Pluspunten
Bij winkelstraat is altijd iets te vinden in het assortiment. Daarnaast wordt de bestelling snel bezorgd en is is de retourservice van hoge kwaliteit. Altijd alles goed en snel geregeld.
Beste Henk, bedankt voor je review en de complimenten! Dit waarderen wij enorm. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Chantal namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, veel te krijgen op een site en leuke collectie
Bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Chantal namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
- Klantenservice heeft snel en adequaat antwoord - Ruilen kan ook met andere producten - Snelle levering
Verbeterpunten- Duidelijkheid bieden in retourproces
Beste Jordy, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Chantal namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik ben super goed geholpen door de klantenservice van winkelstraat.nl. Communicatie verliep soepel en er werd oplossingsgericht gedacht. Zo is mijn bestelling supper snel bezorgd.
Verbeterpunten-
Beste Aiman, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Chantal namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Super goeie service na een geannuleerde bestelling!!
Beste Leen, bedankt voor je review en de complimenten! Dit waarderen wij enorm. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Chantal namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Erg vlotte levering
VerbeterpuntenPrijzen
Beste Joyce, bedankt voor je review. Wij hopen dat je blij bent met je bestelling. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Chantal namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede snelle levering en snelle reacties op problemen met producten.
VerbeterpuntenGeen tips.
Beste Annemiek, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Chantal namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Leuke mails en overzichtelijke site
VerbeterpuntenGeen
Beste Bianca, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Chantal namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, heel veel keus en de site is overzichtelijk.
VerbeterpuntenWeinig verbeter punten. Alleen heb ik een paar keer contact gehad met de klantenservice en toen moest ik er zelf achteraan om antwoord te krijgen op mijn klant van de boutique. En misschien iets doen aan de verzendkosten bij het retourneren van een artikel. Verder niks op aan te merken.
Beste Eileen, hartelijk dank voor je feedback en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Dit waarderen wij enorm. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Chantal namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Me schoenen kwamen binnen 1 werkdag binnen, ze waren te groot dus teruggestuurd en gelijk weer binnen 1 werkdag 1 maat kleiner gekregen. Alles was heel duidelijk en ben zeer positief
VerbeterpuntenIk heb niks te klagen
Beste Diego, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Chantal namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Mooie exclusieve items met mijn favoriete merken. Goede service, voorwaarden en levering. Retourneren is ook geen probleem.
VerbeterpuntenLeveringtijd door UPS is vaak vrij ruim genomen (tussen 9:00 en 18:00), waardoor je de hele dsg thuis moet blijven.
Beste Silvie, bedankt voor je review. Wij hopen dat je blij bent met je bestelling. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Overzichtelijke site, heldere communicatie , snelle levering / retournering.
Beste Rob, bedankt voor je leuke review! Ik wens je veel plezier van de bestelling. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met hartelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede informatie over bestelling, levering en voorwaarden. Prachtige verpakking, in zijn uitstraling en kwaliteit van de uitvoering. Leuke persoonlijke boodschap bij de bestelling en mooie strik om de verpakking. Pakket is echt cadeau aan jezelf als je het ontvangt i.p.v een pakketje dat alleen je behoefte aan een product bevredigd.
VerbeterpuntenWellicht een mooie brief als bijlage in de verpakking met uitleg over het bedrijf, missie en visie, waardoor klanten nog meer emotie en beleving krijgen bij het bedrijf en trouw zullen blijven om vaker de site te bezoeken en eerder geneigd aankopen te doen i.p.v alleen op prijs zullen shoppen. In deze brief kunnen wellicht ook de retourvoorwaarden e.d. op de achterkant worden vermeld, waardoor dit subtiel overkomt, maar de klant zich wel geïnformeerd voelt. Ik heb deze voorwaarden niet mogen ontvangen bij mijn pakket.
Hi Evelyne, wat een leuke review! Dit waarderen wij enorm. Ik heb je verbeterpunt doorgegeven. We zijn nog een jong bedrijf en willen graag leren van onze klanten. Ik wens je veel plezier van de bestelling. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, top service!
Verbeterpunten/
Beste Arianne, hartelijk dank voor je review en het mooie compliment. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Klantenservice goed en snel bereikbaar. Ruilen van een product gaat zeer snel en makkelijk, namelijk je pakket word door de koerier bij je thuis of op je werk opgehaald. Zeer ruime en overzichtelijke aanbod van schoenen , veel unieke modellen sneakers.
Beste Rachid, bedankt voor je review en de complimenten! Dit waarderen wij enorm. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenNiet ve
Goedemiddag, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
prachtige collectie, prima levering
Verbeterpuntenper boutique retour betaal je 7,95 retourneringskosten. Vervelend als je van veel verschillende boutiques hebt besteld. Daarnaast moet je elk artikel exact invullen. Een hele klus en prijzige gewaarwording dat retourneren. Daar had ik in mijn geval al een kledingstuk van kunnen kopen.
Beste Karlijn, bedankt voor je review. Wij hebben hier inmiddels al via de e-mail contact over gehad. Ik vind het vervelend dat je onverwacht voor deze kosten komt te staan. Ik heb je daarom ook aangeboden, mocht dit weer voorkomen, om dit op onze kosten te retourneren. Mocht ik verder nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Linda namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, mooie en luxe verpakking, geen verzendkosten, geen retourkosten, kortom super toegankelijk en klantgericht.
VerbeterpuntenHet zou leuk zijn om nieuwe boutiques in de spotlight te zetten op de website.
Goedemorgen Anne-Marie, bedankt voor je mooie review en verbeterpunt, deze nemen we zeker mee. Happy shopping, Laura namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ervaringen tot dusver met Winkelstraat winkels zijn erg positief: klantvriendelijk, verrassend communicatief, persoonlijke benadering.
Beste Martine en Ruth,, bedankt voor je review en de complimenten. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Levering is altijd snel en gaat altijd goed
Beste Jaap, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
De service was erg goed. Het was mijn eerste bestelling bij winkelstraat. Netjes ingepakt en complimenten voor de service ticket! Met handgeschreven tekst erbij. Ik zal hier zeker vaker online gaan bestellen!
VerbeterpuntenVoor mij geen verbeterpunten.
Beste Tamara, bedankt voor je leuke review! Ik wens je veel plezier van de bestelling. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met hartelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Niks mis mee.
VerbeterpuntenEen kortingsbon mag allen gelden voor 1 artikel i.p.v. dat het bij bestelling van meer artikelen daar over verspreid wordt.
Beste Rubina, hartelijk dank voor je review en de feedback. Het is mogelijk om een kortingsbon te gebruiken op een bestelling van meerdere items. Mocht er nog iets onduidelijk zijn, dan hoor ik dit graag! Dan kan ik wellicht nog iets voor je betekenen. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle service en duidelijke communicatie over product. Als erg prettig ervaren!
VerbeterpuntenNvt
Beste Valerie, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Bieden leuke/ aparte ( anders dan andere) kleding. Geven je echt een kado gevoel door de leuke/ persoonlijke verpakking. Top!.
VerbeterpuntenGa op deze weg door !.
Beste John, bedankt voor je leuke review! Ik wens je veel plezier van de bestelling. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met hartelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Mooie, kwalitatieve, unieke kleding tegen een scherpe prijs! Snelle levertijd en top service. Kortom perfect!
VerbeterpuntenHeb ik niet kunnen ontdekken.
Goedemiddag, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl