Pluspunten
Goede en snelle service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede sortering van kwaliteits arikelen en snelle goede levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heeeeel leuk ingepakt!
Pluspunten
product was eerder geleverd dan gedacht
Beste Sanne, Bedankt voor dit supercijfer! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om een review in te vullen. Veel plezier gewenst met je mooie jurk en als we in de toekomst nog wat voor je kunnen betekenen, dan horen we dat graag! Hartelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Topconcept, NL versie van Farfetch of Luis Veramona. Vergroot het assortiment!! Beetje veel Philip Plein gehalte
VerbeterpuntenMeer communicatie naar de klant over de status van hun order. Werkt nog niet lekker met de track&trace model van UPS.
Pluspunten
snelle levering duidelijke communicatie betaling met afterpay
Pluspunten
Snelle levering, handgeschreven bedankbrief, flesje wijn als attentie: drink geen alcohol, maar vond het toch erg vriendelijk.
Beste Cynthia, Bedankt voor je review! We vinden persoonlijke service erg belangrijk, dus fijn dat je de kleine attentie toch kon waarderen ondanks dat je geen wijndrinker bent. Hopelijk vind je de volgende keer een meer passend cadeautje in je pakket! Hartelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Alles super
Hoi Diego, Alles super, goed om te horen! Mochten we in de toekomst nog wat voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag! Fijn weekend, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle en professionele levering
VerbeterpuntenGwwn
Beste Wanda, Hartelijk bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Met zulke cijfers gaan we met ons (kleine) team heel blij het weekend in! Jij ook een fijn weekend gewenst en hopelijk tot ziens op Winkelstraat.nl! Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Duidelijke foto's, snelle service, nette service, vriendelijk
VerbeterpuntenNvt
Beste Bianca, Bedankt voor je review. Dit is erg belangrijk voor ons, als startend internet bedrijf. Hartelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Keurige levering, netjes in een doos met daarin een mooie verpakking. Er is duidelijk veel aandacht aan de levering gegeven. Ook leuk was het briefje met een persoonlijke mededeling.
Pluspunten
Duidelijke site. Goede service
VerbeterpuntenUps bezorgt alleen overdag en niet in het weekend. Is niet handig bij fulltime baan.
Hoi Loek, Bedankt voor je review. Het klopt inderdaad dat we momenteel nog niet in het weekend leveren. Zoals je misschien wel hebt gelezen, bestaan we nog maar kort. We werken er hard aan om vaker en op meer plekken te gaan leveren. We hopen dit zo snel mogelijk te realiseren. Voor nu in ieder geval bedankt voor je feedback! Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenRetour kosten worden in rekening gebracht bij de klant! Na een telefoontje met winkelstraat werd dit veranderd en werd het pakketje opgehaald door ups zonder kosten voor mij!
Beste Pamela, Hartelijk bedankt voor je review. Zoals ik in ons gesprek aangaf, is het niet de bedoeling om onduidelijk te zijn over de retourkosten. In zulke gevallen zorgen we graag voor een passende oplossing. Fijn dat je dit kon waarderen! Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
(Besteld bij Vielgut, Eindhoven) - op 15/5 besteld, werd direct na bestelling door winkel teruggebeld dat er bij UPS iets verkeerd gegaan was. Zou 16-5 verstuurd worden. - Op 21/5 met Winkelstraat gebeld, Laura zou uitzoeken wanneer UPS zou leveren. Belt snel terug dat pakketje die dag nog bezorgd gaat worden. - Na aflevering: handgeschreven kaartje 'Veel plezier met je aankoop' én rolletje pepermunt - Prijs op kaartje en bon was €20 goedkoper dan betaald via Paypal. daarop weer met Laura gebeld. Zij zou het gaan uitzoeken. Volgende ochtend vroeg direct telefoontje. Teveel betaalde bedrag wordt door shop teruggestort. - Prijs is op site direct aangepast - Men heeft me toegezegd terug te bellen, is elke keer nagekomen. Persoonlijke benadering, wordt door mij erg gewaardeerd.
Verbeterpunten- De ontvangen mail die je krijgt na de bestelling, stelt dat je een bericht krijgt wanneer UPS tot verzenden overgaat. Heb ik niet gezien of ontvangen.
Hoi Reinier, Hartelijk bedankt voor je uitgebreide review. Hier leren we veel van, als startend bedrijf. Ik begreep van boutique Vielgut dat je hen ook nog had laten weten dat je de persoonlijke aanpak erg kon waarderen. Super! Mochten we in de toekomst nog wat voor je kunnen betekenen, dan horen we dat graag van je. Hartelijke groet, Laura Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenIk heb iets retour gestuurd. Het pakketje is netjes afgeleverd in de boutique. Alleen heb ik nog steeds geen bevestigingsmail gehad van dat het geld is teruggestort.
Pluspunten
Heel goed niks te klagen
VerbeterpuntenIk heb helaas geen tip dit is de beste site om je merk kleding te kopen
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en communicatie. Ook de manier van verpakking in een zwarte doos is erg creatief !
Pluspunten
VerbeterpuntenHartstikke bedankt!! Voor de retourkosten. Ben zeer tevreden met jullie! En ook bedankt voor de moeite! Tot gauw op jullie site! Mvg sana
Pluspunten
- Visitekaartje van de manager met een persoonlijke note. - Levertijd was snel en volgens afspraak.
VerbeterpuntenGa zo door met leveren van de spullen