Pluspunten
Klantvriendelijkheid en vriendelijkheid staan hoog aan de vaandel. Kwaliteit is top en services zoals afterparty zijn heel ideaal voor mensen die niet gelijk het geld hebben om zichzelf te verwennen. Om het al top bedrijf!!
VerbeterpuntenIets kleinere dozen gebruiken voor bij de leveringen.
Beste Gideon, Bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review! Wij zijn erg blij met het mooie cijfer. Ook waarderen wij jouw tip, hier kunnen wij veel van leren. Mochten we je voor nu nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
snelle levering veel producten in aanbieding gemakkelijke website fijne fotos van de kleding
Verbeterpuntenwishlist is niet mogelijk voor producten die uitverkocht zijn. Miscchien gaan deze teruggestuurd worden . je kan deze niet reserveren moest het kledingstuk in je maat door iemand anders teruggestuurd worden
Beste Ilse, Bedankt dat je de tijd hebt genomen een review te schrijven voor Winkelstraat.nl! Wij zijn blij te lezen dat je tevreden bent over de site, en ook jouw verbeterpunt is voor ons zeer waardevol. Hier kunnen wij veel van leren. Mochten we je voor nu nog ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik het uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Prachtig ingepakt en het persoonlijke bedankbriefje! Echt fantastisch!
VerbeterpuntenNvt
Hoi Sandra, Bedankt voor het supermooie cijfer en de enthousiaste review! Wij wensen je veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Beste Lidy, Wij zijn blij te lezen dat je tevreden bent over Winkelstraat.nl. Mocht ik je nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Super snelle goede service!!!!
VerbeterpuntenHeb op dit moment nog niks aan te merken.
Beste Priscilla, Bedankt voor je enthousiaste review! Wij zijn erg blij met het mooie cijfer. Veel plezier van je bestelling gewenst, met vriendelijke groet Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Het wordt snel geleverd, er staan mooie producten op de website, ik kreeg een leuk berichtje bij het aankomen van mijn product!
VerbeterpuntenIk heb geen bericht gehad dat ik had betaald of dat de verzending onderweg was dit vond ik zeer jammer.
Beste Michelle, bedankt voor je review! Vervelend dat je geen berichtje hebt ontvangen dat je bestelling onderweg was, kan het misschien zijn dat dit berichtje tussen de ongewenste e-mail terecht was gekomen? Hopelijk is de bestelling verder naar wens, als wij nog ergens mee kunnen helpen hoor ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Je krijgt echt een cadeautje thuis! Er is zorgaan besteed. Als het toch niet goed blijkt te zijn bieden ze veel keuzes om het kosteloos retour te sturen. Top service!
VerbeterpuntenIk kan geen verbeterpunten verzinnen. Top ervaring gehad.
Goedemorgen, Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven voor Winkelstraat.nl, wij zijn erg blij met het mooie cijfer dat je ons geeft. Als wij je nog ergens mee kunnen helpen hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, prachtig verpakt met persoonlijke note en ideale verzend- en retourneringsopties!
Goedemorgen, Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over Winkelstraat.nl, wij zijn erg blij met het mooie cijfer dat je ons geeft. Veel plezier gewenst van je bestelling, met vriendelijke groet Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Communicatie, duidelijk en doet wat het beloofd
VerbeterpuntenLeveren in het weekend
Hoi Kirsten, Bedankt voor het schrijven van je review, we waarderen dit mooie cijfer enorm. Ook zijn wij blij met jouw tip, we zullen dit zeker meenemen. Mochten we je voor nu nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het graag. Veel plezier van je bestelling! Lindsey namens Winkelstraat.nl
Beste Marianne, Bedankt voor dit mooie cijfer. Namens Winkelstraat.nl wens ik je veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Lindsey
Pluspunten
Wat een mooie presentatie van de producten heeft dit bedrijf! Snelle service, mooi ingepakt. Handgeschreven kaartje erbij en gericht aan mij. Zo'n top service ben ik al lang niet meer tegen gekomen! Normaal gesproken ga ik niet snel online shoppen, maar ik kon in de winkel niet meer de juiste maar schoenmaat vinden. Op deze manier kwam ik bij de winkelstraat terecht en zij weten online shoppen onderhand persoonlijker te maken dan in een normale winkel! Complimenten ;-)
Beste Maaike, Bedankt voor je enthousiaste review en het mooie cijfer! Wij zijn erg blij met deze 10, en vinden het fijn om te lezen dat je de persoonlijke service van Winkelstraat.nl waardeert. Veel plezier gewenst van je bestelling, en als we je nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Mooie en verzorgd ingepakt
VerbeterpuntenVoor de bezorgen de afspraken nakomen omplaats van dat ik het moest ophalen
Beste Jarno, Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over de levering van je pakket. UPS bied als extra service aan wanneer de ontvanger niet thuis is, zij het pakket afleveren bij een dichtbijzijnd Pick-up point zodat je het kunt ophalen wanneer dat het beste uitkomt. Mochten wij hierin nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede kwaliteit van de kleding (mag ook wel uiteraard voor de prijs) Snelle levering Erg mooi en stevig verpakt
VerbeterpuntenWebsite is soms wat langzaam bij mij.
