Pluspunten

echt ewn top bedrijf

het is prima zo

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Ik heb voor het eerst besteld. Je kunt echt alles hier vinden en voor een mooie prijs. De levering ging zeer snel en was netjes verpakt.

Tot nu toe nog geen verbeterpunten gevonden

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Er waren wat moeilijkheden met mijn bestelling maar ze hebben zo een uitstekende service na verkoop dat deze problemen direct van de baan waren. De volgende dag had ik dan ook zoals beloofd mijn pakketje in huis, de bestelling worden heel chique en zorgvuldig ingepakt! Ze communiceren ieder detail en houden je vanalles op de hoogte. Ik ben zeer tevreden over winkelstraat.nl en zou hen aan iederen aanbevelen, ik ga hier zeker nog veel aankopen doen!

Geen enkele, doe gewoon zo verder!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Ik zocht nog snel een sint cadeau voor mijn zoon maar ging er al vanuit dat het wel een kerstcadeau zou worden met alle drukte in m’n achterhoofd houdend maar op de ochtend van 5 dec was daar gewoon m’n pakketje, al keurig in een doosje, een sint papiertje erom gedaan en een blije zoon op pakjesavond !

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snel. Goede service. Heel snel en fijn contact met klantenservice. Ruiling voor andere maat loopt soepel. Proactief richting de klant. Ik ben zeer tevreden.

Tot nu toe niet

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snelle service, simpel bestellen, zeer nette inpakservice

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Ze zijnalles nagekomen wat ze doorgegeven hebben super!!!!!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Vind alles top! Service is goed, klantvriendelijkheid ook. En belangrijkste vind ik dat het netjes op afgesproken dag word geleverd.

Zo is het goed. Heb niks te melden wat beter moet.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snelle levering en erg vriendelijk

Pluspunten

Alleen maar positieve punten over dit bedrijf. Snel, prijs/kwaliteit, vriendelijk, behulpzaam.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Lief handgeschreven briefje oogt heel persoonlijk, maar klachtafhandeling is alles behalve dat. Diep teleurgesteld.

Ik lees hier dat ik niet de enige ben die een verkeerd product heeft ontvangen. Ook ben ik niet de enige die niet blij is met het contact met Kim (haar naam staat niet op het lijstje). Ik heb verkeerde kleur schoenen ontvangen, zie foto, en vervolgens werd ik voorgelogen dat het wel de juiste kleur is want het zou immers de enige kleur zijn. Het zou rood ogen op de foto door lichtinval blabla.. Leugens! Bij de productdetails staat duidelijk dat het product rode effecten heeft en dat er meerdere kleuren beschikbaar zijn. Ik ben diep teleurgesteld want het was een cadeau voor mijn broertje. Erg slecht hoe ik als lastig persoontje werd behandeld terwijl ik alleen vroeg waar ik recht op heb! Ik heb ook schriftelijk contact opgenomen, geen reactie gehad. (Inmiddels langer dan een maand geleden)

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Het zijn de kleine dingen die het hem doen en dan bedoel ik het persoonlijke met de hand geschreven briefje wat er bij gedaan wordt.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Zeer uitgebreid qua merken, voor ieder wat wils!

Garantie kwesties afhandelen.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Super bedrijf ! Mooie spullen voor een goede prijs en de service is ronduit fantastisch. Super blij met alles, het ruilen , nieuwe items en de verpakking WOW !

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Het is een goed bedrijf de site is duidelijk het is een site die je kan vertouwen ze sturen je mailtjes als je spullen onderweg zijn jullie hebben die dikke 10 verdiend ga zo door

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Duidelijke website, goede merken, snelle levering, en erg goed verpakt, om blij van te worden!

N.v.t

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Dikke 10 goede service zowel via mail en telefonisch.. Daarnaast worden de producten zeer zorgvuldig en netjes geleverd in de afgesproken levertijd die men zegt.. Over retouren kan ik niks zeggen daar nog nooit iets retour heb hoeven sturen..

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Ik had Michael Kors gympen besteld maar ik had ze in een verkeerde kleur binnengekregen. Ik had ze opgebeld en mevrouw aan de lijn had de goede kleur voor mij apart gelegd. Mevrouw zei dat juiste kleur verzonden werd zodra mijn retourzending binnen was die ik afgelopen maandag (30-10-2017) heb meegegeven aan de UPS chauffeur. Gratis retournering wat veel bedrijven niet hebben en ik heb vanochtend al de goede kleur binnen gehad! (Nog geen week later). Mijn complimenten en ik raad Winkelstraat zeker aan!

Zorg dat de schoenen schoon zijn, want zag wel een aantal vlekjes. Voor de rest geen probleem want met een doekje en wat water was het weg!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Mooie kleding van topmerken. Het is een feestje om het pakketje te ontvangen! Zo mooi en verzorgd ingepakt.

Geen verbeterpunten

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snel geleverd en super mooi ingepakt!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Super service, goede communicatie en snelle levering.

Blijf zo verder doen

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Super snelle levering, heel tevreden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zorg dat je de juiste artikelen verstuurd en niet de verkeerde! Dit gebeurt vaker zoals te lezen is... Daarnaast ben ik zelf drukker met het artikel retour sturen en zorgen dat ik het juiste artikel ontvang waarbij communicatie er lastig is. Ik zal dan ook niet snel opnieuw bestellen met deze gang van zaken! (Gesproken met Kim maar staat niet in de lijst, deze was ook heel erg slecht te bereiken alleen wanneer het haar uitkwam!)

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Hele goeie service en snel ook+ nog heel veel top merken

De Limiet 19

4131NR Vianen