Pluspunten
Snelle levering, hoge kwaliteit, modieuse, leuke, orginele en stevige schoenen. Veel aanbiedingen
Beste Zynp, bedankt voor je review. We zijn blij met deze mooie woorden. Wij wensen je veel draagplezier van je schoenen! Met vriendelijke groet, Jamie namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Hele goede service, binnen 2 dagen geleverd !
Hoi V, bedankt voor het schrijven van een review! We zijn blij te lezen dat je tevreden bent over onze service. Hopelijk zien we je vaker terug op onze website. Met vriendelijke groet, Jamie namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ruime keuze uit veschillende designer merken en een snelle levering. Verder hebben ze een uitstekende service op het gebied van retourneren etc, het is fijn dat de bezorger het pakket gewoon weer op komt halen als het niet goed is en nog gratis ook. Dat is pas service
VerbeterpuntenOp de mobiele site de zoekbalk aanpassen. Je kan niet meerdere merken selecteren in een keer. Maar steeds los per merk en dat is jammer. Kost me nu meer tijd
Beste Johnethen, dankjewel voor je uitgebreide review! Wij lezen met trots de beschreven pluspunten, maar vinden het daarbij ook erg fijn om te zien waarin wij nog kunnen verbeteren. Wij gaan hiermee aan de slag! Met vriendelijke groet, Jamie namens team Winkelstraat.nl
VerbeterpuntenNvt
Beste Sabrina, bedankt voor je review! We zijn er trots op om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Jamie namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
De levering is heel snel, de service is top jullie zorgen goed voor de klant. De comminicatie heb ik nog nooit zo meegemaakt ik vind het super netjes om af en toe contact op tezoeken als bijv. Iets mis ging. En dan nog de vele kleren waar je uit kan kiezen is dit officieel mijn favoriete kleding site
VerbeterpuntenMijn enige verbeterpunt is eigenlijk het regelmatig checken of alle maten er nog zijn want heb nu al paar keer meegemaakt dat een kleding stuk uitverkocht was en een tijdje later nog steeds. Dit is mijn enige tip
Hoi Anthony, bedankt voor je uitgebreide review! Wij vinden het erg leuk om te lezen dat jij tevreden bent met onze service! Daarbij willen wij je bedanken voor je tip. Doordat je bij ons uiteindelijk bij een boutique besteld, kan het inderdaad voorkomen dat jouw gewenste item toch niet op voorraad blijkt te zijn (wegens een verkoop in de winkel bijvoorbeeld). Wij proberen dit zoveel mogelijk te voorkomen in de toekomst. We horen het graag als we je nog ergens mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Jamie names team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Via google bij Winkelstraat.nl gekomen, was op zoek naar een specifiek merk. Groot assortiment aan wat exclusievere merken, betaalbaar, snelle levering en met aandacht verpakt incl. een persoonlijk berichtje., erg verrassend. Net dat beetje extra zorgt ervoor dat ik vaker ga bestellen bij Winkelstaat.
Beste Dennis, wij vinden het erg leuk om te horen dat je blij bent met je bestelling! Daar zijn wij als jong bedrijf erg trots op. We zien je graag vaker bij ons shoppen! Met vriendelijke groet, Jamie namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Geweldig assortiment, snelle levering, super service en altijd weer een kado om uit te pakken!
Hallo Bianca, bedankt voor je leuke review. We zijn erg trots op jouw complimenten. Heel veel plezier gewenst van je bestelling! Met vriendelijke groet, Jamie namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Rappe service Goed verpakt Goeie kwaliteit
Beste Toon, dankjewel dat je de tijd hebt genomen een review te schrijven. Wij zijn als jong bedrijf erg trots om te horen dat jij blij bent met de service en je bestelling. Hopelijk tot in de toekomst! Met vriendelijke groet, Jamie namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Bij vragen zeer goed bereikbaar; vriendelijke en snelle afhandeling! Pakketje ook nog eens leuk ingepakt met een kaartje :-)
Beste Sanne, bedankt voor je review. We zijn blij te lezen dat je tevreden bent over onze service en je bestelling. Mochten we nog iets kunnen doen om je te helpen dan horen we het uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Jamie namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle service maar klantenservice is bij een écht probleem slecht.
VerbeterpuntenIk heb een geschil met een boutique maar daar komen wij niet uit. Zij beweren dat ik items gedragen heb maar ik pas deze niet eens, ze zijn te klein. Nu heb ik zelf gezegd dat ik 1 van de items wil houden omdat mijn moeder deze wel wil. Nu moet ik voor het andere item nog 160,- betalen. Ik vind het niet klantvriendelijk dat Winkelstraat maar de boutique aanhoudt en mij niet eerlijk behandeld. Ik heb meerdere malen voorgesteld om het item naar hen op te sturen zodat zij kunnen oordelen maar daar wordt niet eens een reactie opgegeven. Ik heb niks te verbergen en mogen van mij alles checken. Winkelstraat blijft maar zeggen dat ze verder niks kunnen doen dat kan wel gezegd worden namelijk. Daarnaast vind ik het erg slecht dat wanneer mijn 'toegewezen' contactpersoon er niet is mijn mail niet opgepakt wordt. Ik heb vaak een halve week of zelfs 1 week op reactie moeten wachten terwijl mijn factuur openstaat en er betaald moet worden. Afterpay heeft al 2x de datum verzet omdat ik er zelf achteraan ging. Ik heb ook vriendelijk verzocht of Winkelstraat contact met hen kon opnemen en de situatie kan uitleggen maar hier wordt ook niet op in gegaan. Nu heb ik een rekening betaald van 275,- om problemen met herinneringskosten te voorkomen, waarvan 160,- euro voor een item dat ik dus niet eens kan dragen!! Ik heb dit in alle tijden nog NOOIT meegemaakt en ik koop 9 van de 10x mijn kleding via webshops! Om deze reden ga ik mijn aankopen niet meer via Winkelstraat aanschaffe
Beste A., Zoals al uitgebreid via e-mail besproken, het spijt ons dat het zo gelopen is. Feit is dat de items met een sterke transpiratiegeur / parfumgeur retour zijn gekomen in de boutique. We hebben je een tussenoplossing voorgesteld om je tegemoet te komen. Hier ging je in eerste instantie mee akkoord, maar kwam hier later op terug. Mijn collega Jamie stuurt je vandaag nog een e-mail met de laatste informatie. Ondanks de gang van zaken wens ik je een fijn weekend, Laura namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snel geleverd. Persoonlijk kaartje, leuk!
VerbeterpuntenRetour label er direct bij doen, zodat je dit niet hoeft te printen
Pluspunten
Mooie kleding. Mooie kortingen. Snelle service. Vriendelijk. Snelle service
Pluspunten
Mooie kleren. Duidelijke communicatie over levertijden!
VerbeterpuntenDuurzaamheid. Ik kreeg 3 grote dozen binnen terwijl de bestelling makkelijk in 1 doos had gepast.
Pluspunten
Ik vond de producten die ik heb besteld erg netjes en chic ingepakt.
Pluspunten
Precies binnen 1 dag geleverd, wat ik wou retourneren kon ik makkelijk aangeven en gratis terugsturen. Fijn dat er ook Afterpay beschikbaar is.
VerbeterpuntenMisschien het assortiment wat uitbreiden in andere merken. Er staan nu vooral dure merken op maar misschien dat midden merken ook leuk zijn om te verkopen, om de site uit te breiden.
afspraken nakomen en klanten informeren als er iets mis gaat of waneer de levering komt
Beste Sandra, zoals zojuist ook per e-mail besproken: de gang van zaken spijt ons zeer. Helaas betreft het een situatie waarbij de boutique zeker weet dat jouw bestelling is verzonden, terwijl het koeriersbedrijf aangeeft het pakket niet in bezit te hebben. We gaan er nog steeds vanuit dat dit item terecht komt, maar begrijpen dat je hier niet langer op wilt wachten. We hebben daarom zojuist de betaling teruggestort. Als we verder nog wat voor je kunnen doen, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Laura namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Het positieve van Winkelstraat is als er iets fout gaat lossen zij het meteen op ik vond dat heel prettig bij de meeste bedrijven is dat niet zo
Pluspunten
Snelle levering, groot aanbod, achteraf betaling mogelijk.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Vriendelijk personeel, super service en goede snelle levering
VerbeterpuntenRetour bon bij product voegen
Pluspunten
Great experience, quick and easy to make an order, the product was delivered the following day, I got notified once the product was delivered. Product looks the same as on the pictures. Also it was great that they have a size calculator for those who are not familiar with the brand's sizing. Overall all great! :)
VerbeterpuntenDifferent sizes of the same Tshirt had different price. When I delete my cookies I got a better price than beforehand. And the company uses cookies for retargetting so now i see their ads to pop-up on my social media and anywhere else in search.
Pluspunten
Snelle bezorging, redelijke prijzen, exclusieve merken, goede kwaliteit, uitstekende communicatie. Pakketten worden altijd met aandacht zorgvuldig ingepakt. Dit is goed terug te zien in de producten die worden afgeleverd.
VerbeterpuntenVooral niks veranderen!
Pluspunten
Product wijkt niet af van de afbeelding op de site, dat vind ik zeer belangrijk van een webwinkel.
VerbeterpuntenZijn er niet
Pluspunten
Duidelijkheid op de site, Snelle levering, Goede communicatie d.m.v. Mail
VerbeterpuntenNog nergens op betrapt
Pluspunten
Vriendelijke dames bij de klantenservice!
VerbeterpuntenKeek heel erg uit naar mijn bestelde jas, omdat deze nergens anders te verkrijgen was. Na een paar beloofde bezorgpogingen nog steeds niets ontvangen. Kreeg te horen dat het pakket kwijt was en dat mijn geld teruggestort was. Kortingscode van €10,00 euro voor mijn volgende bestelling ontvangen, maar deze ga ik helaas niet gebruiken omdat ik mijn jas nu maar ergens anders moet bestellen... Erg jammer, hopen dat in de toekomst mijn bestelling wel goed gaat, want ik heb wel nog schoenen nodig....