Beste Koen, Bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier van je bestelling, en als we verder nog ergens mee kunnen helpen horen wij het uiteraard graag. Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
- fantastische merken - snelle levering - mooi verpakt als het aankomt in zwarte doos - veel verschillende betalingsmethoden.
VerbeterpuntenAls verbeterpunt lijkt het mij goed om ook op zaterdag te bezorgen, zelf vind ik persoonlijk POST NL fijner dan UPC omdat post nl duidelijker aangeeft hoelaat precies een pakket komt en de site makkelijker te gebruiken is. Mijn pakket kwam gister aan tussen 9.00-18.00 ik vind dit een te groot begrip dus specifiekeren leveringstijden zouden heel fijn zijn! En bij filteren van de prijs misschien dat je zelf aan kan geven van bijv €0,00 tot €150,00 en niet alleen 0 tot 100 of 100 tot 200. Soms kan je 120 ook goed vinden maar wil je bijv de vesten van 90 ook zien.
Hoi Silke, Bedankt voor je mooie cijfer en de uitgebreide review. Wij zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent over Winkelstraat.nl, en ook jouw verbeterpunten zijn voor ons zeer waardevol. Hier kunnen wij veel van leren. Als wij je verder nog ergens mee kunnen helpen hoor ik het graag, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Andere collectie dan andere webshops. Snelle levering met duidelijke communicatie hierover. (geen ervaring met de terugstuurdienst)
VerbeterpuntenGeen
Hoi Annabelle, Bedankt voor het schrijven van een review en voor het mooie cijfer dat je ons geeft. Mochten we nog ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik het uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik ben echt super tevreden over dit bedrijf Had binneneen dag alles netjes in huis zoals afgesproken!
Beste Priscilla, Wat een leuke en enthousiaste review, we zijn erg blij met het mooie cijfer! Hopelijk is je bestelling helemaal naar wens. Mocht ik je nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Top eerste ervaring gehad: heel leuk assortiment met voor elke gelegenheid voldoende keus. Goede communicatie rondom bestelling en top service. Zelfst de retour service was super. Het was mijn eerste ervaring maar zeker niet de laatste!
Beste Bonny, Wat een mooie woorden, bedankt hiervoor! Namens Winkelstraat.nl wens is je veel plezier van je bestelling. Nog een fijne dag, met vriendelijke groet Lindsey
Pluspunten
Ze komen na wat er gezegd word, vandaag voor 16:00 besteld morgen in huis. Gewoon klasse en mooie merken
VerbeterpuntenDie zijn er niet, alles klopte waaronder ook de track and trace die bij veel andere kledingwinkels mis gaan
Hoi Floris, Bedankt voor je enthousiaste review, we zijn erg blij met deze 10! Veel plezier gewenst met je bestelling, en hopelijk zien we je snel weer terug. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering en mooie producten
VerbeterpuntenBij sales aangeven welke maten er nog van het product zijn
Beste Casper, bedankt voor je enthousiaste review en het mooie cijfer. Wij proberen de voorraad altijd zo up to date mogelijk te houden, dus jouw verbeterpunt zullen we zeker meenemen. Voor nu nog een fijne dag, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Hoi Brigitte, Bedankt voor je review, we zijn erg blij met de mooie cijfers die je ons geeft! Namens Winkelstraat.nl wens ik je veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Lindsey
Pluspunten
Al het bovenstaande
Beste Anthonie, bedankt voor je review. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over Winkelstraat.nl. Mocht je nog tips voor ons hebben wat we volgens jou tóch beter kunnen doen, dan horen wij het graag! Nog een fijne dag, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Duidelijk
VerbeterpuntenGeen
Beste Denise, Bedankt voor het schrijven van je review. Veel plezier gewenst van je bestelling, en mochten we nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeer overzichtelijk, makkelijk en kwalitatief.
VerbeterpuntenIk zou en chat functie aanstellen voor eventuele klanten service.
Goedemorgen, Bedankt voor het mooie cijfer en de enthousiaste review. Goede tip ook, om eventueel een chat functie toe te voegen. Je kunt ons voor vragen ook altijd bereiken via [email protected]. We zullen je altijd zo snel mogelijk verder helpen. Voor nu wens ik je veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Een leuke en diverse collectie, kortom voor ieder wat wils. Snelle service en verzending!
Beste Celine, Wat leuk om te lezen dat je enthousiast bent over Winkelstraat.nl. We zijn erg blij met het mooie cijfer. Mocht ik je verder nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het graag, voor nu wens ik je veel plezier van je bestelling. Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Prima service. Niks op aan te merken. Nette kwalitatieve levering.
VerbeterpuntenJammer dat er door UPS niet in het weekend bezorgd wordt.
Beste Janey, We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over Winkelstraat.nl, bedankt voor het schrijven van je review. Jouw verbeterpuntje zullen wij zeker onthouden. Mocht ik je nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl