Pluspunten
Top service!
VerbeterpuntenMaak meer reclame, laat van jullie horen. Top service!
Beste Dirk, bedankt voor je review en de complimenten! Dit waarderen wij enorm. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Mooi verpakt en een snelle levering Klachten worden serieus genomen en netjes afgehandeld
Beste Alina, hartelijk dank voor je review. Dit waarderen wij enorm. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Miep, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Bedankt! Het was prima.
Beste Jenny, bedankt voor je review en dit mooie cijfer. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Klinkt ongeloofwaardig maar ik kan tot nu toe nog geen kritiek-/verbeterpunten noemen. Erg overzichtelijke site en snelle service.
VerbeterpuntenGeen!
Beste Ivonne, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Felice, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe item(s). Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Mooi verpakt Verzorgd Snel Duidelijke mailwisseling
Beste Anna, hartelijk dank voor al die mooie complimenten! Wij waarderen dit enorm. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Bestel hier altijd! goede service en snelle bezorgging van mooie / exclusieve merken
VerbeterpuntenMisschien wat stone island verkopen
Beste Lars, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
je hebt het snel en netjes thuis bezorgd.
Beste Johanna, bedankt voor je review en dit mooie cijfer. Dit waarderen wij enorm. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Me bestelling was er snel
VerbeterpuntenEen bevestigings mail met daar in de tijd en dag wanneer je pakket komt
Beste Luc, hartelijk dank voor je review. Fijn dat je pakket er zo snel was, wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Shirley, hartelijk dank voor je review en het mooie cijfer. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Chantal namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snel, goed geleverd
VerbeterpuntenZorgen dat het nog sneller kan
Goedemorgen, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Cheryl, hartelijk dank voor je review en het mooie cijfer. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Dit is echt een webshop waar andere webshops een voorbeeld aan kunnen nemen
Verbeterpuntengratis terug sturen
Beste Joyce, hartelijk dank voor je review! Wat een mooi compliment. Wij wensen jou veel plezier met je nieuwe item(s). Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik ben zeer tevereden met de service in het algemeen van Winkelstraat en de boutique die hierbij is aangesloten (Burley).
VerbeterpuntenWat mij wel opvalt is dat er niet overal één prijs gehanteert wordt bij de verschillende boutiques, dit zou het voor de ondernemers makkelijker en eerlijker maken.
Beste Barry, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Omdat wij samen werken met zelfstandige boutiques kan het kloppen dat de prijzen soms iets afwijken. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goed en verzorgd!! Zowel het product als het gehele pakketje zelf. Er wordt goed gewerkt aan klanttevredenheid! Ben erg tevreden en zou er gerust weer eens iets bestellen.
Beste Femke, hartelijk dank voor je review en de mooie woorden. Dit waarderen wij enorm. Wij wensen je veel plezier met het item! Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering en mooie verpakkingen.
VerbeterpuntenRetour sturen en geld terug krijgen moet volgens mij ook gratis zijn
Beste Andre, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. We hebben inmiddels contact met je gehad over het retourneren. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Fijn weekend! Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Alles klopt...zelfs een extra kadootje erbij!! Echt top..
Beste Sander, hartelijk dank voor je review. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe item(s) en verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeer correct en mooi verzonden
VerbeterpuntenSneller reageren, als iemand iets terug wil sturen. Een code aanvragen duurt te lang.
Goedemiddag, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij verstrekken binnen 24 uur het retour nummer. Mijn excuses als dit bij jou wellicht langer heeft geduurd. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Voor ik het wist stond er een gigantisch pakketje in de kamer, zag er top uit! Bedankt
Beste Parastoe, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe item(s). Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik vind jullie helemaal geweldig. Vind dat jullie site overzichtelijk en duidelijk is.
VerbeterpuntenGeen
Beste Ashita, hartelijk dank voor je review! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de website! Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag.Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Fijne service en gemaakte afspraken worden nagekomen. Leuk initiatief ook die butlerservice (heb ik geen gebruik van gemaakt maar zeker een positief punt).
VerbeterpuntenMisschien een andere bezorgpartij dan UPS.
Beste Jolieke, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Mocht er iets verkeerd zijn gegaan met jouw zending, dan hoor ik dit uiteraard graag. Wij wensen je in ieder geval veel plezier met je nieuwe item(s). Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle bezorging, dag na bestelling. Bij mijn bestelling ging het hopeloos mis met de betaling, creditcard pakte die niet en de afterpay gaf ook alleen maar annuleringen. Heb hierover regelmatig tel.contact gehad met Chantal en ik moet zeggen dat zij mij voortreffelijk heeft geholpen. Afspraken die gemaakt werden over de telefoon werden prima uitgevoerd. De afgesproken bestelconstructie werd perfect geregeld. Chantal bedankt!!
VerbeterpuntenVerbeterpunt vind ik dan ook: Wanneer je tot betalen komt in je bestelling, ook al is dit midden in de nacht, zou dit probleemloos moeten gebeuren. Helaas ging dit niet. Met de creditcard ging het niet(hoewel deze niet geblokkeerd is) en de afterpay-optie werd ook telkenmale geweigerd. Dit is dus zeker een verbeterpunt.
Beste Frans, bedankt voor je uitgebreide review en je kritische blik! Wij zijn blij dat we jou uiteindelijk hebben kunnen helpen met het plaatsen van de bestelling. Wij wensen je veel plezier met het item! Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Super bedrijf, artikel terug gestuurd en super snel het geld terug gestort. Wij gaan vaker kopen bij Winkelstraat.nl
Beste Ria, hartelijk dank voor je review en het mooie cijfer! Wij verwelkomen je graag terug op onze site! Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl