Pluspunten
Sterk aanbod, snelle levering. Gewoon goed voor mijn eerste bestelling.
VerbeterpuntenBij 1 val de paletten was er een persoonlijk kaartje bij. Dit was zeer aangenaam om te ontvangen.
Goedemiddag Wim. Fijn dat je je eerste bestelling zo hebt ervaren! We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling en dat we je in de toekomst nog veel vaker blij mogen maken! Mochten we nog iets voor je kunnen doen, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Chantal namens team winkelstraat.nl
Pluspunten
Super. Vanaf het bestellen tot bezorgen goed geïnformeerd. Netjes doorgegeven wanneer het pakketje komt. En dan natuurlijk dat mailtje of alles goed is gegaan.Eigenlijk zowat gelijk nadat het product geleverd is. Echt een top service
Hoi Richard, bedankt voor je leuke en positieve review! We zijn blij dat je alles goed is gegaan. We hopen het te horen als we nog iets voor je kunnen doen en wensen je veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Chantal namens team winkelstraat.nl
VerbeterpuntenGeen verbeterpunt
Goedemorgen Annelies, bedankt voor het mooie cijfer! We zijn blij dat je tevreden bent. We horen het graag als we je nog ergens mee van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Chantal namens team winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levertijd, goeie comminicatie, goed verpakt helemaal tevreden
VerbeterpuntenIk heb geen verbeter punten, ben gewoon tevreden
Hoi Robbie, bedankt voor het mooie cijfer en de positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent. Als we je nog ergens mee van dienst kunnen zijn horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Chantal namens team winkelstraat.nl
Pluspunten
Mooie unieke collectie, merken die niet veel webshops in Nederland hebben. Snelle levering, achteraf betalen, goede en snelle klantenservice en altijd tevreden over mijn bestelling! Kortom een aanrader.
VerbeterpuntenEigenlijk geen verbeterpunten!
Hoi Dinja! Bedankt voor de positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent. Als we je nog ergens mee van dienst kunnen zijn horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Chantal namens team winkelstraat.nl
Pluspunten
Er is niks negatief over dit bedrijf te zeggen. Alles is perfect in elkaar gezet. Klasse!
VerbeterpuntenIk kan echt geen verbeter punten vinden. Naar mijn zeggen klopt alles.
Goedemiddag! Bedankt voor het mooie cijfer en je enthousiaste review. Daar worden wij blij van! Ik wens je veel plezier van je bestelling en hoor het graag als wij je nog ergens mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Gewoon top
VerbeterpuntenTot nu toe geen
Hoi Frank, Bedankt voor het mooie cijfer! Ik wens je veel plezier van je bestellingen en hoor het graag als wij je nog ergens mee zouden kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Super luxe en mooie verpakking. Bon netjes in een hoesje. Artikelen zijn goed ingepakt. Snelle verzending en fijne retourservice.
VerbeterpuntenAfterpay accepteerd geen klanten van 19 die achteraf willen betalen maar wel mijn moeder. Moest op haar naam bestellen waardoor ik niet zelf het pakket kon ophalen..
Hoi Ceren, Wat een leuke en positieve review. Jammer dat het niet helemaal wilde lukken met AfterPay, gelukkig heb je dit nog op een andere manier op kunnen lossen. Als we je in het vervolg ergens mee kunnen helpen kun je ons uiteraard altijd bellen! Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik geef jullie 10 punten omdat ik alles exclusieve vind en goede kwaliteit Lineke Canes.
VerbeterpuntenO
Beste Lineke, bedankt voor het mooie cijfer en de complimenten! Wij hopen van harte dat alle bestellingen na ontvangst naar wens zijn, en als we nog ergens mee kunnen helpen horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Degelijke verpakking, juiste prijskwaliteit verhouding Merkenaanbod
Beste Marcel, Wat een leuke en positieve review, wij zijn blij dat je tevreden bent over onze website. Mochten we nog ergens mee kunnen helpen dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Alles verloopt goed en snel
Hoi Gerrie, Bedankt voor het mooie cijfer dat je ons geeft. Mochten we nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ze hebben vele producten en voor ieder wat wils. Ik ben een moeilijke shopper maar heb toch behoorlijk snel hierop kleding gevonden. Dit was de eerste keer dat ik op de site kwam en gelijk ook 4 shirtjes gekocht. Ik kom zeker terug.
