Pluspunten
Een perfecte en snelle levering en het product was netjes en goed verpakt met handgeschreven kaart erbij. Helemaal top
VerbeterpuntenNvt
Hi Erwin, dankjewel voor je review. Wij ontvangen de gegeven 10 met trots en vinden het erg leuk dat jij je enthousiasme over ons en je aankoop uitdrukt. Veel plezier toegewenst met je nieuwe aankoop en wij zien je graag terug. Met vriendelijke groet, Jamie namens het team
Pluspunten
Exclusieve collectie, snelle service. Zeer behulpzaam en snelle reactie op vragen
VerbeterpuntenTot nu toe zijn al mijn aankopen een positieve ervaring geweest.
Hi Maria, bedankt voor het schrijven van een review. Wij zijn er trots op dat al je aankopen tot nu toe positief zijn verlopen. Mocht je in de toekomst wel tegen iets aanlopen, dan staan wij voor je klaar. Met vriendelijke groet, Jamie namens het team
Pluspunten
Goede overzichtelijke website genoeg keuze en duidelijk wat je moet doen en hoe je iets moet doen bij retonneren of andere maat bestellen daar heeft iedereen wat aan gewoon super
Verbeterpuntenzou alleen maar kunnen zeggen ga zo door altijd up to date en modern zeer professioneel dus alles perfect.
Goedemiddag Matchel, dankjewel voor je beoordelen. Als jong bedrijf ontvangen- en lezen wij dit met erg veel trots. Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Jamie namens het team
Pluspunten
Goede service, persoonlijk, goede prijzen en prima kwaliteit
VerbeterpuntenOp de site staat; Gratis bezorging. Vandaag besteld, morgen in huis. Moest hier wel €3,95 voor betalen??
Hi Cor, leuk dat je de tijd nam om een review te schrijven. Fijn dat je eerste aankoop goed beviel! Wij bieden verschillende bezorgmethodes aan waaronder een gratis levering met UPS (voor 16u besteld = volgende werkdag in huis) en een versnelde levering met Fadello (voor 13u besteld = dezelfde avond in huis). Bij de versnelde service worden extra kosten in rekening gebracht. Deze zijn echter nu wel verlaagd van 3.95EUR naar 2.95EUR. Zien we je binnenkort weer eens terug? Voor nu een fijne dag verder toegewenst. Met vriendelijke groet, Jamie namens team Winkelstraat.nl
Goedemiddag Biljana, wij willen je bedanken voor jouw review en daarbij het gegeven 10 als cijfer. Mochten wij verder nog iets voor je kunnen doen, dan staat de klantenservice voor je klaar. Vriendelijke groeten, Jamie namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Afspraak is afspraak bij dit bedrijf. Waar vindt je dat nog tegenwoordig? Op de site wordt het artikel en het advies voor de juiste maat duidelijk omschreven . Dik tevreden
VerbeterpuntenVoordelig producten kunnen aankopen via een 'uitverkoop' valt tegen.
Hi Jesse, wij willen je bedanken voor jouw review over ons. Wij waarderen dat jij aangeeft wat wij goed doen, en wat wij in de toekomst kunnen verbeteren. Mochten wij verder nog iets voor je kunnen doen dan hoor ik dat graag. Met vriendelijke groet, Jamie namens het team
Pluspunten
Het is de volgende dag in huis goeie kwaliteit kleren
VerbeterpuntenGeen sms maar een mail sturen als het verzonden wordt
Beste Amory, dankjewel voor jouw review. Fijn dat je aangeeft dat je liever een e-mail in plaats van SMS ontvangt met updates over je bestelling, wij zullen dit intern meenemen en kijken hoe dat wellicht kan worden verandert in de toekomst. Veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Jamie namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
- Goede kwaliteit - Goed ingepakt en in een chique doos - Levering rap aan huis (1 dag later) - Service clienten - Via mail - Ook heel goed - Goede communicatie - Een heel goed systeem voor te bestellen en bestelling te kunnen volgen. - Ik had een te kleine maat besteld en jullie retour systeem is ook goed en snel geleverd aan huis.
VerbeterpuntenTot nu toe heb ik er geen. Het is ook maar mijn eerste bestelling maar ik zal nog bestellen!
Beste Tamara, wat leuk dat je zo'n uitgebreide review voor ons hebt geschreven. Wij vinden het super om te lezen dat je tevreden bent met je eerste aankoop en daarbij geen verbeterpunt weet te benoemen. Mocht dit in de toekomst wel het geval zijn, laat je ons dat dan weten? Zo kunnen wij onszelf alleen maar verbeteren. Fijne dag! Groeten Jamie namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snel geleverd en keurig terug genomen bij te groot.
Goedemiddag Linda, wat fijn dat je jouw eerste bestelling bij ons plezierig vond. Wij willen je bedanken voor de gegeven 10 en hopelijk tot een volgende aankoop. Met vriendelijke groet, Jamie namens het hele team.
Pluspunten
Hi Fleur, dankjewel voor jou beoordeling en het geven van een 10. Wij hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop en indien wij je nog ergens mee kunnen helpen, staat de klantenservice voor je klaar. Vriendelijke groeten, Jamie namens het team.
Pluspunten
Super snelle levering al zelfde avond binne. Verschilende betaal mogelijkheden. Heeel heel blij met mijn bestelling bij jullie.
