Pluspunten
Snelle verzending, mooie kwaliteit kleding, perfecte communicatie, direct bericht na levering!!
Beste Mike, Bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij zijn blij te lezen dat je tevreden bent over Winkelstraat.nl. Ik wens je veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Kwalitatief goede producten, prijs/kwaliteit verhouding klopt. Erg snelle levertijd!
VerbeterpuntenEventuele mobiele applicatie zou handig zijn. Mensen handelen steeds vaker zaken mobiel af.
Goedemorgen, bedankt voor het mooie cijfer! Jouw verbeterpunt zullen we zeker meenemen, wie weet komt er in de toekomst ook een mobiele app van Winkelstraat.nl. Mochten we nog ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Lang gezochte schoenen gevonden in de perfecte kleurstelling, snelle levering!
Verbeterpunten??? Haha
Beste Wesley, bedankt voor je review! We zijn blij dat je de schoenen gevonden hebt en wensen je veel plezier met je bestelling! Als we nog iets voor je kunnen betekenen horen we het graag. Met vriendelijke groet, Chantal namens team winkelstraat.nl
Pluspunten
Ruime keuze door veel winkels. Mooi productaanbod van wat uniekere items. Nette levering.
VerbeterpuntenMaten soms zeer beperkt.
Hoi Joyce, bedankt voor je review! Wat de maten betreft: Soms kan het inderdaad voorkomen dat er van exclusieve items een beperkte maatserie verkrijgbaar is. Je kan ons altijd bellen, dan kunnen wij kijken of we nog iets voor je kunnen betekenen. Verder zijn we blij dat je tevreden bent en hopen we je in de toekomst nog veel vaker blij te maken! Met vriendelijke groet, Chantal namens team winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle bezorging, een handgeschreven briefje erbij, kassabon, netjes verpakt, heb dit nog niet eerder meegemaakt, helemaal TOP
Beste Beppie, bedankt voor de positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent, we hopen je in de toekomst nog vaak blij te kunnen maken! Als we nog iets voor je kunnen doen horen we het graag. Met vriendelijke groet, Chantal namens team winkelstraat.nl
Pluspunten
-Snelle service -Leuke aanbiedingen
Beste Max, bedankt voor de positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent. Als we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Chantal namens team winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle verzending. Goede communicatie via de mail. Overzichtelijke site. Veel keuze, groot assortiment. Goede garantie. Top webwinkel!
Verbeterpunten-
Beste Mas, bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent en hopen je in de toekomst nog heel vaak blij te maken! Als we nog iets voor je kunnen doen horen we het graag. Met vriendelijke groet, Chantal namens team winkelstraat.nl
Pluspunten
Persoonlijke service
Beste Ilse, bedankt voor je review! We zijn blij dat je onze service als persoonlijk ervaart. We horen het graag van je als we nog iets voor je kunnen doen. Met vriendelijke groet, Chantal namens team winkelstraat.nl
Pluspunten
Super uitgebreid aanbod van top merken
Beste Erik, bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met het aanbod. Mochten we nog iets voor je kunnen doen, dan horen we het graag! Met vriendelijke groet, Chantal namens team winkelstraat.nl
Pluspunten
Erg snelle levering en de website is erg duidelijk. Ook het retourneren van producten gaat prima.
VerbeterpuntenTot nu toe nog geen punten ter verbetering tegen gekomen.
Hoi Eline, bedankt voor de review! We zijn blij dat je het als goed ervaren hebt! Als we nog iets voor je kunnen doen horen we het graag. Met vriendelijke groet, Chantal namens team winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle service en netjes mailtjes over waar de bestelling is.. Mooie kleding
VerbeterpuntenNvt
Beste Josje, bedankt voor de positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent en hopen je in de toekomst nog veel vaker blij te maken! Als we nog iets voor je kunnen betekenen horen we het graag. Met vriendelijke groet, Chantal namens team winkelstraat.nl
Pluspunten
Jullie leveren snel en mooi verpakt precies hoe ik het verwachtte.
VerbeterpuntenDat jullie met een handige App komen , overzichtelijk en makkelijk te bedienen niet zoals bij de Bijenkorf app
Beste Renato, bedankt voor de review en de tijd die je ervoor hebt genomen! We zijn blij dat je tevreden bent. Daarbij willen we je bedanken voor de feedback, we zijn een jong bedrijf en nemen dit allemaal mee! We hopen je in de toekomst nog veel vaker blij te kunnen maken. Met vriendelijke groet, Chantal namens team winkelstraat.nl
Pluspunten
snelle en persoonlijke after-sales service, mooie luxe verzendverpakkingen, handgeschreven briefjes bij de verzending. ruim en overzichtelijk assortiment, verschillende prijzen en maten per boutique inzichtelijk. Al met al echt een prettige webshop voor de wat meer high end merken.
Verbeterpuntenik heb persoonlijk een voorval gehad waarbij schoenen groter vielen dan de reguliere maat, dit was keurig vermeld op winkelstraat.nl. Ik had de schoenen dus al een maat kleiner besteld. De boutique heeft echter met me meegedacht en pro-actief nog een maat kleiner geleverd dan ik had besteld. Met als gevolg dat ik nu twee maten kleiner (en dus te kleine) schoenen geleverd heb gekregen. Hier was korte communicatie de oplossing geweest, maar dit is een incident en niet structureel. Dit is vervolgens ook keurig opgelost. In een ander voorval was een product niet leverbaar (ondanks dat hij op winkelstraat.nl als 'leverbaar' stond. Maar ook dit is keurig opgelost met een excuses, alternatieve producten en zelfs een €10,- discount bij de volgende order. Petje af voor de after-sales / happy service team! (Laura en Linda in dit geval)
Hoi Sander, bedankt voor de review en de tijd die je ervoor genomen hebt. We zijn blij dat we je ondanks deze incidenten nog goed van dienst hebben kunnen zijn. Verder vinden we het fijn dat je zo tevreden bent en hopen je in de toekomst nog veel vaker blij te kunnen maken! Met vriendelijke groet, Chantal namens team winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, netjes ingepakt, duidelijke communicatie en goede retrour service. Echt super!
Hoi Denise, bedankt voor de positieve review! We zijn blij dat je het zo hebt ervaren en hopen je in de toekomst nog veel vaker blij te kunnen maken! We horen het graag als we nog iets voor je kunnen doen. Met vriendelijke groet, Chantal namens team winkelstraat.nl
Pluspunten
Goeie service Snelle levering Goeie communicatie Lost gemakkelijk dingen op Bijna nooit fouten Goed te bereiken Producten zijn altijd precies zoals vermeld Altijd mooi ingepakt.
VerbeterpuntenN.v t.
Goedemorgen Estefany, bedankt voor de leuke review! We zijn blij dat je zo tevreden bent en hopen dat we je in de toekomst nog veel vaker blij kunnen maken! We horen het graag als we nog iets voor je kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Chantal namens team winkelstraat.nl
Pluspunten
Helder, overzichtelijk ook voor mensen die niet vaak bestellen via internet. Vragen die ik had waren op te zoeken en afspraken werden nagekomen. Dus prima!
Beste Saskia, bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat het allemaal gelukt is. Als we je verder nog ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag! Met vriendelijke groet, Chantal namens team winkelstraat.nl
Pluspunten
Mooi en veelzijdig aanbod. Snelle levering en service. Top!
VerbeterpuntenGeen idee
Hoi Klarine, bedankt voor de positieve review! Fijn dat je je eerste bestelling zo ervaren hebt. We hopen dat we je in de toekomst nog veel vaker blij kunnen maken! Als we nog iets voor je kunnen doen, horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Chantal namens team winkelstraat.nl
Pluspunten
Gemakkelijk bestellen, snelle levering. Snelle reactie. En keurig verpakte zendingen.
Beste Sindy, bedankt voor de positieve review! We zijn blij dat we je blij hebben kunnen maken. We horen het graag als we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen! Met vriendelijke groet, Chantal namens team winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede en snelle service, voldoende betaalmethoden, vlotte levering en persoonlijke benadering
Hoi Bas, fijn dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! We zijn blij dat je tevreden bent en hopen je in de toekomst nog vaak blij te maken! We horen het ook graag als we nog iets voor je kunnen doen. Met vriendelijke groet, Chantal namens team winkelstraat.nl
Pluspunten
Uitstekende service Snelle levering Leuke acties
VerbeterpuntenGeen ga zo door
Goedemiddag Fred, bedankt voor je review! We zijn blij dat je tevreden bent en hopen je in de toekomst nog vaak blij te maken! Als we nog iets voor je kunnen betekenen dan horen we het graag! Met vriendelijke groet, Chantal namens team winkelstraat.nl
Pluspunten
Makkelijk en snel bestellen van producten. Snel leverbaar.
VerbeterpuntenNvt
Beste Ekin. Bedankt voor de positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag! Met vriendelijke groet, Chantal namens team winkelstraat.nl
Pluspunten
Afspraken exact nagekomen en de aankoop in een prachtige verpakking. Echt helemaal top!
Beste Jean Paul. Bedankt voor de positieve review! We zijn blij dat je de alles zo goed hebt ervaren en hopen je in de toekomst nog veel vaker blij te kunnen maken! Als we je nog ergens mee kunnen helpen horen we dat graag! Met vriendelijke groet, Chantal namens team winkelstraat.nl
Pluspunten
Bij problemen of vragen meteen nog dezelfde dag reactie gehad. Zorgen dat het probleem zo snel mogelijk word opgelost.
VerbeterpuntenMisschien zorgen voor een live chat, om nog sneller te schakelen met klanten.
Beste Dominic, bedankt voor de positieve review. We zijn blij dat je tevreden bent over onze service! Daarbij wil ik je bedanken voor je verbeterpunt. Wellicht gaan we er in de toekomst iets aan doen om dit te kunnen realiseren. Weet je al wel dat je sinds kort met ons kan Whats-Appen? We horen het graag als we nog iets voor je kunnen doen! Met vriendelijke groet, Chantal namens team winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeer snelle levering, had rond 17:00 besteld, was de volgende dag in huis. Presentatie een 10! Je krijgt meteen het gevoel dat je hebt geshopt in een goeie zaak zodra je je bestelling openend. Alles was zeer mooi/luxe verpakt met een strik en als persoonlijke touche hadden ze er een handgeschreven kaartje bij gedaan waarin ze je veel plezier wensen met je aankoop. Ja dat maakt het helemaal af! Hier kunnen andere webshops nog wat van leren!
VerbeterpuntenKan niets verzinnen
Hoi Jasper, bedankt voor deze leuke en positieve review! We zijn erg blij dat je tevreden bent en we hopen je in de toekomst nog veel vaker blij te maken! Mochten we nog iets voor je kunnen doen, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Chantal namens team winkelstraat.nl
Pluspunten
producten netjes verpakt en redelijk snel ontvangen.
Verbeterpuntenop dit moment niet
Beste Jack, bedankt voor het mooie cijfer! We zijn blij dat je tevreden bent. We hopen je in de toekomst nog veel vaker blij te maken! Met vriendelijke groet, Chantal namens team winkelstraat.nl