Pluspunten
Perfecte service snelle levering modieus assirtiment!
VerbeterpuntenGeen ga zo door!
Beste Rita, Bedankt voor deze enthousiaste review en het mooie cijfer, daar zijn we erg blij mee! Namens Winkelstraat.nl wens ik je veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat
Pluspunten
Snel Goede prijzen en kortingen Betrouwbaar Klantvriendelijke en overzichtelijk
VerbeterpuntenIets sneller zorgen dat het mailtje dat de bestelling aan is gekomen. deze komt vaak een paar dagen erna terwijl je het pakketje allang ontvangen hebt.
Hoi Tom, Bedankt voor het schrijven van de review, en voor het mooie cijfer dat je ons geeft. Als verbeterpuntje lees ik inderdaad een foutje van onze kant, we gaan er voor zorgen dat dit niet nog een keer voorkomt! Veel plezier gewenst van je bestelling. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Persoonlijk briefje erbij
Goedemorgen Carianne, Bedankt voor het mooie cijfer dat je Winkelstraat.nl geeft, daar zijn we uiteraard erg blij mee! Leuk om te lezen dat je het persoonlijke briefje waardeert. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het graag, voor nu veel plezier gewenst van je bestelling. Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
De levering is enorm snel. Je product wordt mooi en goed ingepakt. De retouren zijn gratis. Als je iets wilt weten via de mail krijg je snelle reacties.
VerbeterpuntenZorgen dat de boutiques grotere voorraden hebben.
Beste Ruben, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven, we zijn erg blij met jouw waardering! We werken er hard aan om de voorraad op de website zo up to date mogelijk te houden, dus hopelijk voorkomt dat teleurstelling in de toekomst. Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ruime keuze mooie merken Geen verzend- en retourkosten Up to date houden leveringsproces Pakketje als een mooi cadeautje
Hoi Pascalle, Wat fijn om te lezen dat je blij bent met Winkelstraat.nl! We zijn erg blij met jouw mooie review. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het graag. Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit, goede communicatie. Ben zeer tevreden op winkelstraat
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten ben tevreden met de zaken die jullie nu doen. Blijf vooral zo door gaan.
Beste Mohamed, Dankjewel voor deze mooie review! Daar zijn we erg blij mee. Veel plezier gewenst van je bestelling, en mochten we je nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het uiteraard graag. Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Grote collectie meerdere items bij meerdere boutiques.
VerbeterpuntenSame day delivery ?
Goedemiddag, bedankt voor de review! Deze 10 waarderen wij enorm. In een deel van Nederland is het al mogelijk om bij Winkelstraat.nl, tegen een kleine vergoeding, te bestellen met same day service. Voor de voorwaarden kun je kijken op onze website: http://www.winkelstraat.nl/sameday. Mocht ik je verder nog ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik het uiteraard graag. Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Netjes op tijd, mooie producten, goede service en goede communicatie!
VerbeterpuntenIk ben nog geen verbeterpuntjes tegen gekomen
Hoi Joey, Bedankt voor je review en het mooie cijfer. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over Winkelstraat.nl! We wensen je veel plezier van je bestelling. Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering. Snelle service op vragen. Gewoon top!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
aangesloten winkels
Verbeterpuntenvervoerder heeft bij niet thuis pakket bij een afhaalpunt ver uit de buurt gebracht om hem daar op te halen terwijl er afhaalpunten op 700 meter en 1,4 km zitten
Goedemorgen Gerda, Bedankt voor het mooie cijfer! Vervelend om te horen dat het met afleveren niet helemaal goed is gegaan, ik hoop uiteraard dat de bestelling alsnog naar wens is. Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Winkelstraat is naar mijn mening een van de betere webwinkels. Ze hebben een breed aanbod met mooie en exclusievere merken. De service is perfect. Na bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden van de verzending van je bestelling en ook een retour wordt snel en netjes afgehandeld. Al met al zeker een aanrader!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunt te melden.
Beste Isabel, Wat een ontzettend fijne review om te lezen. Bedankt voor de mooie cijferlijst, we zijn heel blij met deze 10! Hopelijk zien we je snel terug op Winkelstraat.nl, voor nu heel veel plezier van je bestelling gewenst. Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
super fijne winkel site :-D met mooie spullen en goeie kwaliteit. die je bijna nergens anders vind.... en dus ook niet overal ziet
Goedmorgen Anja, Bedankt voor je leuke en enthousiaste review! We waarderen deze 10 enorm. Heel veel plezier van je bestelling. Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, netjes ingepakt. Kosteloos terugsturen bij verkeerde maat of product. Zeer snel en soepel.
Verbeterpunten-
Pluspunten
De sterren aanduiding hierboven spreekt voor zichzelf. Er wordt correct gehandeld, op alle gebied. Zeer vriendelijk begeleidend kaartje bij elke levering maakt dat de klant zich belangrijk voelt.
VerbeterpuntenHelemaal geen verbetering nodig vind ik
Pluspunten
Zeer goede winkel, combineert verschillende boutiques in 1 gemakkelijke website. De schoenen die ik besteld had kwamen in een grotere doos. Rond de schoendoos zelf zat nog een strik wat zeer leuk is. Qua prijs is het gelijk met de andere shops, de gratis verzending is wel iets wat niet overal is. Ook was er een kaartje bij van de boutique met een handsgeschreven bedanking op.
VerbeterpuntenAls je op werkdagen voor 16u besteld krijg je het de volgende dag nog thuis binnen. Deze zou wel wat later kunnen rond 18u ofzo. Vaak ben ik dan nog niet thuis van school dus is het onmogelijk om hier gebruik van te maken.
Beste Pieter, Bedankt voor je mooie en uitgebreide review, we zijn erg blij met deze 9! Ook tips zijn natuurlijk altijd welkom. Wij proberen er inderdaad voor te zorgen dat bestelling zo snel mogelijk geleverd worden. Mocht je niet thuis zijn wanneer er bezorgd wordt, dan biedt UPS het pakket altijd bij de buren aan, of ze leveren het bij een nabijgelegen ophaalpunt waar je het kunt afhalen wanneer het uitkomt. Ik wens je nog veel plezier van je bestelling, mochten we je nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het graag. Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Hoi, Leuk dat je enthousiast bent over Winkelstraat.nl. Daar zijn we als jong bedrijf erg trots op! Mocht je nog tips voor ons hebben hoe we voor jou nóg beter kunnen scoren, dan horen wij het uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik vind het gewoon super fijn om me kleren schoenen etc. hier te kunnen bestellen. Als ik naar een stad ga kan ik meestal me maat niet vinden. En op winkelstraat.nl kan ik dat altijd wel vinden. En het retouren dat als ik niet pas of toch niet echt leuk vindt. En natuurlijk niet te vergeten je kunt er alle merken vinden en dat is toch wel heel prettig! Ga zo door zal ik zeggen. Mvg Serdar Yenginer
Verbeterpuntenik denk toch dat het terugstorten van het aankoop bedrag wel iets sneller mag. Dan kan ik het ook weer snel uitgeven op winkelstraat.nl ;)
Beste Serdar, Bedankt voor je uitgebreide review, de 10 die je ons geeft waarderen wij enorm! Leuk om te lezen dat je blij bent het aanbod op Winkelstraat.nl. Tips zijn altijd welkom, dus jouw verbeterpunt zullen we zeker onthouden. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
De snelheid van levering is zo snel en zo leuk verpakt zo wil je toch elke dag een pakketje ontvangen.
Beste Rick, Bedankt voor je review, wat een mooi cijfer geef je ons! De boutiques doen altijd veel moeite voor het inpakken van je bestelling, dus erg leuk om te lezen dat je dit waardeert. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, ophaalservice bij retourneren.
Beste Nikola, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met Winkelstraat.nl! Bedankt voor je review, de 10 waarderen wij enorm. Nog een fijne dag, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Verzend een sms als het pakket word opgestuurd. Netjes ingepakt,
Beste Imane, Bedankt voor je review en de mooie cijferlijst! Daar zijn we erg blij mee. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Spullen worden erg netjes verpakt geleverd. Bij vragen aan de klantenservice geen lange wachttijden en de communicatie verloopt vriendelijk met de mensen die werken op de klantenservice. Zij zijn erg behulpzaam.
VerbeterpuntenTerugkoppeling als artikel retour gestuurd wordt kan iets sneller verlopen.
Beste Anita, Bedankt voor deze review, het mooie cijfer waarderen wij enorm. Ook tips zijn altijd welkom, daar kunnen wij veel van leren! Mochten wij nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag. Nog veel plezier gewenst van de bestelling, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Makkelijk te bestellen en snelle levering!
Beste Faruk, Bedankt voor deze mooie cijferlijst! Daar zijn we erg blij mee. Nog een fijne dag, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Levertijd en goede producten
VerbeterpuntenRetour beleid is vreselijk. Zelf betalen voor je retour en als iets fout gaat ben je zelf verantwoordelijk. Terwijl de bewijzen er zijn.
Beste Inge, Bedankt voor je review. Een aantal dingen die je aangeeft zijn echter niet juist. Sinds 1 maart bieden wij het retourneren kosteloos aan. Daarvoor brachten we inderdaad een eigen bijdrage in rekening. Echter in beide situaties was je UPS pakketje volledig via ons verzekerd. In de contacthistorie zie ik dat jij ervoor hebt gekozen om het via PostNL te versturen. Dat is op zichzelf niet verboden, maar omdat wij geen samenwerking met PostNL hebben (en dus ook geen trackingnummer hebben) ben je daarmee wel zelf verantwoordelijk voor deze zending. Zoals reeds gecommuniceerd raden we je aan om contact op te nemen met PostNL. Het spijt me niet meer voor je te kunnen betekenen, Laura namens Winkelstraat.nl
Goedemiddag Kevin, bedankt voor je mooie review. Daar zijn we erg blij mee! Fijne avond, Laura namens Winkelstraat.nl