Snelle levering, mooie producten!

Vrijdag besteld, zaterdag al in huis!

Top website!

Ik had er laatst een cadeautje gekocht voor mijn vriend, want dat had ik last minute nodig. Ze hielden zich aan de afgesproken leverdatum en het was ook nog een leuk ingepakt!! Ik zal hier zeker nog vaker bestellen!

Super service en snelle levering!

Super tevreden over Winkelstraat.nl, super service en snelle levering! Daarnaast een breed assortiment aan producten, ik beveel dit iedereen aan. :)

Snel in huis en leuk kaartje erbij!

Van klachten houden ze niet bij winkelstraat

Ik heb meerdere keren iets besteld hier, het is een ********** bedrijf, bij klachten en retouren wordt je constant in het wachthuisje geplaatst!! Ze rekken en rekken,, en eind van het liedje , wordt bij WINKELSTRAAT GEEN ENKELE KLACHT opgelost in het voordeel van de klant!!!! Het is OPLICHTING ,, mensen bestel hier NOOIT!!!!!! Ik ben er nu twee keer ingetrapt , en ik heb spijt hier ooit iets besteld te hebben!!

Niet bestellen!

Een tas en pet besteld bij de webwinkel, bijna een week heeft de bestelling op etiket aangemaakt gestaan (bestelling zou volgende dag binnen moeten komen). Uiteindelijk een melding gekregen dat het pakket onderweg was, krijg ik een uur later bericht dat de tas niet meer leverbaar was en alleen de pet onderweg was. Begrijpelijk hoef ik de pet dan ook niet meer want dan bestel ik het wel bij een andere website. De pet kon alleen niet meer geannuleerd worden en deze moest ik zelf retourneren. Echter als deze niet binnen 2 weken terug bij de leverancier was werd het bedrag niet terug betaald. Het is bijna kerst en ongeveer alles heeft vertraging, ik ga dus niet riskeren dat ik en geen geld en geen pet heb. Dus de pet toch maar gehouden ondanks dat dit niet de bedoeling was. Ik bestel hier nooit meer in ieder geval!

Alle mooie merken onder 1 dak

Een handige website die alle mooie merken verkoopt. Als je je pakketje ontvangt voelt het dan ook als een kado. Zeker een aanrader

Absoluut schandalig

Bestel hier NIET!!! ik krijg van mijn bestelling de verkeerde maat en een item dat ik toch besluit terug te sturen. Ik ontvang hier 2 retourlabels voor (een wissel-label en een retour-label). Van beide items krijg ik geen geld terug, en ook geen andere maat toegestuurd, ook ondanks dat de klantenservice aangeeft mijn verkeerde maat-item te hebben ontvangen. Echt compleet onbeleefde klantenservice dus uiteindelijk heb ik geen items én geen geld terug. Echt schandalig, hier niets bestellen!!

Nog minder dan 1 ster bij een klacht

Klachten daar houden ze niet van bij Winkelstraat. Oplossen al helemaal niet. Inmiddels is de klacht prima opgelost! Dankjewel Winkelstraat

Snel in huis

Snel in huis en zat persoonlijk kaartje bij!

**********

Stelletje ******** geen worden voor Verzinnen van alles bij elkaar om je retour niet te accepteren Je hoeft hier niks te bestellen en te denken als het niks is stuur het terug kan je op je buik schrijven. Lekker ergens anders winkelen. Ps winkelstraat jullie hoeven mij niet te benaderen dit is wie jullie zijn en zo laat ik het ook staan. Er wordt niks aangepast al nemen jullie alles terug **********!

Snelle levering en duidelijke informatie

Fijn platform met een divers aanbod. Duidelijke informatieverschaffing wanneer je een order plaatst.

Super fijne webwinkel, zeker een aanraden!

Hele goede kwaliteit items worden er aangeboden met een snelle levering!

Snelle levering en goede kwaliteit

Heel slecht

Pull aangekocht van 374 euro. Bij levering bleken er 2 gaten in te zitten. Pull zat niet in originele verpakking . Na chat met die chatbox moest ik deze retourneren. Hen reactie de pull was bij verzenden in orde. Weigeren deze terug te betalen en kregen vandaag de pullterug in de bus. Wees gewaarschuwd voor ons nooit meer

Super slecht bedrijf!

Slechter dan slecht!! In mei 2020 3 artikelen besteld. Alle 3 geretourneerd. Bewijs gestuurd van de verzendbewijzen Winkelstraat beweerd tot de dag van vandaag 1 artikel niet te hebben ontvangen. Inmiddels hebben ze een incasso bureau ervoor ingeschakeld. Bestel hier niets !! Ze zijn super moeilijk te bereiken. Ze hebben geen tel nr en reageren op hun chat ook heel erg laat!

