Pluspunten
Snelle levertijd, erg goede communicatie als er vragen zijn of als je iets wilt ruilen. dit is bij mij voorgekomen en was erg vriendelijk en was snel afgehandeld!
Verbeterpuntennog meer sale :D
Beste Ruben, Bedankt voor je super goede beoordeling! Het is fijn om te zien dat het contact met ons zo goed is verlopen! Daar doen wij het voor! Let op, veel van onze items komen deze week in de sale! De klant is koning! :) Met vriendelijke groet, Sharon namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede duidelijke communicatie die klopt
VerbeterpuntenNvt
Beste Suzanne, Bedankt voor je review en je beoordeling van een 10! Super fijn om te zien dat je onze communicatie duidelijk vind. Mocht ik je nog eens ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Sharon namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Winkelstraat neemt haar klanten serieus, is betrouwbaar en komt haar afspraken na
VerbeterpuntenEr was geen terugkoppeling over de 2e toezendings datum, na een 1e retourzending in verband met een foutieve maat. Alleen het proces werd per email vermeld.
Hi, Bedankt voor je review en je mooie cijfer! Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee. En natuurlijk erg bedankt voor je verbeterpunten, deze nemen wij zeker mee. Voor nu heel veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Sharon namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede snelle service
VerbeterpuntenNvt
Beste Richard, bedankt voor je review. We waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen en ons een 10 hebt gegeven. We verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Fijn weekend. Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Het bedrijf heeft goede producten van kwaliteit. Verder had winkelstraat.nl een snelle levertijd en leverde ze ook op de aangegeven tijden. Ook zijn de producten goed en mooi ingepakt, waardoor ze niet gekreukeld zijn als je ze uitkapt en waardoor ze goed beschermd zijn. Verder weet het bedrijf ook een persoonlijke touch aan de bestelling te geven door een kaartje met de bestelling mee te sturen. Ook dit zorgt ervoor dat ik Winkelstraat.nl een goede webwinkel vind en zeker aanraad aan anderen mensen.
VerbeterpuntenEen verbeter punt kan zijn dat je iets beter je pakket kan volgen. Het pakket was al redelijk goed te volgen, maar uit ervaring zou dit nog iets overzichtelijker kunnen.
Hi Linda, bedankt voor je uitgebreide review! Erg leuk om te lezen dat je blij bent met onze manier van verzenden. Dit waarderen we enorm. Ook bedankt voor je verbeterpunt, we willen graag leren van onze klanten en ik zal je punt daarom zeker meenemen voor in de toekomst. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goeie service klantvriendelijk snelle verzending top bedrijf
VerbeterpuntenGeen
Beste Jeff, bedankt voor de tijd die je hebt genomen om deze review in te vullen. Erg leuk om te lezen dat je ons een 10 geeft! Daar zijn we trots op. We zien je graag terug op Winkelstraat.nl. Fijn weekend. Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Prachtige collecties. Vaak echt de plek om unieke kledingstukken te vinden, die niet overal te koop zijn. De levertijd is erg snel! Zeer te spreken over mijn aankoop.
VerbeterpuntenDe retourkosten zijn uit verhouding: geen verzendkosten rekenen maar dan wel hele hoge retourkosten. Ik snap het, maar vind het niet erg klantvriendelijk.
Hi Britt, bedankt voor je review. Erg leuk om te lezen dat je blij bent met ons aanbod! Dit vinden wij erg belangrijk en waarderen het daarom enorm dat je dit als pluspunt benoemt. Mocht je het fijn vinden om meer toelichting te krijgen over onze retourprocedure en kosten, dan hoor ik dat graag van je. Met hartelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Geweldig makkelijk, thuis passen wanneer het je uitkomt. Snelle service en keurig verpakt, kadootje voor mijzelf.
VerbeterpuntenTip: hoeft geen verandering aangebracht worden, kwaliteit is kwaliteit.
Beste Pien, bedankt voor je leuke review. Erg leuk om te zien dat je ons met een 10 waardeert. We vinden het erg fijn om te lezen dat je blij bent met onze service. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Super snelle en persoonlijke service
VerbeterpuntenGeen. Echt helemaal top. Bestel veel online en het is oprecht nergens beter gegaan.
Goedemiddag Cheryl, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wat een leuke review heb je voor ons geschreven! Dit waarderen wij enorm. We wensen je veel plezier van de bestelling en zien je graag terug op Winkelstraat.nl. Fijn weekend. Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle verwerking van de bestelling en snelle levering.
Hi Saskia, bedankt voor het mooie cijfer! Dit waarderen wij enorm. Ik wens je veel plezier van de bestelling. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snel besteld en bezorgd! Ik wilde het product retourneren en kon het dezelfde dag nog op laten halen, top!
Beste Kim, bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je blij bent met onze service. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik dat graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ruime keus, prima service en snelle afhandeling!
Beste Pascale, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor hebt genomen. We hopen je snel terug te zien op Winkelstraat.nl. Fijn weekend. Met hartelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Tot nu toe met al mijn bestellingen bij Winkelstraat een top ervaring gehad. Prima service en komen hun beloftes na. Reageren snel en vriendelijk op vragen via e-mail, ook binnen de aangegeven tijd. Betrouwbaar en snelle levering. Duidelijkheid bij je aankoop en geen onverwachte rare omstandigheden die bij je aankoop komen kijken. Ik zou Winkelstraat oprecht aan iedereen aanbieden. Top kwaliteit! Vandaar dat iedere ster van mij gemeend is en ze meer dan een 10 verdienen.
