Pluspunten
Snelle levering Groot aanbod
VerbeterpuntenNiet alle aanbod vd webshops/partners Weinig mogelijkheden met kortinfscode
Goedemorgen Kevin, bedankt voor je review en je tips! Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het graag, voor nu wens in je veel plezier van je bestelde items. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ze hebben een groot aanbod in kleding. Ze verkopen via kleinere winkels, maar dat heeft het (positieve) gevolg dat er soms goedkope opties tussen zitten! De service is heel fijn, je kunt ze whatsappen en dan reageren ze vrijwel gelijk. Hoef je niet meer zo lang in de wacht te staan via de telefoon. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je pakketje nog dezelfde dag te laten bezorgen, heel prettig.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als er iets preciezer wordt aangegeven welke jas welk type is op het homescherm. Nu moet je echt op de jas klikken om erachter te komen of het bijv. de Airforce Classic Parka of de Airforce Classic Parka Deluxe is. Verder voelt het een beetje als opdringerig dat je een mailtje krijgt als je iets uit je winkelmandje niet afrekent.
Goedemorgen Steef, bedankt voor je review. Ook jouw tips zijn erg waardevol voor ons, en voor de ontwikkeling van de site. Hopelijk kunnen we dit in de nabije toekomst aanpassen. Voor nu wens in je veel plezier van de door jou bestelde items. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede website, overzichtelijk. Mooie merken!
VerbeterpuntenGeen
Beste Anita, bedankt voor je review. Wij zijn blij met het mooie cijfer dat je ons geeft. Veel plezier van je bestelling! Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
altijd alles snel geleverd netjes verpakt top service altijd snel antwoord op mail,s echte aanrader deze site is ok !!
Verbeterpuntenniks alles prima !! houden zo top service
Beste Joop, bedankt voor jouw leuke review en het top cijfer. Daar zijn we als jong bedrijf erg trots op. Het maakt ons blij te lezen dat je tevreden bent over de geleverde service. Namens Winkelstraat.nl wens ik je veel plezier van je bestelling, en hopelijk zien we je nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lindsey
Pluspunten
Snelheid, product schitterend verpakt, eigen stijl
VerbeterpuntenIets minder mailen
Beste Johan, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Hopelijk is jouw bestelling helemaal naar wens. Mocht je vragen hebben over de nieuwsbrief, of de mails die wij sturen, dan kun je uiteraard altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar per mail, telefoon, Facebook en Whatsapp. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Gebruiks vriendelijke site
VerbeterpuntenNee zou niets kunnen verzinnen
Goedemorgen Tim, bedankt voor je review. Namens Winkelstraat.nl wens ik je veel plezier van je bestelling, mochten we nog ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
direct bevestiging van bestelling direct bevestiging va betaling direct bevestiging van verzending volgende dag de jurk mooi verpakt in huis Top!! ik ben heel blij !!!
Goedemorgen Angela, wat een leuke review heb je voor ons achtergelaten. Bedankt voor het mooie cijfer! Heel veel plezier van de door jou bestelde jurk, en hopelijk zien we je nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Je krijgt geleverd op de datum wat is toegezegd en zeer netjes verpakt. Tevens vind ik dat velen bedrijven wat kunnen leren van de voorwaarden om het product retour te sturen.. Ze halen het namelijk op! Gelukkig is dit niet nodig geweest en paste alles.
VerbeterpuntenGa zo door!
Beste Mandy, bedankt voor jouw review. Fijn om te lezen dat jouw bestelling helemaal naar wens is, hopelijk zien we je nog eens terug! Fijne dag gewenst, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Hele mooie site & heel klantvriendelijke site met snelle goede service.
Hoi Amel, bedankt voor jouw leuke en positieve review. Wij zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over onze site en service. Veel plezier gewenst van je bestelling, mochten we nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering en goede service(veel communicatie met de consument).
VerbeterpuntenIk bestelde een bepaald paar, waarvan aangegeven beschikbaar. Dit was niet geval maar een ander paar kreeg ik aangeboden met de zelfde korting.