VerbeterpuntenGeen super tevreden
Hi Susan, leuk dat je de tijd nam om een beoordeling te geven aan ons. Wij ontvangen jouw gegeven 10 met heel veel trots. Heel veel plezier toegewenst met jouw nieuwe items en hopelijk zien wij je snel terug. Vriendelijke groeten, Jamie namens team Winkelstraat.nl
Goedemiddag Jesse, bedankt dat je ons een negen als cijfer hebt gegeven. Indien je nog tegen dingen aanloopt wat volgens jou beter kan, dan horen wij dat ook nog graag van je. Fijne dag verder nog toegewenst. Met vriendelijke groet, Jamie namens het team.
Pluspunten
Goede verzorging over contact en de producten zijn goed en verzorgt
Hi Jort, bedankt voor je beoordeling en het geven van een negen, we zijn hier erg blij mee! Veel plezier gewenst van je nieuwe aanwinst. Met vriendelijke groet, Jamie namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Bestelling is gemakkelijk te plaatsen, de levering gebeurt vlot en volgens planning, het geleverde product is in goede staat en goed verpakt. De verpakking is niet beschadigd.
Beste Sabine, bedankt voor de mooie woorden. We zijn blij dat je tevreden bent over je eerste bestelling bij Winkelstraat.nl. Veel plezier toegewenst met je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Jamie namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
alles goed en op tijd afgeleverd
Verbeterpuntenmeer korting
Hoi Anass, fijn dat je even de tijd hebt genomen om ons te boordelen. Wij ontvangen als jong bedrijf jouw gegeven 10 met erg veel trots! Wanneer je je aanmeld voor onze nieuwsbrief, zal jij als eerste op de hoogte worden gesteld van onze kortingen en/of speciale acties. Met vriendelijke groet, Jamie namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede website,mooie merken.Heel goed je bestelling te volgen door de info die je ontvangt en een zeer snelle levering.
Verbeterpunten?
Beste Sandra, wat leuk dat je de tijd name om een review te schrijven. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over jouw eerste aankoop bij ons. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Jamie namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Hele snelle levering, goede service, groot aanbod en mooie kwaliteit kleding etc
Hoi Rachel, wij vinden het erg leuk dat je een review voor ons hebt geschreven en daarbij ons een 10 geeft. Indien je in de toekomst nog verbeterpunten voor ons hebt, dan staan wij hier ook voor open. Ik wens je verder een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Jamie namens het team
Pluspunten
Mooie artikelen, snelle service en zelfs een sms met daarin de geplande levering.
Hi Kim, wat leuk dat je zo tevreden over ons bent en een 10 geeft. Wij zijn hier heel erg trots op en hopen wat wij je snel terug mogen zien op onze website. Happy shopping! Met vriendelijke groet, Jamie namen team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Als iets niet op voorraad is dan bellen ze op als ze het wel weer hebben en je krijgt een leuk persoonlijk briefje bij je aankoop
Hi Stefanie, bedankt voor je beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij ons. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen dan horen wij dat graag van je. Met vriendelijke groet, het team van Winkelstraat.nl
Pluspunten
Wanneer een pakket niet wordt meegeleverd wordt daar gelijk werk achter gezet zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen
VerbeterpuntenZie geen verbeter punten
Beste Joshua, bedankt voor je review. We zijn blij dat je tevreden bent met ons! Veel plezier gewenst van je nieuwe item(s)! Met vriendelijke groet, het team van WInkelstraat.nl
Pluspunten
Persoonlijk, handgeschreven kaartje bij de bestelling en een strik om de schoenendoos, wat een service!
VerbeterpuntenOp dit moment niet, behalve misschien een iets sneller aflevering.
Goedemiddag Rosina, bedankt voor het schrijven van de review en het geven van een 9. Veel plezier met de schoenen en we horen graag als we je nog eens ergens mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Joyce namens het team
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke website met alle top designer merken. Bij het afleveren van de bestelling wordt alles keurig netjes in boetiek stijl afgeleverd in mat zwarte dozen. Je voelt je al speciaal terwijl je nog niks hebt opengemaakt. Helemaal top
VerbeterpuntenGa zo door
Hi Stef, bedankt voor je positieve review. Goed te horen dat je tevreden bent over onze service. We hopen dat je snel weer komt shoppen en we je weer blij mogen maken met een van onze mooie artikelen. Veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Joyce namens het team
Pluspunten
- Klantvriendelijk - bij problemen altijd opzoek naar de beste oplossing - garantie is ook écht garantie!
VerbeterpuntenNiks!
Goedemiddag Tim, dankjewel voor jouw review en het geven van een 10! Wij zijn hier super trots op. Hopelijk tot snel weer eens. Met vriendelijke groet, Jamie namens het team
Pluspunten
goede duidelijke webpagina, makkelijk te vinden wat ik zocht, makkelijk te betalen en de volgende dag netjes verpakt bezorgd zoals afgesproken en beloofd. Echt top. Blij dat ik jullie gevonden heb, zal zeker vaker gebruik van maken
VerbeterpuntenGa gewoon zo door
Hoi Manon, bedankt voor je uitgebreide beoordeling. Fijn dat wij je blij hebben gemaakt! Veel plezier gewenst van je bestelling en we horen het graag als we je nog ergens mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Jamie namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Perfecte website ! Mooi verpakt !
Hi Stefan, leuk dat je even de tijd nam voor deze beoordeling. Wij ontvangen jouw gegeven 10 met heel veel trots. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Jamie namens het hele team