Pluspunten
Super snelle levering al zelfde avond binne. Verschilende betaal mogelijkheden. Heeel heel blij met mijn bestelling bij jullie.
VerbeterpuntenGeen super tevreden
Hi Susan, leuk dat je de tijd nam om een beoordeling te geven aan ons. Wij ontvangen jouw gegeven 10 met heel veel trots. Heel veel plezier toegewenst met jouw nieuwe items en hopelijk zien wij je snel terug. Vriendelijke groeten, Jamie namens team Winkelstraat.nl
Goedemiddag Jesse, bedankt dat je ons een negen als cijfer hebt gegeven. Indien je nog tegen dingen aanloopt wat volgens jou beter kan, dan horen wij dat ook nog graag van je. Fijne dag verder nog toegewenst. Met vriendelijke groet, Jamie namens het team.
Pluspunten
Goede verzorging over contact en de producten zijn goed en verzorgt
VerbeterpuntenGeen
Hi Jort, bedankt voor je beoordeling en het geven van een negen, we zijn hier erg blij mee! Veel plezier gewenst van je nieuwe aanwinst. Met vriendelijke groet, Jamie namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Bestelling is gemakkelijk te plaatsen, de levering gebeurt vlot en volgens planning, het geleverde product is in goede staat en goed verpakt. De verpakking is niet beschadigd.
Beste Sabine, bedankt voor de mooie woorden. We zijn blij dat je tevreden bent over je eerste bestelling bij Winkelstraat.nl. Veel plezier toegewenst met je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Jamie namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
alles goed en op tijd afgeleverd
Verbeterpuntenmeer korting
Hoi Anass, fijn dat je even de tijd hebt genomen om ons te boordelen. Wij ontvangen als jong bedrijf jouw gegeven 10 met erg veel trots! Wanneer je je aanmeld voor onze nieuwsbrief, zal jij als eerste op de hoogte worden gesteld van onze kortingen en/of speciale acties. Met vriendelijke groet, Jamie namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede website,mooie merken.Heel goed je bestelling te volgen door de info die je ontvangt en een zeer snelle levering.
Verbeterpunten?
Beste Sandra, wat leuk dat je de tijd name om een review te schrijven. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over jouw eerste aankoop bij ons. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Jamie namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Hele snelle levering, goede service, groot aanbod en mooie kwaliteit kleding etc
VerbeterpuntenGeen
Hoi Rachel, wij vinden het erg leuk dat je een review voor ons hebt geschreven en daarbij ons een 10 geeft. Indien je in de toekomst nog verbeterpunten voor ons hebt, dan staan wij hier ook voor open. Ik wens je verder een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Jamie namens het team
Pluspunten
Mooie artikelen, snelle service en zelfs een sms met daarin de geplande levering.
Hi Kim, wat leuk dat je zo tevreden over ons bent en een 10 geeft. Wij zijn hier heel erg trots op en hopen wat wij je snel terug mogen zien op onze website. Happy shopping! Met vriendelijke groet, Jamie namen team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Als iets niet op voorraad is dan bellen ze op als ze het wel weer hebben en je krijgt een leuk persoonlijk briefje bij je aankoop
VerbeterpuntenGeen
Hi Stefanie, bedankt voor je beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij ons. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen dan horen wij dat graag van je. Met vriendelijke groet, het team van Winkelstraat.nl
Pluspunten
Wanneer een pakket niet wordt meegeleverd wordt daar gelijk werk achter gezet zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen
VerbeterpuntenZie geen verbeter punten
Beste Joshua, bedankt voor je review. We zijn blij dat je tevreden bent met ons! Veel plezier gewenst van je nieuwe item(s)! Met vriendelijke groet, het team van WInkelstraat.nl
Pluspunten
Persoonlijk, handgeschreven kaartje bij de bestelling en een strik om de schoenendoos, wat een service!
VerbeterpuntenOp dit moment niet, behalve misschien een iets sneller aflevering.
Goedemiddag Rosina, bedankt voor het schrijven van de review en het geven van een 9. Veel plezier met de schoenen en we horen graag als we je nog eens ergens mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Joyce namens het team
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke website met alle top designer merken. Bij het afleveren van de bestelling wordt alles keurig netjes in boetiek stijl afgeleverd in mat zwarte dozen. Je voelt je al speciaal terwijl je nog niks hebt opengemaakt. Helemaal top
VerbeterpuntenGa zo door
Hi Stef, bedankt voor je positieve review. Goed te horen dat je tevreden bent over onze service. We hopen dat je snel weer komt shoppen en we je weer blij mogen maken met een van onze mooie artikelen. Veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Joyce namens het team
Pluspunten
- Klantvriendelijk - bij problemen altijd opzoek naar de beste oplossing - garantie is ook écht garantie!
VerbeterpuntenNiks!
Goedemiddag Tim, dankjewel voor jouw review en het geven van een 10! Wij zijn hier super trots op. Hopelijk tot snel weer eens. Met vriendelijke groet, Jamie namens het team
Pluspunten
goede duidelijke webpagina, makkelijk te vinden wat ik zocht, makkelijk te betalen en de volgende dag netjes verpakt bezorgd zoals afgesproken en beloofd. Echt top. Blij dat ik jullie gevonden heb, zal zeker vaker gebruik van maken
VerbeterpuntenGa gewoon zo door
Hoi Manon, bedankt voor je uitgebreide beoordeling. Fijn dat wij je blij hebben gemaakt! Veel plezier gewenst van je bestelling en we horen het graag als we je nog ergens mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Jamie namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Perfecte website ! Mooi verpakt !
Hi Stefan, leuk dat je even de tijd nam voor deze beoordeling. Wij ontvangen jouw gegeven 10 met heel veel trots. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Jamie namens het hele team
Pluspunten
Duidelijke website met privé bezorging keuze waardoor het product ook savonds bezorgd kan worden
VerbeterpuntenGeen perfecte service
Goedemiddag Wouter, bedankt voor je review. We zijn blij te lezen dat je tevreden bent over onze service en je bestelling. Mochten we nog iets kunnen doen om je te helpen dan horen we het uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Jamie namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering en goed systeem, zeker om aan te raden.
VerbeterpuntenEerst voorraad winkels bekijken dan bestellen, het staat er niet altijd goed op. Voor snelle levering betalen.
Beste Jort, dankjewel voor het schrijven van een beoordeling van ons. Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klant dus fijn dat je ook verbeterpunten benoemt. Het bijhouden van de voorraad kan soms lastig zijn omdat wij samenwerken met fysieke boutiques. Echter streven wij er naar om dit zo up to date mogelijk te houden. Hopelijk ervaar je dit in de toekomst anders! We horen het graag als we verder nog iets kunnen doen voor je. Met vriendelijke groet, Jamie namens het team
Pluspunten
Gratis retour en verzenden
VerbeterpuntenMeer kortingen
Hi Thijs, dankjewel voor je boordeling voor ons. Je kan je aanmelden op onze nieuwsbrief zodat je al eerste op de hoogte bent van al onze aanbiedingen. Fijne dag verder toegewenst, Jamie namens het team
Pluspunten
Super kwaliteit kleding mooie merken voor een scherpe prijs goeie service
VerbeterpuntenUitbreiden
Goedemiddag, dankjewel voor jouw review en de mooie woorden die je daarbij benoemt. Wij willen absoluut uitbreiden en hopen stapje bij stapje groter te worden. Hopelijk mag je dit ook snel ervaren op onze website. Fijne dag verder toegewenst. Jamie namens het team
Pluspunten
komen alle afspraken na en dat vind ik een 10 waard prima verpakking ziet er goed uit gaat vooral zo door en u zal de grote winnaar zijn veel geluk met U bedrijf
Hi Michael, dankjewel voor de review die jij hebt geschreven. Super leuk dat wij volgens jou een 10 waardig zijn, daar zijn wij als jong bedrijf super trots op. Wij horen het graag als we nog iets voor je mogen doen. Met vriendelijke groet, Jamie namens het hele team
Pluspunten
Hele goede service en een nette snelle levering. Ik ben zeer tevreden en raad zeker aan iedereen winkelstraat aan !
Hi Michelle, wat leuk dat je een review voor ons hebt geschreven en dat je daarbij mooie pluspunten benoemd. Wij lezen dit met trots. Wij hopen je snel terug te zien op onze website, happy shopping! Met vriendelijke groet, Jamie namens het team
Goedemiddag Yvonne, bedankt voor je review. We zijn blij dat je tevreden bent over ons! Veel plezier gewenst van je nieuwe item(s)! Met vriendelijke groet, Jamie namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Super snelle levering. Ook als het niet de juiste maat is word er perfect gezorgd dat je alsnog de juiste maat krijgt.
VerbeterpuntenIk ben tot nu toe super tevreden dus is deze stelling niet van toepassing op mij.
Pluspunten
Snelle levering en leuk met de hand geschreven bedankje
Verbeterpuntennvt.
Beste Jazzley, leuk dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Als jong bedrijf zijn wij erg trots op het ontvangen van een 8. Mochten er nog dingen zijn waarmee wij je kunnen helpen, dan horen we dat graag. Jamie namens het team
Pluspunten
Duidelijke communicatie. Ik wist ieder moment van de dag waar mijn pakketje was. Pakket was ook ruim op tijd bezorgt. Duidelijke site, kreeg precies wat ik wilde zien. Zeer tevreden over de nazorg die ze leverden. Een prima bedrijf! Ik zou ze zeker aanbevelen!
Hi Stan, leuk dat je even een review hebt geschreven. Wij vinden het fijn dat je zo tevreden bent met je aankoop en de service die wij daarbij hebben verleend. En te gek dat je ons zou aanraden bij andere online shoppers, dankjewel daarvoor! Met vriendelijke groet, Jamie namens het team