Pluspunten
Goede service. Mooie site alles goed op een rij gezet alles makkelijk te vinden
VerbeterpuntenMisschien iets duidelijker zijn over de retonatie over hoe het terug moet. Moet het in de zelfde doos terug of mag het ook een andere
Beste Kevin, bedankt voor je bestelling bij Winkelstraat.nl, en je review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de website en de items die aangeboden worden. Jammer dat het retourneren wat onduidelijk vond, hopelijk is het allemaal gelukt. Mocht ik je nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
snelle levering, netjes verpakt, met nog een persoonlijke boodschap van de leverancier !
Verbeterpuntenkan er geen benoemen
Beste Leo, bedankt voor deze mooie review. Wij zijn blij te lezen dat je tevreden bent over het bestellen bij Winkelstraat.nl! Mochten wij nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het graag, voor nu wens ik je veel plezier van de bestelde items. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Het is duidelijk het opsturen gebeurd snel en de service is goed
Beste Raul, fijn dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! We zijn blij dat je tevreden bent en hopen je in de toekomst nog vaak blij te maken! We horen het ook graag als we nog iets voor je kunnen doen. Met vriendelijke groet, Rochelle namens team Winkelstraat.nl
Beste Evelien, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Rochelle namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle service, duidelijke sites, duidelijke beschrijving bij je aankoop, een persoonlijk handgeschreven briefje.
VerbeterpuntenPersoonlijk vindt ik het fijn als je achteraf kan betalen.
Beste Wilke, bedankt voor je leuke review! Ik wens je veel plezier van de bestelling. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met hartelijke groet, Rochelle namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Gratis retour en mogelijkheid tot omruiling. Ook gratis
VerbeterpuntenUitleg ivm retour of ruilen niet zo duidelijk. Evt. retourbon al bijvoegen bij bestelling
Beste Marleen, bedankt voor de review en de tijd die je ervoor hebt genomen! We zijn blij dat je tevreden bent. Daarbij willen we je bedanken voor de feedback, we zijn een jong bedrijf en nemen dit allemaal mee! We hopen je in de toekomst nog veel vaker blij te kunnen maken. Met vriendelijke groet, Rochelle namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goedemiddag, bedankt voor de review! We zijn blij dat je het als goed ervaren hebt! Als we nog iets voor je kunnen doen horen we het graag. Met vriendelijke groet, Rochelle namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
top kwaliteit snel geleverd!
Beste Remco, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Rochelle namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeer goed kwaliteit en klant vriendelijk
VerbeterpuntenGeen verbeter punten
Beste Kiki, Wat een mooi cijfer geeft je ons, bedankt voor de complimenten! Hopelijk zien we je nog eens terug op Winkelstraat, en kunnen we jou in de toekomst verrassen met leuke aanbiedingen. Vriendelijke groet, Rochelle namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
zeer snelle service stel je een vraag per e mail krijg je netjes antwoord en duidelijke uit leg of antwoord op je vraag
Verbeterpuntenkan op het moment geen verbeter punten of tips geven
Goedemiddag Anita, Bedankt voor je review en het mooie cijfer. Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik het graag. Een fijne dag gewenst, Rochelle namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
snelle reactie
Verbeterpuntende verzend methode
Beste fatima, hartelijk dank voor je review en het mooie compliment. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Rochelle namens team Winkelstraat.nl
VerbeterpuntenNee
Beste Melek, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Rochelle namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt.
Hoi Tim, Bedankt voor je review en het mooie cijfer. We zijn erg blij te lezen dat je tevreden bent over Winkelstraat.nl. Ik wens je veel plezier van je bestelling, en hopelijk zien we je snel weer terug! Met vriendelijke groet, Rochelle namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Gewoon goed
VerbeterpuntenNee is gewoon goed
Beste Sefie, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Rochelle namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit.
VerbeterpuntenDe doos was een beetje beschadigt.
