Pluspunten
Snelle levering, goed product
Verbeterpunten-
Beste Lotte, bedankt voor je review! Ik hoor het graag als ik je nog ergens bij kan helpen. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
super goeie communicatie,dat is belangrijk
Verbeterpuntenik kan niets bedenken
Beste Maureen, bedankt voor je review. Wij zijn blij dat tevreden bent over de communicatie en service bij Winkelstraat.nl. Veel plezier gewenst van je bestelling! Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Super snelle levering. Als iets niet naar wens is kun je makkelijk retour sturen. Vorige week een probleempje met een jas die ik besteld had, via mail contact gehad; correcte en snelle reactie!!
Beste Susan, bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service van Winkelstraat.nl. Ik hoor het graag als wij je nog ergens mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
- Goede service - Overzichtelijke website - Snelle levering - Snelle retournering - Stuurt genoeg informatie over je pakketje - Producten worden goed verpakt
VerbeterpuntenAlles naar wens!
Beste Joeri, bedankt voor je review! Wij zijn erg blij met jouw mooie complimenten. Heel veel plezier gewenst van je bestelling. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede en snelle service. Mooie producten die erg zorgvuldig verpakt binnen komen. Super!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Beste Robbin, bedankt voor je beoordeling. Daar zijn wij als jong bedrijf trots op. Veel plezier gewenst van je bestelling! Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering en nette verpakking.
VerbeterpuntenAls je je pakketje retourneerd dat je kan achterhalen of het netjes is aangekomen door middel van een teack en trace nr..voor de rest niks om op aan te merken.
Beste Odile, bedankt voor jouw beoordeling! Ook zijn wij blij met jouw tip. Gelukkig kunnen wij zelf altijd in de gaten houden waar jouw retour zending zich bevind als je gebruik maakt van onze UPS verzendservice. We horen het graag als we je nog ergens mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering en gratis levering
VerbeterpuntenNog geen fouten meegemaakt bij dit bedrijf
Beste Tim, bedankt voor je review en het mooie cijfer dat je ons geeft. Daar zijn we blij mee! Veel plezier gewenst van je bestelling. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede service en snelle levering
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Track and trace functie Gratis levering en retour Mooi verpakt
Pluspunten
Snel, afterpay, goed service......
Pluspunten
Soepel verloop van begin tot eind. Mooie verpakking!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Levertijd
VerbeterpuntenDe marge van tussen 09:00 en 18:00 uur is heel groot. (Leveringsvoorwaarden tijdstip)Mogelijk manier vinden om deze marge te verkleinen
Pluspunten
Hele snelle en een nette correctie levering
VerbeterpuntenDe maarttabelllem verschillen soms misschien is hier een oplossing voor.
Beste Arno, bedankt voor je review, en ook zeker voor je tip! We zullen hier snel naar kijken. Voor nu wens ik je veel plezier van je bestelling, we horen het graag als we je nog ergens mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Altijd snel geleverd en producten komen altijd netjes in een mooie verpakking aan. Zeker aan te raden.
Verbeterpuntenn.v.t.
Beste Natienne, bedankt voor je mooie beoordeling. We zijn er als jong bedrijf trots op dan je ons aan anderen zou aanraden. Veel plezier gewenst van je bestelling. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede website met leuke merken. Website is erg duidelijk. Verzending had iets sneller gekunt maar is begrijpelijk aangezien het via een andere winkel wordt verzonden. Verder zeer tevreden
Beste Thijs, bedankt voor je review. Vervelend dat je iets langer hebt moeten wachten op jouw bestelling. Wil je je pakketje écht supersnel in huis hebben? Maak dan gebruik van onze nieuwe VIP Service! Bij vragen kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede en snelle levering en exclusieve producten!
VerbeterpuntenBlijf zo door gaan
Beste Roëll, bedankt voor je beoordeling. We zijn trots op het mooie cijfer, en zien je graag terug op de site. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Toen ik belde werd er snel en vriendelijk opgenomen, toen ik mijn vraag had uitgelegd werd er direct actie genomen door de lieftallige dame die ik sprak. De dame beloofde mij dat ze binnen 5 min de nodige documenten op zou sturen en je raad het al, ik had het een minuut later! De dame had opgegeven dat mijn pakket door UPS opgehaald zou worden. Na het telefoon gesprek te hebben beeindigd werd ik door een UPS medewerker gebeld of ik thuis was en dat hij er binnen 10 min zou zijn en ja hoor binnen de beloofde 10 min was de jongeman er! conclusie: Ik ben erg tevreden over hoe ik werd behandeld door de mederwerkers van winkelstraat.nl en ik zal hier zeker nogmaals een bestelling plaatsen!
VerbeterpuntenVerpakkings materiaal voldoende op voorraad, ondanks dat dit helaas niet was toch een handgeschreven kaart erbij met excuses! dit vind ik erg netjes!
Beste Dennis, bedankt voor jouw leuke en uitgebreide review. We zijn trots op het mooie cijfer dat je ons geeft, en vinden het fijn om te lezen dat je blij bent met de service van Winkelstraat.nl. Hopelijk zien we jou inderdaad nog eens terug op onze site. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Binnen 1 dag geleverd!
Goedemorgen Selina, bedankt voor jouw review en het mooie cijfer. Wij zijn blij dat je tevreden bent over Winkelstraat.nl. Veel plezier van je bestelling! Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeer snelle levering. Ook ben ik zeer goed op de hoogte gehouden van de bestelling per mail en sms. Voorbeeld voor alle webwinkels. Klasse!
Goedemorgen! Bedankt voor jouw review en het mooie cijfer. Wij zijn blij met jouw super compliment. Veel plezier gewenst van je bestelling, we horen het graag als we nog ergens mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Lindsey - team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Dit bedrijf zorgt dat de desinger winkels die niet om de hoek liggen toch binnen handbereik zijn. De website is overzichtelijk, zelfs wanneer er door de klant fouten gemaakt worden wordt er alles aan gedaan om dit recht te zetten.
Beste Angelo, bedankt voor het mooie cijfer dat je ons geeft. Wij zijn erg trots op jouw beoordeling. Veel plezier gewenst van je bestelling, je kunt ons altijd bereiken als we je ergens mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Veel keuze, overzichtelijk. Gratis verzending en retour. Veel betaalmogelijkheden.
VerbeterpuntenVoor Afterpay worden helaas betalingskosten a € 4,95 gerekend.
Beste Daniel, bedankt voor je review! Het klopt inderdaad dat wij een klein bedrag aan transactiekosten rekenen voor bepaalde betaal- en verzendmethoden. Gelukkig bieden wij ook genoeg kosteloze opties. Als ik je nog ergens mee kan helpen hoor ik het graag, hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Moor site,ruilen/retourneren gaat makkelijk en goede service als bv een product toch uitverkocht blijkt te zijn
Beste Maik, bedankt voor je leuke review. Hopelijk heb je nog een artikel naar wens kunnen vinden op Winkelstraat.nl, mochten we nog kunnen helpen zoeken naar een alternatief dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Schoenen besteld en snel geleverd gekregen. Helaas verkeerde maat besteld, omruiling snel en gratis!
Goedmorgen Anouk, bedankt voor jouw mooie beoordeling! Daar zijn we als jong bedrijf erg blij mee. Veel plezier gewenst van je nieuwe schoenen. Met vriendelijke groet, Lindsey - Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Tot nu toe worden alle afspraken netjes nagekomen. Het voordeel is ook als de ene boetiek het artikel niet meer heeft, je nog kans maakt bij een andere boetiek wel te slagen
Goedemorgen Sylvia, bedankt voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent over Winkelstraat.nl, mochten wij toch nog iets kunnen doen waardoor je nóg blijer bent met Winkelstraat.nl, dan horen we het graag!. Met vriendelijke groet, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goed.
Beste Wendy, Bedankt voor je review. Mochten wij je toch nog ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag, hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl