Pluspunten
Wat ik zeer op prijs stelde , was een hand geschreven kaartje als bedankje !
Beste Saskia, hartelijk dank voor je review en het mooie cijfer. Wat leuk om te horen dat je het kaartje kan waarderen! Wij wensen je veel plezier met je nieuwe item(s). Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Elke keer alleen maar goeds te melden en dat terwijl ik toch veel via internet bestel omdat er op het eiland Texel een beperkte keus of artikelen zelfs helemaal niet te krijgen zijn.
VerbeterpuntenGeen
Beste Joke, hartelijk dank voor het mooie cijfer en je uitgebreide review. Wat leuk om te horen dat je bij ons goed kan slagen! Wij wensen je veel plezier met je nieuwe item(s). Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Richard, hartelijk dank voor je review en het mooie cijfer. Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Patrice, hartelijk dank voor je review. Dit stellen wij enorm op prijs. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeer accuraat en nette levering.
Beste John, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe item(s). Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Angelique, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Dit waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Joe, hartelijk dank voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe item(s). Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
snelle levering, leuke kleding, mooie duidelijke site
Verbeterpuntende levertijd is snel alleen zou het met postNL moeten gaan ups heeft een raamtijd van de gehele dag bij postNL heb je een gerichte tijd dat is veel fijner en het zou ook fijn zijn als je op een service punt kan laten bezorgen die heeft ups niet en dat vindt ik een heel groot nadeel. het weerhoud mij ervan om te bestellen, ik moet echt zoeken wanneer ik thuis ben voor ontvangst van ups om een bestelling bij winkelstraat te kunnen doen.
Beste Sylvia,, hartelijk dank voor je uitgebreide review. Wij waarderen je feedback. Wat jammer om te horen dat dit je weerhoudt om bij ons te bestellen. Mocht je hierover nog iets kwijt willen of als ik iets voor je kan betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Emilie, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeer overzichtelijke website met veel mooie kleren!
VerbeterpuntenSommige producten die op de site zouden kunnen staan, staan er niet. Soms is winkelstraat duurder dan in de winkel, laagste prijsgarantie of iets dergelijks zou misschien nog iets kunnen betekenen. Dit natuurlijk in overleg met de boutiques.
Beste Robert, hartelijk dank voor je uitgebreide review. Wij waarderen je feedback. Wat bedoel je met dat sommige producten niet op de site staan? Mocht je hierover nog iets kwijt willen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, afterpay.
VerbeterpuntenGratis retouneren zal meer klanten aantrekken denk ik.
Beste Rick, hartelijk dank voor je review en de feedback. Wij waarderen dit enorm. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
vlugge service
Beste Nadine, hartelijk dank voor je review en het mooie compliment. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Andrew, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
snelle levering, alles verloopt vlot en duidelijk.
VerbeterpuntenAfmetingen vermelden bij de producten (handtassen) op de website.
Beste Laureen, hartelijk dank voor je uitgebreide review. Dit waarderen wij enorm! Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
ALS GT NAAR WENSEN, SNELLE SERVICE
VerbeterpuntenBij bestelling zou het fijn zijn gelijk een retour bon. als het artikel niet naar wensen is, of te klein of groot, dat er een retour formulier gelijk bij is .GRTJST Mrv Ribeek
Beste Marselien, hartelijk dank voor je review en de feedback. Er hoort bij elke bestelling een retourformulier te zitten. Wat vervelend om te lezen dat dit bij jou niet het geval was. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
een snelle levering en correct :)))gn
Verbeterpuntengn
Beste Kathleen, hartelijk dank voor je review en het mooie cijfer. Dit waarderen wij enorm. Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Rony, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij wensen jou veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle reactie via de mail.
VerbeterpuntenPrijzen zijn te hoog. Hetzelfde artikel was 20€ goedkoper als ik het bij de winkel zelf bestelde!! Twee keer besteld en toen werd de goedkoopste geannuleerd! Geen overleg!
Beste Louise, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor hebt genomen. Vervelend om te lezen dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan. Hier balen we ontzettend van. Om deze reden hebben we inmiddels contact met jou opgenomen en je een kleine goedmaker via e-mail aangeboden. Met vriendelijke groet, Chantal namens Winkelstraat.nl
Beste Rachel, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Netjes ingepakt
VerbeterpuntenNiet zoveel mails sturen
Beste Bram, hartelijk dank voor je review en het mooie cijfer. Wij waarderen dit enorm. Ook zullen wij jouw feedback in behandeling nemen. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, top kwaliteit
Beste Tulay, hartelijk dank voor je review en de mooie complimenten. Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Als je wat terug stuurd is het jammer dat je verzenkosten moet betalen!
Goedemiddag, bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat het niet duidelijk was dat dit voor eigen rekening is. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Gamze, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Dit waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Geweldige service, meer dan tevreden, heb nog nooit op zo'n leuke manier een pakje mogen ontvangen! Top!
Beste Sher, hartelijk dank voor je review en het mooie compliment. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe item(s). Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Sabina, bedankt voor je review. Wij hopen dat je blij bent met je bestelling. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl