Goede avond, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Dit waarderen wij enorm! Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle prima levering. Erg tevreden
Beste Nieta, bedankt voor je review en dit mooie compliment! Wij wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede site. product snel te vinden. Jas van airforce gekocht en na 1 week vallen al twee knopen eraf. De knopen zijn hierdoor verloren. Dat ziet er niet mooi uit na een week. En de jas was niet goedkoop.
VerbeterpuntenZorg ervoor dat er zaken worden gedaan met betrouwbare winkels die goede spullen leveren. En niet spullen opsturen waar al wat mee is.
Beste Sylvia, bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat de jas na een week al beschadigd is. We hebben meerdere malen geprobeerd met je in contact te komen. Helaas is dit niet gelukt. We willen dit namelijk graag netjes met je oplossen. We horen daarom alsnog graag van je. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Rochelle namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenValt mij op dat maat medium heel vaak en snel is uitverkocht dat vind ik wel een nadeel! Ik bedoel ik denk dat iedereen wel weet dat dat de meest verkocht maat is
Beste Remco, bedankt voor je uitgebreide review. Dit waarderen wij enorm. Vaak heeft de boutique van elke maat maar één item op voorraad om zo exclusiviteit te waarborgen. Ontvang je onze nieuwsbrief al? Dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste items! Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens Winkelstraat.nl
Beste Lisa, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Dit waarderen wij enorm! Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Leuk ingepakt! Maakt het bezorgde pakketje nog net iets leuker!
Beste Amy, bedankt voor je review en dit mooie compliment! Fijn om te horen dat je dit kan waarderen. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ontzettend leuk verpakt, een kadootje voor mezelf toen ik het ontving. Snelle levering.
Beste Anne, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl! Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Mariella, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Dit waarderen wij enorm! Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle service en contact
Beste Robin, bedankt voor je review en deze mooie complimenten! Wij wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Albertine, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl! Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Fantastisch verpakt, hele snelle levertijd, prettige communicatie.
Beste Leneke, hartelijk dank voor je review. Dit waarderen wij enorm en zijn dan ook erg blij met deze mooie complimenten! Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Petra, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Dit waarderen wij enorm! Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Site is duidelijk. Schoenen worden heel netjes afgeleverd.
Beste Steve, hartelijk dank voor je review. Dit waarderen wij enorm. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe schoenen. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede service. Persoonlijke benadering. Altijd op zoek naar een goede oplossing als product niet meer te verkrijgen is.
VerbeterpuntenHelaas geen bezorging op zaterdag en zondag.
Beste Loek, hartelijk dank voor je uitgebreide review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goeie site, de bestelling zag er mooi en verzord uit. Zeer snelle levering met track en trace. Verder kreeg ik van de botique van mijn bestelling een persoonlijke bedank brief wat natuulijk erg sociaal en klantvriendelijk is.
VerbeterpuntenIk zie geen verbeterpunten, de site is netjes en veilig, een aanrader voor iedereen!
Beste Mike, hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review. Dit waarderen wij enorm! Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat je het bedank briefje waardeert. Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
reageren op e-mails en daadwerkelijk de dag erna bezorgen
Beste Enya, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor hebt genomen. Vervelend om te lezen dat we niet aan je volwachtingen hebben voldaan. Hier balen we ontzettend van. Om deze reden hebben we inmiddels contact met jou en je vader gehad en je een kleine goedmaker via e-mail aangeboden. We hopen het hiermee toch nog enigszins passend te hebben opgelost. Mochten we nog meer voor je kunnen betekenen, dan horen we dat graag. Hartelijke groet, Chantal namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
snelle bestelling in orde verpakt
Verbeterpuntenhet is te duur om iets terug te zenden van uit Belgie 16euro95. dat is geen goede service er zijn andere mogelijk heden. En als je iets anders neemt uit de zelfde winkel zou dat gratis mogen zijn.Ik ging nog iets anders bestellen maar dat ga ik niet meer doen.Ik beveel daarom dit bedrijf niet aan .
Beste Conny, hartelijk dank voor je review. Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over ons retourbeleid. Als je een item niet kan ruilen, maar wel iets anders besteld, dan kunnen wij het pakket wel kosteloos bij je op komen halen. Ik vind het erg jammer dat dit mis is gegaan. Mocht ik in de toekomst iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, mooie verpakking met zelfs een kadootje. Om vrolijk van te worden
Beste Marja, bedankt voor je review en de complimenten! Dit waarderen wij enorm. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Jesper, bedankt voor je review. Wij hopen dat je blij bent met je bestelling. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering Goede kwaliteit en service van boutique
Beste Floris, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Goedemiddag, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Marian, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Ellery, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Grote collectie en veel keuze.
VerbeterpuntenGa zo door!
Beste Willem, bedankt voor je review en de complimenten! Dit waarderen wij enorm. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Raquel, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl