Pluspunten
Snelle en nette bezorging. Ben erg blij met mijn jas. Ook goede retour opties, mocht dit logisch zijn. Ik zou zeker vaker bestellen op Winkelstraat.nl! Top!
Beste Dena, hartelijk dank voor je review en de mooie complimenten! Wij wensen je veel plezier met de jas, hij staat je vast prachtig! Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Vriendelike medewerkers Goede verpakking
VerbeterpuntenNiet UPS gebruiken maar PostNL/TNT. UPS geven aan dat je tussen 09:00 en 19:00 (of later) thuis moet zijn. PostNL/TNT geven een 2 uren venster. Handig voor de thuisblijvende. Prijs was te hoog. De zogeheten afgeprijsde prijs was 30 euro duurder dan cosmiccowboys.nl (kwam ik pas te laat achter!) Bij ruilen werd niet gecommuniceerd over het afleveren van de geruilde schoenen. Dat is beneden peil. Na 17:00 worden geen e-mails meer beantwoord. Dat levert vertraging op
Beste Jan, we hebben inmiddels contact met je gehad over je review. We waarderen je feedback enorm. Winkelstraat.nl is een jong bedrijf en we kunnen veel leren van onze klanten. Als ik nog iets voor je kan betekenen, dan hoor ik het graag van je. Fijne jaarwisseling! Met vriendelijke groet, Linda namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Leuke collectie, snelle service, goed verpakt
VerbeterpuntenGa zo door
Beste Christien, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Dit waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Marianne, hartelijk dank voor je review en het mooie cijfer. Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Persoonlijk briefje
Beste Gerrit, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij wensen jou veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Prachtige collectie mooie spullen makkelijke site
VerbeterpuntenMoeilijkheden met afterpay alles af betaald en toch niet kunnen bestellen maar dat is denk ik niet de schuld van winkelstraat. Op een iPad is winkelstraat een wat moeilijkere site
Beste Arnold, hartelijk dank voor je uitgebreide review en je feedback. Dit waarderen wij enorm. Wat vervelend dat het niet lukte om via AfterPay te bestellen. Je kan eventueel contact opnemen met AfterPay mocht het in de toekomst nogmaals mis gaan. Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Super goede kwaliteit. Goed ingepakt, en heerlijk snelle levering
VerbeterpuntenTot nu toe super tevreden
Beste Tanja, bedankt voor je review en deze mooie complimenten. Daar zijn wij erg blij mee. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Bram, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij waarderen dit enorm. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Tot nu toe ben ik zeer tevreden over winkelstraat.nl. Ik vind de site geweldig. Het is overzichtelijk, kan makkelijk artikelen zoeken.Wat ik helemaal fijn vindt is dat ik gemakkelijk op mijn smartphone kan winkelen en een bestelling plaatsen. Verder is de klantenservice ook top. Een paar maanden geleden was er een probleem met een pakket, ik werd gebeld voordat ik het pakket binnen had zodat ik niet voor verrassingen kwam te staan en kon het pakket direct weer mee laten nemen door de bezorger. Er werd voor gezorgd dat het juiste pakket onderweg was, die kwam later op die dag ook binnen! Ik bestel al een tijdje bij winkelstraat en geef gemiddeld het cijfer 10, omdat ik heel erg tevreden ben op alle vlakken.
Beste Safiera, hartelijk dank voor je uitgebreide review. Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service. Dit waarderen wij enorm en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Anka, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Bjorn, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Perfect geregeld
VerbeterpuntenPakketje moest handtekening voor gezet worden. Kom ik thuis, ligt het pakket bij de buren en hun konden ook tekenen volgens de bezorger van TNT post. Je zou maar eens ruzie met de buren hebben ligt daar je pakketje terwijl op de site van tnt staat dat als je er niet bent ze de volgende dag terug komen, mooi niet dus! Het is geen verbeterpunt voor jullie maar jullie betalen voor de aflevering en ik vind dat ze gewoon moeten terugkomen en zeker bij een hoger bedrag!
Beste Mitch, bedankt voor je review en de feedback over het koeriersbedrijf. Wij werken op dit moment samen met UPS en een enkele keer kiest een chauffeur er voor om het bij de buren af te leveren. Dit is helaas moeilijk tegen te gaan. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Super overzichtelijk Je kan op maat/merk/categorie zoeken En tevens wordt je per mail netjes op de hoogte gehouden
VerbeterpuntenIk bestel regelmatig, ik vind online shoppen echt heel fijn, en zeker op winkelstraat neem ik elke week een kijkje
Beste Chantal, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe item(s). Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenRetourartikelen horen gratis geretourneerd te worden!
Beste Younes, hartelijk dank voor je review. Op dit moment kiezen we er voor om de verzendkosten gratis aan te bieden. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd even contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Precies zoals word gezegt en gedaan. Betrouwbaar en eerlijk!
VerbeterpuntenNee.
Beste Stephanie, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Sarha, bedankt voor je review. Dit waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levertijd zeer zeer zeer fijn dat ik het pakket bij een afhaalpunt kon ophalen omdat ik niet thuis was. Een superpluspunt.
VerbeterpuntenIk heb direct na ontvangst op zaterdag een retourcode aangevraagd. Deze heb ik niet ontvangen, na 2 mails heb ik op dinsdag de code alsnog ontvangen.
Beste Yolanda, bedankt voor je review. Wat fijn dat je blij bent met de levering op een afhaalpunt. Ik heb je naar aanleiding van je verbeterpunt een bericht gestuurd. Ik hoor graag van je om dit alsnog netjes op te lossen! Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Omruiling ging makkelijk en vlot.
Beste Marjan, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Allemaal geen negatieve punten omdat alles bij mij is goed gegaan heb ik geen Op of aan merkingen
VerbeterpuntenNiet!
Beste Joyce, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik vind alles positief! Prima contact en snelle levering. Duidelijk te bestellen De sms van de bestelling onderweg en wanneer geleverd vond ik erg fijn en attent. De 'ruilen en retourneren' brief is helder, maar heb ik nog niet nodig gehad. Ik voel het enthousiasme van 'winkelstraat.nl' om voor kwaliteit te staan en de gaan. Het amicale vind ik zelf prettig vanwege een persoonlijkere richting en mogelijkheden.
VerbeterpuntenIk heb niet volledig de 5 sterren gegeven alleen vanwege het feit dat dit mijn eerste bestelling was.
Beste Barbara, bedankt voor je review en de complimenten! Dit waarderen wij enorm. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik ben heel erg blij met jullie sommige artikelen die ik niet in de winkel kan vinden slaag ik zeker bij jullie. En wat een goeie service ik ben alleen maar positief over jullie
Beste Sibel, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Een super snelle levering en de kwaliteit van het product is gewoon weg super te noemen!
Goedemiddag, bedankt voor je review. Wij hopen dat je blij bent met je bestelling. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Nog nooit zo'n positieve e-shop ervaring gehad!
Beste Karin, hartelijk dank voor je review en het mooie compliment. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering. Prima retourmogelijkheden. Geld direct teruggestort. Kwalitatief prima producten. Heldere site. Kortom: een van de beste webshops die ik ken.
VerbeterpuntenOok graag in de avonduren bezorgen. Veel mensen werken overdag.
Beste Monique, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Groot aanbod met mooie items . Prijs kwaliteit = OK Overzichtelijks site , gemakkelijk te handteren
VerbeterpuntenGeen doe zo verder
Goedemiddag, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl