zo tevreden bent en ons zelfs al voorbeeld ziet voor andere bedrijven! Dit willen we in de toekomst graag waar blijven maken. Mochten we je dus ook ergens bij kunnen helpen, dan horen we graag van je. Hartelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Hoi Sharina, bedankt voor deze supermooie cijferlijst! Zien we je snel weer op Winkelstraat.nl? Als we je ergens mee kunnen helpen, kun je ons altijd mailen/bellen. Voor nu een fijne week gewenst, team Winkelstraat.nl.
Pluspunten
In eerste instantie had ik door een email een verkeerde indruk gekregen. Hierdoor had ik gebeld en Winkelstraat zelf was hier niet van op de hoogte. Marit heeft dit heel serieus genomen en stuurde mij al de volgende dag al dat ze hiermee bezig zijn. Daarbij verstuurde ze mij door middel van een magazine (met 25 euro kortingsbon!) een uitnodiging om nogmaals te gaan kijken. Ik was echt onder de indruk van deze service. Dank je wel Marit!
VerbeterpuntenVerbeterpunten worden direct opgelost! Dat is pas service!
Hoi Diana, bedankt voor je zeer uitgebreide review. Waar mensen werken, worden soms fouten gemaakt, Maar mocht er zich wat voordoen waarover je niet tevreden bent, dan proberen we altijd op zoek te gaan naar een passende oplossing. Fijn dat je dit kon waarderen! Nogmaals bedankt voor je tijd. Namens team Winkelstraat.nl, Marit.
Pluspunten
Klantvriendelijk; Zeer attent dat je per smsbericht op de hoogte wordt gehouden over het verloop v.d. verzending zodat je weet wanneer de bestelling geleverd wordt; Het navragen of de bestelling naar tevredenheid is verstuurd en ontvangen; En..... mooi verpakt!
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan! En veel succes in de verdere toekomst!
Pluspunten
Kreeg handgeschreven bedankje voor mijn aankoop. Stond zelfs een verwijzing in naar eerdere aankoop waar ik ook handgeschreven bedankje bij kreeg.
Beste Menno, hartelijk bedankt voor je review en goed om te lezen dat je zo tevreden bent! We / de boutiques proberen veel persoonlijke aandacht te besteden aan de pakketten, fijn dat dit gewaardeerd wordt. Hartelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Breed aanbod van mooie merken, snelle levering en direct antwoord op mails.
VerbeterpuntenRetourneren gratis i.p.v. dat deze kosten voor eigen rekening zijn. Om te kunnen concurreren met ander webshops is dit een goed verbeterpunt.
Pluspunten
1. Ondanks het punt dat je een bestelling plaatst en deze nog moet worden door gegeven vanaf dat moment naar de betreffende winkel met het betreffende product, is de levering erg snel verlopen. 2. Je wordt verwezen naar de UPS dienst, zodra jouw bestelling is geplaatst, met een track en trace code. Wat erg handig is mocht de leveringsprocedure (voor het gevoel) te lang duren. Uiteraard zie je dit tegenwoordig bij elke internet winkel waar je een bestelling plaatst, maar de UPS zorgt voor de duidelijkste variant.
Pluspunten
Goeie site, persoonlijk gevoel bij levering. Top!
VerbeterpuntenNóg meer mooie merken..
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle levering en goede tussentijdse communicatie. Verder keurig en representatief ingepakt met een persoonlijk geschreven kaartje. Erg leuk om zo te mogen ontvangen!
VerbeterpuntenHet label van het product lag er half af en moest ik zelf maken. Voor een topje van 139 euro vind ik dat eigenlijk niet zo gepast. Het is maar een labeltje, maar een klant zou bij aankoop van een redelijk duur product niet meteen de naaikist open hoeven te maken. .
Pluspunten
Zeer uitgebreide collectie, snelle levering.
VerbeterpuntenBetere zoekfunctie is wenselijk. Indien een selectie wordt gemaakt op designer, dan is het niet mogelijk dames/ heren te selecteren.
Pluspunten
Nette afhandeling van de bestelling
VerbeterpuntenZeer trage internetpagina, zelfs soms niet mogelijk om pagina's te laden.
Pluspunten
Telefonisch prima geholpen. Schoenen binnen 1 dag binnen. Top service!
Pluspunten
Kreeg snel nummers voor retour en ze belden terug toen ze dit hadden beloofd.
Pluspunten
Goed assortiment en erg fijn om in de winkel zelf te kunnen ruilen. Daarnaast trof ik het ook erg met een bijzonder leuke winkel toen ik een van de twee bestelde producten kwam retourneren.
VerbeterpuntenSite is soms erg traag.
Pluspunten
Zeer service gericht en afspraken/beloftes komen zij stipt na.
Beste Michele, hartelijk bedankt voor deze super review! Een beschadiging aan een item komt helaas wel eens voor, maar we zorgen dan graag voor een passende oplossing! Fijn dat je onze service kon waarderen. Tot snel op Winkelstraat.nl ! Namens het hele team, Laura.