Hoi MIllan, Wat een leuke en positieve review. Jammer dat de doos niet helemaal in goede staat aangekomen was. Als we je in het vervolg ergens mee kunnen helpen kun je ons uiteraard altijd bellen! Met vriendelijke groet, Rochelle namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ruim aanbod in alle prijsklassen. Gebruiksvriendelijke website. Kledij wordt van 'top tot teen' in beeld gebracht. Snelle levering.
Beste Martien, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Rochelle namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Alles liep gewoon perfect. Simpel bestellen en snelle levering waarover ik goed op de hoogte werd gehouden.
Beste Zomi, bedankt voor de positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent en hopen je in de toekomst nog veel vaker blij te maken! Als we nog iets voor je kunnen betekenen horen we het graag. Met vriendelijke groet, Rochelle namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Keurig verzonden met een persoonlijk geschreven briefje!
Beste Roselle, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Rochelle namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Waar specifieke artikelen waar ik naar op zoek ben altijd uitverkocht lijken te zijn op andere websites, slaag ik altijd bij Winkelstraat. De website is overzichtelijk, de producten goed en mooi gepresenteerd door de foto's en de levering is snel en conform afspraak. De persoonlijke handgeschreven boodschap van de boetiek die bij iedere bestelling zit is voor mij echt net dat beetje extra waardoor ik iedere keer weer terugkom.
VerbeterpuntenKan zo niets verzinnen.
Hoi Tamara, Bedankt voor je leuke en uitgebreide review! Wij zijn hartstikke blij met de complimenten, en vinden het ook leuk om te lezen dat het persoonlijke briefje van de boutiques waardeert. Ik wens je heel erg veel plezier van je bestellingen, en als we nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het ook graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Wordt snel afgeleverd en goeie kwaliteit top!
VerbeterpuntenZou het niet weten
Goedemorgen, Wat een mooie review, bedankt voor het mooie cijfer. Ik wens je veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenAlles is zeer positief heb verbeterpunten
Hoi Jihyan, bedankt voor het schrijven van je review, en het mooie cijfer! Mochten we je in de toekomst toch nog ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Duidelijke en heldere communicatie, snelle levering en retourneringen zonder enige problematiek!
VerbeterpuntenGeen op- of aanmerkingen
Beste Astrid, bedankt voor de complimenten en het mooie cijfer dat je Winkelstraat.nl geeft. Hier zijn we hartstikke blij mee. Ik wens je veel plezier van je bestelling en als we nog ergens mee kunnen helpen hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Persoonlijk
VerbeterpuntenNvt
Hoi Valerie, bedankt voor het mooie cijfer! Ik wens je veel plezier van je bestelling, en als we nog ergens mee kunnen helpen hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeer mooie collectie met een breed aanbod. Ik zie hier schoenen die ik nog nooit heb gezien en dat vind iedere consument hellemaal top als je een schoenen liefhebber bent. De randvoorwaarden, communicatie, levering ect was hellemaal super. Ik raad een ieder deze zaak aan om hier mooie exclusieve schoenen te bemachtigen. Bedankt.
VerbeterpuntenKleine tip is zorg voor het product. In de doos zit een formulier dat ze zorgvuldig zijn gescreend dit moet dan ook worden waar gemaakt. Verder ga zo door en ik koop zeker weer wat bij jullie.
Beste Stephan, bedankt voor je leuke en uitgebreide review! Wij zijn blij te lezen dat je tevreden bent over Winkelstraat.nl. Als je vragen of opmerkingen hebt over je bestelling, kun je ons dit altijd laten weten via [email protected]. Wij zullen dat ons best doen om eventuele klachten zo goed mogelijk voor je op te lossen. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, uitstekende klantenservice, duidelijke communicatie en een prima retourservice
Goedemorgen Zino, bedankt voor je complimenten en het mooie cijfer. Namens Winkelstraat.nl wens ik je veel plezier van je bestelling, en als we nog ergens mee kunnen helpen horen we het graag. Met vriendelijke groet, Lindsey