Goedemorgen Hidde, bedankt voor je review. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer. Vervelend dat jouw bestelde item niet meer op voorraad bleek te zijn, hopelijk heb je met de kortingscode alsnog iets gevonden dat wel naar wens is. Als ik je nog ergens mee kan helpen hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snel antwoord terug via mail en snelle bezorging
Beste Justin, bedankt voor je review. Namens team Winkelstraat.nl wens in je veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Lindsey
Pluspunten
Vind dat ze een goede service verlenen en aanbieden. Producten komen onbeschadigt binnen en levertijd wordt nageleefd heel erg blij mee. :D
VerbeterpuntenN.v.t
Goedemorgen, bedankt voor je mooie beoordeling! Daar zijn we als jong bedrijf erg trots op. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Prettige webshop, fijne navigatie op de site zelf. Levering en communicatie ook top. Zal dit zeker aanbevelen aan vrienden/familie
Beste Mark, bedankt voor het mooie cijfer. Wat leuk dat je zo tevreden bent over Winkelstraat.nl dat je ons bij andere zou aanraden. Hopelijk zien we je snel weer terug. Namens team Winkelstraat.nl veel plezier gewenst van je bestelling.
Pluspunten
Winkelen is heerlijk maar als je te druk bent en je hebt een fantastische duidelijke internetsite dan kun je ook even fijn wegdromen!
VerbeterpuntenGeen
Beste Lies, bedankt voor jouw mooie en positieve beoordeling! Hopelijk komt je nog eens vaker wegdromen op Winkelstraat.nl, we helpen je graag verder. Voor nu een fijne dag gewenst namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goeie kwaliteit, net pakket binnen, goeie prijzen.
VerbeterpuntenZou ze niet kunnen bedenken
Beste Stef, bedankt voor je review. Heel veel plezier gewenst van je bestelling, wij horen het graag als we je nog ergens mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Veel aanbod en een snelle levertijd.
Beste Ewout, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Veel plezier gewenst van je bestelling, uiteraard horen we het graag als we je nog ergens bij kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Overzichtelijke site met enorm uitgebreid assortiment. Ze hebben alles, fantastisch.
VerbeterpuntenLevering zou iets sneller kunnen. Bestelde maandag en kreeg donderdag pas binnen.
Beste Mark, bedankt voor het mooie cijfer! Wist je dat we sinds kort ook een nieuwe VIP verzendservice aanbieden? Plaats jij op werkdagen of op zaterdag een bestelling vóór 13.00 en kies je voor de VIP afleverservice? Dan ontvang je de bestelling nog dezelfde dag tussen 18.00 en 22.00. Ik hoor het graag als ik je verder nog ergens bij kan helpen. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle service en goed verzorgd!!
VerbeterpuntenNiet dat ik weet!!
Goedemorgen Roy, bedankt voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent over je bestelling bij Winkelstraat.nl. Ik wens je veel plezier van je nieuwe item! Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Mooi en net verpakt ontvangen !
VerbeterpuntenLevertijd was 1 dag later dan de site beloofd
Beste Bram, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Vervelend dat jij jouw pakket een dag later hebt ontvangen, onze excuses hiervoor. Uiteraard hopen wij dat het door jou bestelde item alsnog naar wens is! Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Alles klopt de uitstraling naar buiten toe, de afspraken, verpakkingen, producten alles klopt. Exclusieve site naar mijn mening
VerbeterpuntenNiets!! Ga xo door
Beste Jane, bedankt voor het mooie cijfer! Wij zijn erg trots op het mooie compliment. Hopelijk mogen wij jouw in de toekomst vaker blij maken met mooie bestellingen. Nog een fijne dag, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ze houden je goed op de hoogte
VerbeterpuntenArtikel beter verpakken
Hoi Abdullah, bedankt voor je beoordeling. Mochten wij jou nog ergens mee kunnen helpen, of wil je ons nog iets laten weten over jouw ontvangen pakket, dan horen we het uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Goedemiddag, bedankt voor het mooie cijfer. Namens team Winkelstraat.nl wens ik je veel plezier van je bestelling! Met vriendelijke groet, Lindsey
Pluspunten
Groot aanbod, leuke acties, snelle reacties, goeie communicatie met de desbetreffende winkels, en als er een foutje/probleem/misverstand is dan word dat altijd snel opgelost. Ga zo door!
VerbeterpuntenGeen
Beste Thomas, bedankt voor je review en het mooie cijfer. We vinden het erg leuke om te lezen over jouw goede ervaring met Winkelstraat.nl. Als we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goeie service.
VerbeterpuntenDe klantenservice kan iets professioneler zijn.
Beste Erboy, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Mocht je nog tips voor ons hebben hoe we volgens jouw onze communicatie kunnen verbeteren, dan horen we dat als jong bedrijf uiteraard graag! Veel plezier gewenst van je bestelling. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Hele goede site! Alles netjes en duidelijk aangegeven. Je item is de volgende dag al in huis en ze werken met afterpay, heerlijk! Ik shop altijd op winkelstraat.
Beste Chantal, bedankt voor het mooie cijfer. Wij zijn erg blij met jouw complimenten, hopelijk zien we je nog vaker terug op Winkelstraat.nl! Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl