Pluspunten
Snelle levering! Veel keus!
VerbeterpuntenSoms is een item uitverkocht, en soms wordt de voorraad aangevuld, nu moet ik dat zelf in de gaten houden, het zou heel fijn zijn als er een optie zou zijn dat je kunt aangeven dat je op de hoogte gehouden wil worden wanneer er weer voorraad binnen is, door middel van je emailadres in te vullen bijvoorbeeld
Beste Mohamed, bedankt voor je mooie review en feedback. Op de website kun je inmiddels bij elk item kiezen voor 'Plaats op wishlist'. Als je het artikel hier toegevoegd, krijg je bericht zodra de gewenste maat weer beschikbaar is. Fijne dag, Laura namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levertijd
Beste Hurdes, hartelijk dank voor je review. Goed om te lezen dat je blij was met de snelle bezorging. Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
mijn laatste bestelling was bij La Boule uit Haarlem. zij hebben zelfs gebeld of ik tevreden was met alles. dat is nog eens customer care. super. ook het persoonlijke kaartje dat winkels er vaak bij doen is erg attent. leuk.
Beste Esther, hartelijk dank voor je review. Wij waarderen dit enorm. Dit mooie compliment zullen wij doorgeven aan de boutique. Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Pim, hartelijk dank voor je review. Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Jammer dat de prijzen zo veel verschilt tussen eigen site van de winkels en winkelstraat. Vooral nu met de sale is er veel prijsverschil..
Goedemiddag, bedankt voor je bericht en je feedback. Onze boutiques bepalen zelf hun SALE prijzen voor zowel hun eigen site of voor Winkelstraat.nl. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen omtrent je bestelling, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Brandon, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Laura namens team WInkelstraat.nl
Pluspunten
Altijd vriendelijk en ze helpen echt erg goed
VerbeterpuntenHeb ik niet
Beste Gregory, hartelijk dank voor je review en het mooie compliment. Hier zijn wij erg blij mee. Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenGroteren voorraad aan artikelen.
Beste Drazo, hartelijk dank voor je review. Dit waarderen wij enorm. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Sneller kan niet. Perfecte werking.
Beste Ignacia, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Altijd snel geleverd en netjes. Klantenservice netjes afgehandeld
Beste Malek, hartelijk dank voor je review en de complimenten. Dit waarderen wij enorm. Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Hele snelle levering en duidelijke mails na plaatsen van de bestelling.
Beste Willemijn, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Op alle punten positief. Al 7x besteld op deze site en al de keren waren snel en goed verlopen.
VerbeterpuntenGeen.
Beste Mo, hartelijk dank voor je review en het mooie complimenten. Leuk om te lezen dat je tevreden bent. Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Goedemorgen, hartelijk dank voor je review en dit mooie cijfer! Wij wensen je veel plezier met je nieuwe item(s). Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Voor de eerste keer gebruik goede service
Beste Emmy, hartelijk dank voor je review. Fijn dat je tevreden bent over onze service. Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Thomas, bedankt voor je review en het mooie cijfer! Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Supersnelle levering
Beste Cagla, hartelijk dank voor je review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze levering! Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Liesbeth, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Dit waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snel bezorgd, duidelijk website.
Beste Linda, hartelijk dank voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
snelle bezorging, kwalitatieve stoffen, nauwkeurige foto's
Verbeterpunten/
Beste Sophie, hartelijk dank voor je review en de lovende woorden! Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit, verzorgd ingepakt.
Beste Frieda, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wat een mooie complimenten! Wij wensen je veel plezier met je nieuwe item(s). Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Eerste keer dat ik via winkelstraat iets besteld heb maar ben super tevreden !! Gaat zeker n vervolg op komen .
Beste Femke, hartelijk dank voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent! Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Gewoon top geregeld
VerbeterpuntenNVT
Goedemorgen, hartelijk dank voor je review en het mooie cijfer. Dit waarderen wij enorm. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Alles is positief een goede winkel!
VerbeterpuntenGeen berbeterpunten, precies goed.
Beste Sarivienne, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Vriendelijke klantenservice. Proactief en probleem oplossend.
VerbeterpuntenWeinig tot geen