Pluspunten
Site is zeer overzichtelijk. Snelle levering en de manier hoe het product verpakt is is van top kwaliteit. Je wordt als klant heel erg serieus genomen.
VerbeterpuntenGeen op dit moment.
Beste Henk, Erg leuk om te lezen dat je zo positief bent over Winkelstraat.nl, bedankt voor de mooie cijferlijst. Daar zijn we bij mee! Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
overzichtelijke website ,mooi geordend en duidelijk no nonsense mooie producten en een breed assortiment.
VerbeterpuntenPaypal optie naast ideal , omdat paypal wereldwijd is en meer betaalmogelijkheden heeft.
Beste Remie, Bedankt voor je review en de mooie cijferlijst! Veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Lindsey namens Winkelstraat.nl P.S. Wat betreft je verbeterpunt, je kunt sindskort ook met PayPal betalen :-)
Pluspunten
+Super assortiment
Goedemorgen Robin, bedankt voor je mooie cijferlijst. Daar zijn we blij mee! Fijne dag, Laura namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Alles!
VerbeterpuntenNiks want alles is perfect
Goedemorgen Sharona, 'alles is perfect' wat een mooi compliment! Mochten we je toch ergens mee kunnen assisteren, laat je het ons dan weten? Happy shopping! Laura namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
duidelijke communicatie betreffende status van de order snelle levering
Goedemorgen Pascale, mooie cijfers, dankjewel daarvoor! Fijen dag, Laura namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeer behulpzaam en adequaat
Goedemorgen Merijn, bedankt dat je de tijd hebt genomen een review over ons achter te laten. Dat waarderen we! Fijne dag, Laura namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
snelle levering mooie merken kan achteraf betalen je krijgt voldoende mails ter opvolging van je bestelling
Verbeterpuntenniet
Beste Karen, Bedankt voor het mooie cijfer. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Alles is positief.... Ruime keuze,veel betalings mogelijkheden , snelle levering al met al top...
VerbeterpuntenZou het niet weten ... Volgens mij zijn die er niet verbeterpunten... Alles klopt....
Beste Mohamed, Ontzettend bedankt voor je review en het mooie cijfer. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik vind het aanbod van merken mooi, een goede mix van trends en meer classic. Daarbij vind ik de doorsnede van de kelding onderscheidend.
VerbeterpuntenIn geval van retour dient de klant dit zelf te betalen. Ik kan me voorstellen dat het voor veel klanten aantrekkelijker zou zijn als retouren gratis zijn.
Beste Jennieke, Bedankt voor je review, en je tip voor wat wij nog zouden kunnen verbeteren. Mochten we verder nog iets voor je kunnen beteken, dan hoor ik het uiteraard graag! Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
goede site. vlotte service
Verbeterpuntennihil
Goedemorgen, Dankjewel voor je review. We wensen je erg veel plezier van je aankoop, en als we je nog ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, Ruime keuze, Top Kwaliteit. 10+ waard
VerbeterpuntenGeen ga zo door.
Beste Sebastiaan, Bedankt voor je review, we zijn erg blij met de 10 die je Winkelstraat.nl geeft! Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Prachtige collectie's van superleuke boutiques! Erg goede service! Persoonlijke touch in mailcontact!
Verbeterpunten- ga zo door!!!
Beste Patricia, Dankjewel voor je review, we zijn blij dat je tevreden bent over onze website. Heel veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Klant is ook echt koning. De service kan gewoon niet beter
VerbeterpuntenBlijven doorgaan zoals nu. Mijn favoriete online winkel!
Beste Houyam, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze website en service, dankjewel. We wensen je alvast heel veel plezier van je bestelling! Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snel en handig! Erg overzichtelijk
Hoi Marion, We zijn erg blij met de mooie lijst die voor ons hebt ingevuld, dankjewel. Als we je nog ergens mee kunnen helpen, horen we dit uiteraard graag. Veel plezier van je bestelling! Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Netjes verzorgd en keurig verpakt
VerbeterpuntenMischien een kortingsacties kaart
Beste Roy, bedankt voor je mooie cijfers. We wensen je erg veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Pakket was er snel en het uitpakken was een feestje, was zo mooi verpakt leek net een cadeautje.
VerbeterpuntenIk heb geen melding gehad dat het pakket verzonden was met eventueel een track trace, dit zou wel fijn zijn.
Beste Lindsay, wat fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling. Bedankt voor de mooie cijfers. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Mooie website wel met mooie producten.
Verbeterpuntenhet noemen van maten van het model geeft geen enkele info.Kan gewoon weg dus! Noem in de plaats daarvan de lengte van rokken. Zie b.v. Marccain en de Bijenkorf. l Werk ook met een pijl dat het beeld direct naar boven springt. Nu blijf je maar scrollen.
Beste Marinus, Hartelijk bedankt voor je reactie en feedback. We zijn een jong bedrijf en willen graag leren. We nemen je feedback dan ook erg serieus. Hopelijk zien we je nog wel eens terug op onze website. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Gemakkelijk en vlot
VerbeterpuntenGeen alles was in orde
Goedemorgen Annik, bedankt voor je mooie cijferlijst. We willen je een fijne week wensen en misschien zien we je nog eens terug? Hartelijke groet, Laura namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, afterpay, mooi ingepakt, persoonlijk kaartje etc
VerbeterpuntenNvt
Goedemorgen Roy, een 9, daar zijn we blij mee! Goed om te lezen dat je de persoonlijke note kon waarderen. Fijne dag, Laura namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Alles van aankoop tot aflevering verliep goed. Tijdens het hele proces goed op de hoogte gehouden. Erg blij met mijn aankoop via Winkelstraat.
VerbeterpuntenKomt niks in mij op. Ga zo door!
Goedemorgen Dave, bedankt voor je mooie woorden! Mocht je toch nog verbeterpunten voor ons bedenken, mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Voor nu een fijne week gewenst, Laura namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Top kwalieit , snelle levering en goede klanten service
VerbeterpuntenGeen !
Goedemorgen Jasir, bedankt voor je mooie review! Fijne dag, Laura namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Even gebeld over een product direct geholpen besteld en de volgende dag in huis. Hoe mooier wil je het geven
Hoi Esma, Blij dat je tevreden bent, we zijn erg blij met het mooie cijfer. Heel veel plezier van je bestelling. Met vriendlijke groet, Lindsey names team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Heel snelle reactie op een vraag. Correcte omschrijving van de kleding.
Pluspunten
Het aanbod is prima en de service uitstekend. Het geld van niet meer leverbaar artikel stond na 2 dagen weer op mijn rekening. Volgende bestelling verliep vlekkeloos. Helaas weet ik de naam van de medewerkster van het service team niet meer.
VerbeterpuntenVooral het aanbod en de service op dit niveau houden.
Beste Ruud, Ontzettend bedankt voor je review en het mooie cijfer! We wensen je heel veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
betrouwbaarheid, kwaliteit producten en professionaliteit
Verbeterpuntentrack and trace mogelijk ipv een smsje en indicatie van de bezorging
Beste Priscilla, Bedankt voor de review, en we zullen je tip zeker onthouden. Met vriendelijke groet, Lindsey namens team Winkelstraat.nl