Pluspunten
Super snel!! Keurig verpakt....helemaal blij!
Pluspunten
Overzichtelijke site. Snelle levering.
Pluspunten
Service voor retour
VerbeterpuntenNiet te veel toezeggingen doen, ik kreeg namelijk te horen dat de broek die ik retour heb verzonden weer naar de kortingsprijs ging waarvoor ik heb betaald. Dit was niet het geval. De oorspronkelijke prijs was 119,95 en de kortingsprijs was 71,97. Omdat de broek te klein was moest ik m retourneren en men zei, van winkelstraat, dat de broek in dezel
Pluspunten
Netjes verpakt en snel
Beste Mirjam, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een cijfer te geven. Een 9, daar zijn we trots op! We horen het graag van je als we in de toekomst nog eens wat voor je kunnen betekenen. Happy Shopping!
Pluspunten
Goede communicatie, aardig personeel.
VerbeterpuntenAls iets op voorraad is is het fijn als het ook geleverd word. Jammer dat er ook geen andere oplossing was. Verder wel een heel goed bedrijf, goede communicatie en erg klantvriendelijk.
Pluspunten
ik werd netjes terug gebeld om na te gaanof alles goed ontvangen was. top services.
Beste Xandra, Fijn dat je blij bent met onze service, want service staat bij ons voorop. Hopelijk zien we je snel weer eens op Winkelstraat.nl Voor nu: heel veel plezier van je producten gewenst! Groeten, het team van Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeer snel en goed stevig verpakt
Beste Evrim, Bedankt voor je positieve feedback! Ik zal doorgeven dat je de producten goed verpakt vond en hopelijk tot ziens op Winkelstraat.nl! Groeten, het team van Winkelstraat.nl
bon meeleveren
Goedemorgen, uit je bericht begrijp ik dat je geen bon hebt ontvangen. Dankjewel voor je feedback. Al onze aangesloten boetieks voegen een factuur toe in het pakket en daarnaast ook een kassabon. Kan je geen factuur terugvinden in de doos? Neem gerust contact op met onze klantenservice ([email protected]) en we helpen je verder. Groeten, het team van Winkelstraat.nl.
Pluspunten
handgeschreven briefje in mijn bestelling.
VerbeterpuntenHet concept van winkelstraat.nl is me niet helemaal duidelijk geworden totdat ik de bestelling ontving met daarin een handgeschreven briefje vanuit een schoenenwinkel. Op de een of andere manier was me dat niet duidelijk geworden op jullie website of gedurende het proces.
Beste Wilma, Bedankt voor je feedback. In de nieuwe design van de site zal het steeds duidelijker worden dat wij leveren vanuit unieke boutiques die écht bestaan. Fijn dat je met ons meedenkt! Groeten, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik vond de dame aan de telefoon uiterst behulpzaam en vriendelijk. Prima gedaan !
Beste Mirjam, Dat horen we graag! Mochten we in de toekomst nog wat voor je kunnen betekenen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Tot ziens op Winkelstraat.nl!
Pluspunten
Geen!
VerbeterpuntenBetrouwbaarheid van het bedrijf komt erg slecht over.
Pluspunten
Snelle levering ., mooi ingepakt
Pluspunten
Snelle levertijd, mooie producten, geen verzendkosten, snel antwoord op mijn vraag die ik per mail heb gesteld.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
- afspraak nagekomen. Voor 15:00uur besteld volgende dag binnen! - Sms gekregen dat het product verzonden is
Verbeterpuntenindicatie tijdstip van aankomst, bezorging in de ochtend of middag aangeven??? Ik heb een spijkerbroek besteld. Nu kwam deze spijkerbroek op de beeldscherm veel donkerder over dan in werkelijkheid. Nu vind ik dat niet z'n probleem maar kan me voorstellen dat andere klanten dat erger vinden. Misschien een nauwkeurige foto betere omschrijving??
Hoi Janes, wat vreemd dat de kleur van de jeans op jouw beeldscherm anders over is gekomen dan in het echt. We fotograferen zo realistisch mogelijk. Het is mogelijk dat een beeldscherm voor afwijkingen zorgt, bijvoorbeeld door je instellingen. Mocht je twijfelen over een artikel, neem gerust contact op met onze klantenservice en we vertellen je alles. Groeten het team van Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede prijs, snelle bezorging.
VerbeterpuntenMogelijkheid tot kiezen dag deel voor bezorging.
Beste Dick, Bedankt voor je feedback. Helaas is het inderdaad nog niet mogelijk om een dagdeel te kiezen voor de bezorging. Winkelstraat.nl is een jong bedrijf, dus dit soort tips nemen we zeker mee voor de toekomst. Fijn weekend, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle bestelt goede uitleg snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vriendelijk en snelle levering
VerbeterpuntenMeer merken. Zoals d&G, Gucci, fendi,....
Pluspunten
Zorg voor de klanten is zeer goed, geen stricte gesprekken maar juist een open en toch heel duidelijk telefoon gesprek. Snelle levering betrouwbare en overzichtelijke website veel informatie over kleding en een nette maten lijst. Ook een goede informatie bron via de email. Nog geen enkele klacht gehad of vervelende dingen mee gemaakt.
VerbeterpuntenAls personen meerdere mensen lid maken van jullie website deze personen belonen met punten of korting omdat deze persoon voor een nieuwe klant heeft gezord? Dit is kortom dus reclame laten maken door de klant zelf maar dit gaat meestal samen met een beloning anders word dit waarschijnlijk niet gedaan. Mischien een Winkelstraat App maken?
Hoi Berend, Bedankt voor al je feedback en met name voor je goede tip. Die zullen we zeker onthouden. Winkelstraat.nl is nog maar net begonnen, dus dit zijn zeker goede ideeën voor de toekomst. Groeten, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Supersnel geleverd net over 15.00 besteld en toch nog de volgende dag inhuis Netjes verpakt, en je wordt goed van alles op de hoogte gehouden
VerbeterpuntenHelemaal nergens wat op aan te merken
Pluspunten
Mooie kleding, overzichtelijke site, en zeer snelle bezorging.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering zoals beloofd en keurig op tijd je geld terug als je een artikel retourneert. Ik kan niet anders zeggen dan helemaal TOP!