VerbeterpuntenMisschien iets met verkoop acties? Want voor de rest was alles top
Hoi Henrique, Bedankt voor je review en het mooie cijfer. We zijn erg blij te lezen dat je tevreden bent over Winkelstraat.nl. Ik wens je veel plezier van je bestelling, en hopelijk zien we je inderdaad snel weer terug! Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Helemaal nog geen complicaties gehad..dus alleen maar positief!
VerbeterpuntenGeen...tot zover!
Beste Bjorn, Bedankt voor je review. Wij zijn blij om te lezen dat je zo positief bent over Winkelstraat.nl! Mocht ik je nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede communicatie.
Verbeterpunten-
Goedemiddag, Bedankt voor je review en het mooie cijfer. Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik het graag. Een fijne dag gewenst, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Mooie, diverse en toegankelijke website.
VerbeterpuntenCommunicatie. Retouren of ruilen. M of S. Dat soort puntjes.
Beste Hadewych, Bedankt voor je review. Ook jouw verbeterpuntjes zullen wij zeker meenemen, hopelijk kunnen we je de volgende keer dan nog beter helpen. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering Duidelijkheid over wanneer wat gedaan of geleverd word. Ook als product op is goede oplossingen Mooie up to date kleding Veelzijdigheid in kleding qua prijs
Verbeterpuntenmisschien eens voor klanten die regelmatig kopen een kortingspercentage dit krijgen vaste klanten ook in een winkel
Beste Henri, Wat een mooi cijfer geeft je ons, bedankt voor de complimenten! Hopelijk zien we je nog eens terug op Winkelstraat, en kunnen we jou in de toekomst verrassen met leuke aanbiedingen als trouwe klant. Vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Veel keuze, goede prijzen en perfecte levertijden.
VerbeterpuntenMeer merken.
Hoi Camilo, Bedankt voor je review. Heb je nog tips voor merken die je graag bij Winkelstraat.nl online zou willen zien? Uiteraard horen wij dit dan graag! Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede website Goede snelle levering Perfecte producten Persoonlijk bericht op kaartje na aflevering
VerbeterpuntenNVT
Hoi Jordi, Bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij zijn blij dat je tevreden bent over je bestelling en het proces eromheen. Als we je nog ergens mee kunnen helpen hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
bij verkeerde zending (fout winkel) werd dit goed geregeld en werd ik op de hoogte gehouden van het vervolg
Beste Anneke, Bedankt voor je review. Vervelend dat er iets fout is gegaan bij jouw bestelling, maar ik ben blij om te lezen dat we dit voor je hebben kunnen oplossen. Ik hoop dat je bestelling alsnog naar wens is en dat je hier nog veel plezier van zult hebben. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Mooie en goede producten Snelle levering en supermooi verpakt
Hoi Sylvia, Bedankt voor deze mooie en positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat je jouw bestelling op tijd in huis had en dat de boutique het mooi voor je heeft ingepakt. Ik wens je er nog veel plezier van. Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Beste Annemieke, Bedankt voor je beoordeling. Ik hoop dat je bestelling naar wens is! Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede kwaliteit van de spullen, mooie spullen. Communicatie is super wist precies wanneer me pakketje zou aankomen. Is eigenlijk niks verkeerds over te zeggen alleen maar positief en raad het ook zeker andere aan !! Super blij
Verbeterpunteniets beter de tijd van bezorgen aan geven tussen 9 en 6 is wel erg veel tijd, vooral als je pakketje dan pas om half 6 komt.
Beste Carlijn, Bedankt voor je lieve en positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met alle complimenten die je ons geeft. Helaas kunnen wij op dit moment nog geen tijdvakken aangeven bij UPS, die de pakketten voor Winkelstraat levert. Hopelijk is dit iets wat in de toekomst nog verbetert. Nog een fijne dag, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Erg leuk verpakt en goed duidelijk contact via mail
Beste Maurice, Wat een mooie cijfer geeft je ons! Leuk om te lezen dat de boutique jouw bestelling mooi heeft ingepakt, ik hoop dat je er veel plezier van zult hebben. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
veel keuze
Beste Petra, Bedankt voor het schrijven van je review. Leuk om te lezen dat je het aanbod op Winkelstraat.nl waardeert! Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik het graag. Fijne dag, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
netheid, stiptheid
Hoi Cindy, Bedankt voor het mooie cijfer! Als we je nog ergens mee kunnen helpen hoor ik het graag, voor nu veel plezier gewenst van je bestelling. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl