Pluspunten
veel keuze vandaag besteld, morgen in huis top!
Beste Pieter, Bedankt voor het schrijven van je review. Wij zijn blij dat je tevreden bent! Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Mooie collectie, goede service door de site en aangesloten boutiques. Ook verhouding prijs/kwaliteit is dik in orde. Kortom een top site.
Hoi Emiel, Wat leuk om te lezen dat je blij bent met het aanbod op Winkelstraat.nl. Ik hoop dat al je bestellingen naar wens zijn, en als ik je verder nog ergens mee kan helpen hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie, goed verpakt.
VerbeterpuntenNog geen. Ga het pakket terugsturen ivm verkeerde maat schoenen, maar verwacht geen problemen
Beste Stephan, bedankt voor het mooie cijfer. Jammer dat jouw schoenen helaas niet de goede maat zijn, maar ik hoop dat je nog iets anders moois kunt vinden op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Super gewoon alles goed geregeld
Hoi Rachid, Wat fijn om te lezen over jouw goede ervaring met Winkelstraat.nl. Hopelijk zien we je snel weer een keer terug. Als ik je nog ergens mee kan helpen hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik geef alles een dik pluspunt super!
VerbeterpuntenGeen negatieve dingen.
Hoi Luca, Bedankt voor jouw dikke pluspunt en de super goede beoordeling. Ik hoop dat je bestelling helemaal naar wens is, en wens je verder nog een fijne dag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Hele goede service en klantvriendelijk/persoonlijk/attent.
VerbeterpuntenTot nu toe geen enkele
Beste Anke. Bedankt voor je positieve en enthousiaste review. Uiteraard zijn we erg blij met de 10 die je ons geeft. Ik hoop dat je bestelling naar wens is, en als we je nog ergens mee kunnen helpen hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Alles was perfect Verpakking services enz!
Verbeterpuntenbevestigings email van bestelling zou makkelijk zijn
Beste Tatjana, Wat een mooi cijfer geef je ons. Blij dat je tevreden bent met onze service. Veel plezier gewenst van je bestelling. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, goede retourservice en mooie website
Hoi Haidy, Bedankt voor je review! Wij zijn erg blij met het mooie cijfer. Als we je nog ergens mee kunnen helpen hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Levertijd, communicatie over de levering, volledigheid website
Beste Joost, wat een mooi cijfer geef je ons! Veel plezier gewenst van je bestelling, met vriendelijke groet Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goeie service, snelle levering en alles is te verkrijgen.
VerbeterpuntenBezorgen op zaterdag
Goedemorgen, wat een review heb je over ons geschreven! Jouw verbeterpunt zullen wij zeker meenemen in de overwegingen. Voor nu wens ik je veel plezier van je bestelling, en mochten we nog ergens mee kunnen helpen dan horen we dat graag. Een fijne dag! Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle en goede service
Beste Maurice, Bedankt voor je review! We zijn erg blij met de mooie beoordeling. Mochten wij je verder nog kunnen helpen dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Harstikke mooie kleding, een goeie helpdesk, want mijn bestelling kwam later dan geplant en werd toen meteen geholpen.
VerbeterpuntenEigenlijk niks
Beste Mathijs, Bedankt voor het schrijven van je review. Wij vinden het leuk om te lezen dat je tevreden bent over de website en de producten! Mochten we je verder nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
* Voor 3 uur besteld is echt de volgend dag in huis. * je word goed op de hoogte gehouden wat betreft jou bestelling en levering. * Levering via ups, zeer handig indien je niet thuis bent *shop word vaak geüpdate en je word op de hoogte gehouden via de nieuwsbrief * betaling achteraf is mogelijk. * Ruime keuze
VerbeterpuntenDe mobile versie van de website is wat aan de trage kant. Voor de test is alles goed aan de site en zal zeker weer bestellen via jullie. Keep up the goodwill work.
Goedemiddag, Bedankt voor je leuke en uitgebreide review, en het ontzettend mooie cijfer! Hopelijk zien we je snel weer terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Lindsey
Pluspunten
Goede service en snelle levering! Veel goede betalingsmogelijkheden en een ruime keus. Ik koop er graag. Top!
Beste Anita, Bedankt voor je review en de mooie complimenten. Veel plezier gewenst van je bestelling en mochten we nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Heel erg betrouwbaar en een super service!
Beste Indy, Wat een mooi cijfer geef je ons! Wij zijn blij dat je onze service zo waardeert. Veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Erg mooie en fijne website met een fijne service
Beste Myrna, Bedankt voor het schrijven van je review. Leuk om te lezen dat je blij bent met onze service. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen dan hoor ik het graag! Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
- Snelle levering - Snelle communicatie
Beste Fatah, Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over Winkelstraat.nl, bedankt voor het mooie cijfer. Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Er wordt goede kwaliteit kleding aangeboden en alles wordt op een goede en natte manier verpakt en verzonden.
VerbeterpuntenIk vind postNL prettiger met bezorgen en het volgen van het pakket dan DHL.
Beste Ilona, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Hopelijk zien we je snel nog een keer terug op Winkelstraat.nl! Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
- Grote collectie. - Snelle levering. - Goede communicatie. - Maakt gebruik van een track and trace code. - Producten zijn goed verpakt. - Mooie en overzichtelijke website, zowel op de laptop als op de mobiel/tablet.
VerbeterpuntenGeen.
Beste Nino, Wat een mooie complimenten! Heel erg bedankt voor deze uitgebreide en positieve review, daar zijn wij erg blij mee. Mochten we nog ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag. Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Aardige klantenservice, goede en mooie producten, de site is makkelijk begaanbaar. Al met al! Ik winkel erg graag op winkelstraat.nl
VerbeterpuntenDe snelheid van de bezorging van een pakje, soms moet je een aantal dagen wachten.
Beste Naomi, Wat een mooi cijfer geef je ons, daar zijn wij erg blij mee. Wij proberen altijd ons streven 'voor 16.00 besteld, de volgende werkdag in huis' na te komen, excuses als dit ons niet gelukt is. Hopelijk is je bestelling desondanks naar wens. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Alles! goeie service en netjes ingepakt en snel een mail en dat alles op tijd werd bezorgd... :)
Verbeterpuntengeen..
Hoi Melody, Bedankt voor je review! Wij zijn blij te lezen dat je tevreden bent over Winkelstraat.nl en wensen je veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Wat een feest om een pakket van Winkelstraat.nl te ontvangen! Een sjieke doos, met de kleding daarin verpakt in dun papier met een mooi satijnen lint er omheen. Onder het lint zat een kaartje...met de hand geschreven, om mij veel plezier met mijn nieuwe jurk te wensen. Alsof ik een kado kreeg!
Beste Liesbeth, Bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review! Wij zijn erg blij met het mooie cijfer. Leuk om te lezen dat je blij bent met de verpakking van je bestelling en dat je het persoonlijke kaartje waardeert. Als wij verder nog iets voor je kunnen betekenen hoor ik het graag, voor nu wens ik je veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede merken. Goede service
VerbeterpuntenTot nu toe nog niet
Beste Willemien, Bedankt voor het mooie cijfer! Mochten wij je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik dat graag. Met vriendelijke groet Lindsey namens Winkelstraat.nl
Beste Eren, Bedankt voor je review, wij zijn blij te lezen dat je tevreden bent over Winkelstraat.nl. Mochten wij je ergens mee kunnen helpen dan horen we dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Kleren goed ingepakt, afterpay betalen ook zeer nuttig!
VerbeterpuntenShirt was al stuk, moet toch wel op gelet worden. Was een prijzig shirt
Beste Bram, Bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wat vervelend om te lezen dat het ontvangen shirt kapot blijkt te zijn! Graag lossen wij dit voor je op, je kunt ons ten alle tijden mailen op [email protected], of bellen op 0347-323011. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl