Pluspunten
Snelle levering, goeie service en natuurlijk de beste merken tegen een redelijke prijs.
VerbeterpuntenN.V.T
Hi Bas! Dankjewel voor deze mooie review. Hier doen we het voor! Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snel, betrouwbaar en een breed assortiment
Verbeterpunten.
Hi Yeliz! Dankjewel, wij zijn ook erg trots op ons assortiment! Hopelijk zien we je snel weer. Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede retournering, geen moeilijkheden gehad bij andere bestellingen
VerbeterpuntenIndien mogelijk de pakketen anders verpakken d.m.v. piepschuim etc.
Hi Remco! Dankjewel voor je positieve review en feedback. We proberen altijd onze service zo optimaal mogelijk te maken. Jouw opmerking nemen we zeker mee. Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Prima site, mooie spullen en zeer goede service bereft verzenden en retourneren.
Pluspunten
Persoonlijke aanpak, snelle service en een zeer duidelijke website!
Hi Audrey! Dankjewel voor deze fijne review. Daar worden we zeker blij van! Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Duidelijke site, goede prijzen en snelle levering! Het kaartje met de persoonlijke boodschap was echt super!!!
Hi Paula! Dankjewel voor je positieve review! We proberen ieder pakketje als een persoonlijk cadeautje aan de klant af te leveren. Fijn dat het zo in de smaak valt. Veel plezier van je aankoop. Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Super contact met de klantenservice, ook snel aan de beurt gelukkig! Afspraken van bevestigingsmail sturen etc. nagekomen, daar houd ik van! :)
VerbeterpuntenMijn jas is helaas gescheurd bij de jaszak, 1,5 week na aankoop.....
Hi Noa! Dankjewel voor deze mooie review! Maar wat jammer dat je jas gescheurd is. Ik heb je inmiddels een mail gestuurd met de vraag of ik nog iets voor je kan betekenen. Ik zie graag je antwoord tegemoet. Groetjes, Luuk van Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
altijd netjes optijd,
Verbeterpuntengooi is een goeie actie
Hi Mark! Dankjewel voor deze mooie review. Daar worden we heel blij van. Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede service en bereikbaarheid snelle reacties en groot assortiment
Pluspunten
betrouwbaar en goede communicatie, veel keuze , snelle levering , en goede nazorg bij retouneren.
Verbeterpuntengeen
Hi Robin! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent. Service is volgens ons een van de belangrijkste aspecten bij een fijne shoppingervaring. Hopelijk zien we je snel weer. Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Bij de omschrijving stond dat je de jas 1 maat groter moest nemen.. klopt precies. Helemaal blij met de jas!
Hi! Wat fijn dat de jas goed past. Hopelijk heb je er veel plezier van. Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Het product dat ik heb gekocht was hier in alle kleuren en maten op voorraad. (Als een van de weinige webwinkels) Het product kwam netjes aan en ik ben er erg blij mee. Ook was de levering erg snel!
VerbeterpuntenGeen
Hi Lisa! Fijn is dat he, als je een ruime keuze hebt. Hopelijk heb je veel plezier van je item! Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Hier voor de eerste keer besteld en gelijk al heel erg onder de indruk van de top service goede kwaliteit, geleverd in een mooie doos en super snelle levering Ik kom hier zeer zeker nog vaker TOP TOP
Hi Miek! Wat leuk om te horen dat je zo onder de indruk bent. Hopelijk zien we je snel weer terug! Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Levering netjes en contact goed.
Hi Anja! Dankjewel voor je mooie review. Voor ons is het erg belangrijk dat het contact met de klant uitstekend is. Hopelijk zien we je snel terug! Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Hi Martijn! Dankjewel dat je de tijd hebt genomen voor deze mooie review. Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ruime collectie, goede service en eenvoudig artikelen retouren of omruilen mocht dat nodig zijn.
VerbeterpuntenX
Hi Petra! Dankjewel voor deze mooie review. Daar worden we zeker blij van. Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Je krijgt wat je ziet. Erg vriendelijk en top service
Hi Besma! Je zou in onze ogen niks anders moeten krijgen dan je verwacht, tenzij het nog beter is natuurlijk! Veel plezier van je item(s). Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Duidelijke site met heel veel keus. Goede en snelle service. In een mooie doos geleverd. Goede kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen
Hi Brenda! Service is voor ons echt het allerbelangrijkste. Goed om te horen dat het bevalt! Veel plezier van je aankopen. Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, leuke artikelen en zeer duidelijk ook met retourneren enzovoort! Vaak komt dezelfde dag nog de UPS het pakketje ophalen!
VerbeterpuntenHeb geen verbeterpunten voor het bedrijf!
Hi Ad! Dankjewel voor je mooie review. We vinden het heel leuk om te horen dat alles zo goed bevalt. Hopelijk tot snel! Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Waarom moet er betaalt worden als je artikelen terug stuurt?
Beste Wandana, Ik heb geprobeerd je te bereiken via e-mail en telefoon, maar helaas is dat niet gelukt. Naast onderstaande review is er namelijk wat misgegaan met jouw retourzendingen. Vermoedelijk heb je het verkeerde UPS label op het verkeerde pakketje geplakt, waardoor beide boutiques een verkeerd item retour hebben gekregen. Dit is verder geen groot probleem, we zullen de boutiques de pakketjes aan elkaar laten doorsturen. Deze zijn inmiddels verwerkt en het aankoopbedrag inclusief retourkosten is terugbetaald. Mochten we toch nog verder wat kunnen toelichten, dan hoor ik het graag. Laura namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede service goede kwaliteit
VerbeterpuntenMaximale hoeveelheid aangeven van spullen
Hi Dion! Leuk te zien dat je zo tevreden bent! Hopelijk zien we je snel terug. Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Hi MV! Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te maken. Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, goed digitaal portaal en een goede kwaliteit.
VerbeterpuntenDe communicatie op de website voor maten kan iets beter.
Hi Tessa! Dankjewel voor deze mooie review! Hopelijk mogen er nog veel pakketjes volgen. Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Bieden designers aan dat bijna niet te vinden zijn online. Dit bespaard mij veel moeite.
VerbeterpuntenUPS niet meer gebruiken. Zijn nooit komen leveren bij mij thuis, zelfs niet de moeite gedaan om aan te bellen.
Hi Adil! Leuke he, we proberen ons aanbod zo uniek mogelijk te houden! Veel plezier van je aankopen. Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
De service is top, netjes snel en duidelijk. Kleding is goed en een goede prijs!
VerbeterpuntenN.v.t.
Hi Vince! Bedankt voor je mooie review! We streven naar service van de hoogste plank. Leuk te horen dat het bevalt. Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl