VerbeterpuntenGeen
Beste Elisa, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ben zeer tevreden
VerbeterpuntenAls je regelmatig besteld graag een kleinigheidje
Beste Rita, bedankt voor je review. Wij hopen dat je blij bent met je bestelling. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Xhanoh, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Tiene, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, goede duidelijke communicatie, mooie producten. Leuk persoonlijk briefje bij de bestelling, keurig verpakt
VerbeterpuntenVolgens mij kun je geen wensenlijstje bijhouden en dat is jammer
Beste Bianca, hartelijk dank voor je review. Goed nieuws! We hebben sinds enkele dagen wel een mogelijkheid om je producten te bewaren op een wensenlijstje. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Beste Joost, hartelijk dank voor je review en het mooie compliment. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Tim, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, gratis sturen / terugsturen
Verbeterpunten/
Beste Isabel, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Leuk persoonlijk handgeschreven briefje bij de bestelling.
Beste Bert, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
alles
Verbeterpuntenniets
Goedemiddag, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
snelle levering!& prima service na ruiling!
Beste Chris, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Al vaak een product ontvangen wat niet is besteld. Ipv maat 39 maat 39.5 ontvangen, omdat 39 was uitverkocht Shirt besteld en krijg ander shirt omdat bestelde was uitverkocht.
VerbeterpuntenNazorg moet beter !!!
Beste Ine, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. We hebben inmiddels contact met je gehad over je bestelling en hebben dit hopelijk naar tevredenheid opgelost. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle nette levering.
VerbeterpuntenDat op de site de door jou meest aangeklikte merken of shops als eerste verschijnen in de vensters bij de homepage van de site. Dit scheelt je wat 'klikken'.
Goedemiddag Judith, hartelijk bedankt voor je zeer positieve review en waardevolle feedback. We proberen de site constant te verbeteren, dus we nemen ook jouw tip zeker ter harte. Fijne avond, hartelijke groet Laura namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Heel netjes heb nu 2 keer iets besteld en ben heel erg tevreden komt optijd aan en mooi verpakt
Goedemiddag Beau, hartelijk bedankt voor je mooie cijfer en complimenten. Fijne avond, Laura namens Winkelstraat.nl
Goedemiddag Hanneke, hartelijk bedankt voor je mooie cijfer. Zien we je nog eens terug op Winkelstraat.nl? Voor nu een fijne avond gewenst, Laura namens Winkelstraat.nl
Retourzendingen zijn de kosten voor de klant dit is jammer een antwoordnummer zou een verbetering zijn.
Goedemiddag, bedankt voor het mooie cijfer en de feedback. Goede en heldere klantenservice - en daarbij ook de manier van retourneren - is erg belangrijk voor ons. Graag wil ik je daarom ons concept en keuze om de retourkosten voor rekening van de klant te laten komen, nader uitleggen. Mocht je hier interesse in hebben, dan hoor ik graag van je via [email protected]. Voor nu een fijne avond gewenst, hartelijke groet Laura namens Winkelstraat.nl
Goedemiddag John, hartelijk bedankt voor dit mooie cijfer! Mocht je toch ooit nog tips voor ons hebben, dan mag je het ons altijd laten weten. Fijne avond, Laura namens Winkelstraat.nl
De verzenddoos zou beter dicht geplakt moeten worden. Met verpakkinstape bijvoorbeeld, misschien niet zo fraai maar wel veiliger. De artikelen kunnen er nu heel gemakkelijk door iemand uit gehaald worden!
Goedemiddag, bedankt voor de review en feedback. Wat vervelend om te horen dat jouw pakketje niet goed verpakt was. Onze boutiques beschikken over speciale sluitstickers om de pakketten te verzegelen, zat deze mogelijk niet op jouw pakket? Uiteraard vinden we het zelf ook belangrijk dat onze artikelen in perfecte staat aankomen en niet beschadigen of vermist raken. We nemen je feedback dan ook erg serieus. Voor nu een fijne avond gewenst, Laura namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle reactie op vraag via email. Reactie was beleefd en oplossingsgericht. Aflevertijd klopte
VerbeterpuntenPrijs op site kwam in eerste instantie niet overeen met de prijs van de leverancier. Daar ging mijn vraag in de mail ook over, daarna opgelost.
Goedemiddag Freek, bedankt voor je bericht en feedback. Goed om te lezen dat het probleem dat je tegenkwam passend is opgelost. We wensen je een fijne avond en zien je graag nog eens terug op onze website. Hartelijke groet, Laura namens Winkelstraat.nl
Goedemiddag, hartelijk bedankt voor dit mooie cijfer. Daar zijn we erg blij mee. Hartelijke groet, Laura namens Winkelstraat.nl
Goedemiddag Elroy, bedankt voor je mooie cijfer. Fijne avond, hartelijke groet, Winkelstraat.nl
Pluspunten
- Goede communicatie - snelle levering
Verbeterpuntenzou bijgevoegd presentje bijzitten maar helaas
Goedemiddag Kees, hartelijk bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je beloofde presentje niet aanwezig was. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Kun je ons wellicht een e-mail sturen ([email protected]) en toelichten door wie jou dit presentje was toegezegd? We zoeken het graag voor je uit. Fijne avond, Laura namens Winkelstraat.nl
Geen, helemaal prima.
Goedemiddag Lisette, bedankt voor je mooie cijfer. Zien we je nog eens terug op Winkelstraat.nl? Fijne avond, Laura namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Alles was eigenlijk vrij duidelijk en m'n bestelling was snel binnen!
Verbeterpunten-
Goedemiddag Romy, hartelijk bedankt voor je mooie review en cijfer. Daar zijn we trots op! Hartelijke groet, Laura namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Eigenlijk alles, zeer tevreden
VerbeterpuntenHet zou mooi zijn als er ook in het weekend bezorgd zou worden.
Goedemiddag Monique, bedankt voor je mooie review! We zijn een jong bedrijf dus bekijken altijd kritisch hoe we o.a. de levering kunnen uitbreiden en verbeteren. Houd de website dus goed in de gaten. Hartelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl