Pluspunten
Zeer snelle verzending
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
prima op tijd geleverd ondanks de kerst
Pluspunten
Snelle levering en updates van de status van de bestelling
VerbeterpuntenVerzending met pot post???
Pluspunten
Goede bezorging, ook net te woord gestaan toen ik een vraag had.
Pluspunten
Mooie collectie, hele goede nazorg na terugbrengen
Pluspunten
Goede website en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Veel keus. En n ontzettend goede service.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goede site, overzichtelijk. uitgebreide informatie over het artikel dmv fotos en beschrijving maat.
Verbeterpuntenlevering duurde even, maar kan ook door feestdagen komen
Pluspunten
Duidelijke omschrijving en goede foto\\`s. Op tijd geleverd en de juiste maten geleverd (wat bij menig bedrijf nog wel is mis gaat)
Pluspunten
fijn dat je kunt shoppen bij verschilldende winkels. en dat je het krijgt zonder verzendkosten.leuk handgeschreven kaartje erbij, persoonlijk!
VerbeterpuntenEr staat bij binnen 24 uur leverinf bij mij duurde t 5 dagen. Niet wrg want ben super blij met de jas maar wellicht termijn aanpasen op de site? want dit schept verwachtingen.
Pluspunten
Goed geregeld. Heel mooi ingepakt met een klein kadootje.
VerbeterpuntenEr stond ene dag besteld volgende dag in huis. Ik had het vrijdagavond voor kerst besteld. Ik hoopte op maandag voor kerst. Dat gebeurde niet. Het kwam pas vrijdag na kerst. Dus de belofte klopte niet helemaal ondanks de feestdagen.
Pluspunten
goede beschrijvingen van artikelen duidelijke site goede en snelle service
Verbeterpuntenaanbod per merk zou groter mogen zijn
Pluspunten
Pakket goed afgeleverd. Het was zeer netjes ingepakt. Er zat tevens nog een persoonlijk geschreven kaartje bij.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Supersnelle levering!
VerbeterpuntenNiet. Top service!
Pluspunten
Snelle sevice en correct
Pluspunten
Optijd geleverd heel goed
VerbeterpuntenNiets alles ok
Pluspunten
Netjes verpakt snelle service.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt en een mooie prijs.
Pluspunten
Goede service, snel geholpen.
VerbeterpuntenN.v.t