Geen pakket ontvangen en geen geld terug
5 december een bestelling gedaan die 8 december geleverd zou worden, 9 december staat er nog steeds niks bekend over mijn bestelling. Dan neem je contact op met winkelstraat en word er gezegd dat je pakket van meer dan 900 euro kwijt is. Niemand die weet waar het pakket is. Ik wacht nu al een week op het lopende onderzoek en dan krijg je vandaag gewoon te horen ja sorry het pakket is kwijt we kunnen een shoptegoed aan bieden want het bestelde artikel is niet meer op voorraad. Dus ik ben me geld en me jas kwijt, aangezien ik me geld niet terug krijg en geen jas zal ontvangen. Hoe belachelijk is dat voor zo'n bekende site. We hebben het hier niet over een paar tientjes, we hebben het hier over bijna 1000 euro echt niet normaal te gek voor woorden. De fout ligt bij winkelstraat en ze bieden je een shoptegoed met daarbij wel even in de mail de informatie dat het bestelde artikel niet meer op voorraad is. Volgens mij is de jas gewoon helemaal niet op voorraad geweest aangezien de dames via de mail me duidelijk laten weten dat de jas niet meer te bestellen is maar op de pagina staat hij nog als beschikbaar en wanneer ik aangeef dat ze dus een nieuwe kunnen sturen aangezien de fout niet bij mij lig en de jas al betaald is, krijg ik als antwoord ik kan een shoptegoed aanbieden en dan kan je hem misschien zelf opnieuw bestellen, maar hoe dan als er 4x aangegeven word via de mail dat de jas niet meer leverbaar is... heel vreemd verhaal dit en zeker hele slechte service!!!!
MENSEN KIJK UIT WAAR JE IETS BESTELD.