Pluspunten
Mooi spul.
Pluspunten
Ik had een aantal vragen over een product, en ik werd duidelijk geholpen door de klantenservice. En mijn schoenen werden de volgende dag al bezorgd! Super!
VerbeterpuntenIk zou graag meer heren-sneakers op de site willen zien.
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
Verbeterpuntennee.
Pluspunten
Zeer snel, mooi verpakt en een gratis flesje wijn! Goede service.
Pluspunten
Al meerdere bestellingen gedaan bij Winkelstraat.nl en altijd perfect en op tijd geleverd. Door het mooie en onderscheidende assortiment ga ik zeker binnenkort weer een nieuwe order plaatsen!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Super mooi assortiment, hoge service en hele mooie verpakking!
Pluspunten
Mooi assortiment!
Pluspunten
Snelle en duidelijke communicatie en hetzelfde geldt voor de levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Duidelijke site, goede service, snelle levering en mooi verpakt.
Pluspunten
Hele goede service en communicatie. Rete snelle levertijd en topkwaliteit van het product
Verbeterpunten-
Pluspunten
Mooie kleding, gebruiksvriendelijke site.
VerbeterpuntenSysteem voor ruilen en volgen bestelling kan beter. Geen tijdsblok voor bezorging mogelijk.
Pluspunten
Het bijgevoegde visitekaartje handgeschreven met persoonlijke bedank tekst, is gewoon leuk. Ben ik nog nergens anders tegengekomen. Tevens snelle levering en achteraf betalen zijn ook sterke pluspunten.
Pluspunten
Super snel bestelling thuis ontvangen (volgende dag) terwijl ik na drie uur had besteld. Werd nog gebeld door de klantenservice met de vraag of ik tevreden en blij was. Ja!! :)
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Netjes gebeld om te vragen of alles naar wens was Bevestiging via SMS overzichtelijke site Snelle afhandeling
Pluspunten
Ik ben echt zeer tevreden over het hele proces van de bestelling. Tijdens de bestelling heb ik te lang gewacht met de betaling te doen en hierdoor leek het alsof de jas die ik wilde uitverkocht was. Op dat moment ontving ik een mail van Judith Monfrooy die mij super geholpen heeft en ik toch nog mijn jas heb kunnen bestellen! SUPER!
VerbeterpuntenJullie zouden meer reclame moeten maken want met zo\\`n service zal de verkoop alleen maar beter gaan!
Pluspunten
Snel in huis Ruim assortiment
VerbeterpuntenNiet echt verbeterpunten te noemen
Pluspunten
Onlangs een nieuwe jas bestelt via winkelstraat. Super mooie site waarbij je simpel het aanbod van vele verschillende kan bekijken. Heerlijk zo een totaal aanbod.
VerbeterpuntenHet product aanbod zou nog iets beter kunnen maar ik verwacht dat dit ook nog wel zal groeien.
Pluspunten
Logistiek overeenkomend met verwachting/ kreeg een cadeautje thuis, leuke verpakking `Winkelstraat`!
VerbeterpuntenJa, ik was nog geïnteresseerd in een colbert die `niet op voorraad` was in de desbetreffende winkel. Ik had gehoopt een melding te krijgen waar het colbert mogelijk wel op voorraad was
Pluspunten
Heel keurig verzorgd!!!!
Pluspunten
Goede foto`s van de producten, gemakkelijk te onthouden en communiceren websitenaam. Doet persoonlijk aan. Persoonlijk kaartje bij de levering vond ik goed. Kwalitatief mooie items.
VerbeterpuntenEr staat bij elk item iets over een mannequin, maar die zie je niet op de foto. Bij laarzen schachtbreedte vermelden. Een matentabel toevoegen (hoeveel cm is de taille van een broek, lengte van de pijpen bij maat 36 etc)
Pluspunten
betrouwbaarheid, communicatie goed!
Verbeterpuntenlevering was later dan beloofd!
Pluspunten
Snel bezorgt en geen verzendkosten
Pluspunten
Persoonlijke boodschap bij bestelling, sms gekregen met informatie over bestelling en de volgende dag in huis!