Je kan fluiten naar je centen bij retour

Zoontje van 15 broek gekocht ad 109 euro, maar niet juiste broek die hij wenst. Broek geretourneerd per abuis via post.nl. Post.nl geeft aan dat het pakket gewoon bezorgt is. Winkelstraat geeft aan dat niet bezorgt is. Wat nu? Bereidheid van Winkelstraat om eea op te lossen is 0. Sturen je het bos in; vraag maar onderzoek aan bij Post NL...kortom je kan fluiten naar je centen terwijl de broek waarschijnlijk gewoon weer in de winkel hangt of zoek is. Maar daar kunnen wij niets aan doen... erg teleurstellend, lijkt nergens op

HEEL SLECHT

ONGELOFELIJK SLECHT. Ik krijg een pakket toegestuurd zonder verpakking en kaartje. Het artikel paste mij niet dus had ik het gerourneerd. Vervolgens krijg ik een mail dat ik het niet kan retourneren omdat er geen kaartje bij zat. Ik krijg hem nu terug gestuurd en de klantenservice kan mij niet verder helpen aangezien ik er eerst een foto van had moeten maken toen ik het had ontvangen zonder kaartje. Dus ik krijg nu een shirt terug van 100 euro die mij niet past en ik het zonder kaartje ook niet kan bewijzen dat hij echt is, dus krijg er geen stuiver voor als ik het wil doorverkopen. Tip voor als je hier besteld: Foto maken van als het binnen is gekomen... Of gewoon niet bestellen.

achterelijke rot site

als ik 0 sterren kon geven doe ik dat liever, deze achterlijke site zeggen 2-3 werkdagen. niks van geloven het gaat paar weken duren voorsat je wat krijgt. Klantenservice doet ook helemaal geen zak. Vrijdag schoenen besteld van 400 euro en nu is het donderdag moet je nagaan. VOOR ANDERE MENSEN GA HIER NOOIT BESTELLEN! JE WORDT OPGELICHT WAAR JE BIJ STAAT

Trage levertijd.

Lange levertijd helaas anno 2021. Veel pakketjes komen uit het buitenland dat mag wel iets verklaren, maar toch jammer. Klantenservice opzich vriendelijk , jammer genoeg steeds het zelfde antwoord & met de bijbehorende smiley’s. Zo voelt het als of je niet heel serieus word genomen. Ik bedoel we zijn geen kinderen meer. In de tussentijd wacht ik nog altijd op mijn pakketje.

Teleurgesteld!

Een prachtig trainingspak besteld 29 mrt binnengekomen gedragen en daarna 1x gewassen op de goede manier ....toen ik het pak uit de wasmachine haalde was hij helemaal doorgelopen ! Gelijk mail gestuurd waarop de uitkomst was je hebt het verwassen einde discussie .kon nog wel 7 euro 50 shop te goed krijgen ! Schandalig voor zo een groot bedrijf mijn advies mensen ga gewoon naar de winkel daar zijn ze heel blij met de verkoop ! En bestel niet online vaak alleen. Maar gezeik ! ... echt bizar

Deurwaarder sturen met valse reden!

Mijn broertje heeft op 10 nov 2020 een tshirt besteld, bij het openmaken zag hij gelijk al dat ie niet paste dus hij nam niet eens de moeite om het te proberen. Alles netjes in de verpakking gedaan en het artikel geretourneerd, nooit meer wat van de winkel zelf gehoord of vernomen! Totdat we een brief kregen van een deurwaarder namens Winkelstraat.nl dat er nog een bedrag openstond voor het geretourneerde tshirt + deurwaarders kosten, vervolgens heb ik contact gehad met de deurwaarder die mij netjes te woord heeft gestaan en ik haar zoals afgesproken alle bewijsjes toegestuurd heb. Nu heeft mijn broertje van de deurwaarder bericht gehad van winkelstraat.nl dat hun reden van de deurwaarders brief is : het artikel is gedragen en stonk naar rook en dat de item gereinigd moest worden????? Menen jullie dit nou serieus ???? Hij heeft dat hele ding niet eens gepast !!!!! Dus alles is netjes terug gestuurd alles is netjes ontvangen nooit wat gehoord van winkelstraat.nl zelf en dan geef je dit als excuus als je op deze manier geld wilt verdienen aan de klant dan is dat echt te triest voor woorden!!! Het shirtje koste 60eu en de totale kosten zijn nu € 100.22 omdat het shirtje "gereinigd " moest worden. Dus mijn advies voor alle mensen die wat willen kopen op winkelstraat.nl aub mensen doe dit niet linksom of rechtsom word je gepiepeld waar je bij staat !!!

Prima product. Voldeed goed aan beschrijving en maat. Goed verpakt en snel ontvangen.

Super goed

Het kwam snel binnen en super netjes echt een top winkel !

Heel klantvriendelijke klanten service! Item binnen 1 werkdag ontvangen. Zal hier zeker vaker bestellen

De Limiet 19

4131NR Vianen