Beste Jeske, wat heb jij een leuke review geschreven! Wij vinden dit erg leuk om te lezen, bedankt. We waarderen het enorm dat je hier de moeite voor hebt genomen en dat je blij bent met onze service. Mocht ik iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Hele mooie samen werking met andere bedrijven, mooie style en een leuke aankomst van een product
VerbeterpuntenIk Han de verkeerde schoenen geleverd gekregen maar is nu netjes op gelost
Beste Damian, bedankt voor je review. Wat vervelend dat je verkeerde schoenen had ontvangen. Ik hoop dat de juiste schoenen naar wens zijn. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Super service, mooie verpakking maakt het dubbel zo leuk!!
VerbeterpuntenGeen
Beste Jessica, bedankt voor je review. We waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Een zeer succesvol bedrijf wat mij betreft! Zeer mooie collectie. Je hebt van alles wat! De site is ook zeer mooi vormgegeven en overzichtelijk. De levering is zeer snel en vooral de winkels waar j3t bedrijf mee samenwerkt zijn ook erg leuk. Zo had ik bijvoorbeeld een kaartje met : veel plezier van uw schoenen. Top!
Goedemiddag Ela, bedankt voor je leuke review! Erg leuk om te lezen dat je blij bent met onze service. Ik wens je veel plezier van de schoenen en we verwelkomen je graag weer op Winkelstraat.nl. Fijn weekend. Met hartelijke groet, Linda namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Veel artikelen, merken en een snelle levering, helemaal top. zeer tevreden!
VerbeterpuntenKan geen oordeel geven over de 'Communicatie' , 'Aspraken nakomen' en 'Nazorg & garantie'. Nooit gebruik van hoeven te maken wat dus zeer positief is.
Hi Matthijs, bedankt voor je review. We zijn blij om te zien dat je ons een 10 geeft! Ik wens je veel plezier van je bestelling. Fijn weekend. Met hartelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Serviice, kwaliteit en top merken
Verbeterpuntennvt
Goedemiddag, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. We zien je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Een jas besteld voor onze zoon bij één van de winkels van Winkelstraat.NL. Het is ons prima bevallen. Het zat goed verpakt en netjes ook de bon was extra verpakt en zeker aandacht aan besteed ook voor het retour sturen. En de bezorg dienst ook een dikke pluim verdient. De jas paste perfect en draagt hem met plezier. Wat ook erg fijn is dat ze het after-pay systeem hebben ik vind het prettig als ik het eerst kan zien en passen en dan betalen. Ook dit is goed verlopen.
VerbeterpuntenTot nu toe geen verbeterpunten. Misschien in de toekomst !!!!
Goedemiddag Sylvia, wat een leuke review heb jij geschreven! Dat waarderen we enorm. Fijn om te lezen dat je blij bent met onze service en dat je zoon een mooie jas heeft. Ik wens hem veel draagplezier. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Prachtige kleding, mooie merken. Snel geleverd.
VerbeterpuntenNvt
Beste Anouk, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Hier zijn wij erg trots op! Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeer snelle en persoonlijke levering. Handgeschreven bedankkaartje bij de levering. Tevens werd ik er bij een bestelling van laarsjes op geattendeerd dat deze groter vielen dan normaal en dat ik waarschijnlijk beter voor een maatje kleiner kon kiezen
Verbeterpuntenx
Beste Alma, bedankt voor je review. We vinden het erg leuk om te lezen dat je blij bent met onze persoonlijke levering. Dit is namelijk ook precies onze bedoeling. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Nog nooit problemen gehad en toch al regelmatig bij besteld. Vriendelijke service bij ev vragen!
Verbeterpunten?
Goedemiddag Christa, wat leuk om te lezen dat je blij bent met onze service. We zien je graag terug en zijn je dan weer graag van dienst. Tot dan! Met vriendelijke groet, Linda namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Groot assortiment. Goede kwaliteit.
VerbeterpuntenMeer exclusieve waren
Hi Volkan, bedankt het mooie cijfer! Leuk om te zien dat je blij bent met ons assortiment. We verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Fijn weekend. Met hartelijke groet, Linda namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Mooie high-class merken Afterpay Goed communicatie Goede foto's
VerbeterpuntenSelectie meerdere mogelijkheden tegelijk aanklikken Retoruproces vereenvoudigen (je moet info uit de doos overtypen, dus retouraanmelden kan niet als je elders bent (bv op werk). Nog ruimere collectie (bv belronde, high Use, Penn en ink).
Beste Esther, bedankt voor je review en de complimenten! En natuurlijk ook bedankt voor de verbeterpunten die je aan ons meegeeft, wij zullen ze dan ook zeker gaan bespreken! Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Sharon namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Fantastisch warenhuis met mooie merken. Alles is top geregeld van levering tot evt. retourneren.
VerbeterpuntenEnige wat ik kan bedenken is uitbreiding assortiment
Beste Robert, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Sharon namens team Winkelstraat.nl