Pluspunten

Vlug en mooie presentatie

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

- mooie merken - fijne site - goede foto's - boetiek achtige merken - snelle levering - mooi verpakt - herinneringsmail dat er nog iets in je mandje zit!

geen! Goede ervaring!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Super tevreden met mijn nieuwe jurkje! De levering heb ik snel en in een stevige verpakking ontvangen. De aanwijzingen om te ruilen heb ik gelukkig niet hoeven te gebruiken, maar dat zou wel op een eenvoudige manier hebben gekund.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede service. Had een zwmebroek besteld maar deze was niet meer op voorraad. Kreeg netjes ene mailtje de dag er op, en een10 euro kortingscode. Het fijne is ook dat als je een artikel wilt ruilen, iemand van ups hem gratis op komt halen.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Super gebruiksvriendelijke webshop. Goede duidelijke communicatie wanneer je je producten thuis ontvangt. Via verschillende kanalen sms, email. Snelle levering!

Nieuwe manier van tonen van de foto's vind ik minder prettig. Fotos zijn nu zo groot dat je moet scrollen terwijl je een artikel in een oogopslag wilt zien!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Achteraf betalen... en de verzameling boutiquejes bij elkaar

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Goede service ook als er eens iets mis is met het product!

Geen enkele alles is perfect!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Goede en snelle service Duidelijke site waar makkelijk alles vindbaar is

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

- Ruime keuze uit exclusieve merken - Goede service - Leuke acties

Sommige aangesloten winkels verzenden de artikelen niet zoals het protocol. Normaliter wordt een product perfect ingepakt met een leuk kaartje erbij vanuit de winkelier. Mijn bestelling kwam een keer aan in een kapotte doos met het T-shirt dat ik besteld had dat gewoon los in de doos gegooid was en dat doen de meeste winkeliers van winkelstraat toch echt wel veel netter.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Het is de eerste keer dat ik hier bestel maar het is echt een topservice. Als de bezorger je pakket niet kan aflveren bij het destbreffende adres of eventuele buren dan word het alsnog bezorgd op een service punt. Zo heb je, je pakket altijd binnen op de afgesproken dag. Verder is het bij elke winkel anders maar waar ik mijn schoenen vandaan heb is echt top. Dit zie je nergens meer gewoon handgeschreven tekst met een bedankje voor het bestellen bij hun winkel. Verder ook nog tips voor onderhoud van je schoenen en een servicebeurt voor mijn schoenen. Dit kom je nergens meer tegen hedendaags. Zeer tevreden voor herhaling vatbaar.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Mooie kleding en het word op de afgesproken datum geleverd en een overzichtelijke website.

Geen verbeterpunten.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

- meer kwaliteitsmerken dan reguliere fashion- websites, maar toch nog betaalbaar - voor vrouwen die net even wat anders zoeken als de massa - prettige website om op te zoeken - luxueuze verpakking met een persoonlijk bericht, heel attent

- vooralsnog helemaal niets

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Kan nog niet veel vertellen ,pas een artikel bij hun gekocht en dat ging oke

N,v,t

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snelle levering, zorgvuldig Verzonden

• Afspraken nakomen

Pluspunten

- enorm assortiment door de opzet van Winkelstraat - goede service vanuit de boutiques - Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling - Retourenstroom handig geregeld, vooral het bestellen van een andere maat - Erg overzichtelijke webshop - Betrouwbaarheid

Het enige verbeterpunt is de mogelijkheid tot gratis retourneren.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Er staan veel mooie merken op de site, veel keus uit verschillende winkels en de service is top!

Tot nu toe is alles goed verlopen!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Goede website leuk verpakt veel merken geen verzemdkosten

Meer voorraad

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Mooie kleding binnen het aanbod, sneller service en makkelijk retour beleid.

De retourkosten lager maken.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

De persoonlijke benadering. Mooi verpakt met strik erom. Persoonlijk kaartje erbij en dan ook nog even nabellen of de schoenen goed aangekomen zijn, of ze passen en lekker lopen. Jullie snappen precies hoe het moet anno 2015. Onderscheidend zijn van de rest is een kunst. Vooral zo doorgaan.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

ALLES TOP GELEVERD EN EXCLUSIEVE PRODUKTEN DIREKT UIT DE BOETIEKS.ABSOLUUTE TOP!!!

ZEKER GEEN MINPUNTEN TE BESPEUREN .BESTE SITE OOIT .HEEL KNAP EN VERZORGD.DOE ZO MAAR VOORT :-)

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Wanneer je mailt met een vraag, krijg je binnen 10 minuten al reactie op je vraag. De levertijd is geweldig wat er wordt beloofd wordt ook nagekomen.

Het enige verbeterpunt dat ik heb is 'blijf zo doorgaan. Jullie doen het geweldig'.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Mijn ervaring is supergoed! Vind alles reuze overzichtelijk. Communicatie is goed en to the point. Je hebt het bestelde product erg snel in huis. Er is aandacht aan besteedt in de vorm van een kaartje en een mooi lint wat een en ander een persoonlijk tintje geeft. Fijn ook dat je kunt betalen nàdat je de spullen hebt ontvangen. Groeten Hennie van der Glas.

x

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Makkelijk en overzichtelijk! Hap klaar en bestellen maar, volgende dag al in huis en lekker genieten van m'n nieuwe shoes!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Al mijn favoriete labels in één 'straat'. Ik hou enorm van Italiaanse brands, keuze zat hier. Ik kwam toevallig op de site terecht na het googelen van een Liu Jo jasje. Bingo jullie hadden het en nog in mijn maat ook. Meteen gekocht. Sindsdien wandel ik dagelijks door jullie toffe 'straat' en vandaag kreeg ik mijn t-shirt toegestuurd. Opnieuw top!

Op dit moment geen.

De Limiet 19