Pluspunten
Super Service
Beste Marga, bedankt voor het mooie cijfer! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Hopelijk zijn de schoenen naar wens. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Het zoeken op de site perfect. 1 dag geleverd ook heel fijn.
VerbeterpuntenIets wat niet op voorraad is toch kunnen bestellen of zeggen wanneer ze weer binnen komen.
Beste Tjerk, hartelijk dank voor je review en de feedback! Dit waarderen wij enorm. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe item(s). Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Duidelijkheid
Verbeterpuntengeen
Beste Chivanildo, bedankt voor je review! Dit waarderen wij enorm. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Paul, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Supersnelle levering, zowel per mail als per sms wordt je op Deloitte gehouden van de levering! Ideale webwinkel!
Beste Priya, hartelijk dank voor je review en mooie complimenten! Wij wensen je veel plezier met je nieuwe item(s) en verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Veel keus, snelle levering, mooie kleding, goede kwaliteit.
VerbeterpuntenAltijd handig en leuk zijn "shop the look". Meerdere items bij elkaar kunnen combineren.
Beste Marjolein, hartelijk dank voor je review en je feedback. Wij zullen hier kritisch naar kijken en er wellicht in de toekomst iets mee kunnen doen. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Het snelle afhandelen van bestellingen is echt top!! En het achteraf betalen is top!!!
VerbeterpuntenGraag zou ik persoonlijk nog wat luxere merken zien op winkelstraat. Zoals bijvoorbeeld Saint Laurent heren kleding Valentino heren kleding etc. Ik zou nog meer bestellen. We wachten af succes!!!!
Beste Lenny, hartelijk dank voor je uitgebreide review. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service! Wij zijn afhankelijk van de voorraad van de boutiques waar wij mee samen werken maar wellicht staan deze merken in de toekomst online! Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede informatie, snelle levering
VerbeterpuntenWas niet in plastic verpakt
Beste Alice, hartelijk dank voor je kritische review! Dit waarderen wij enorm. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Rolanda, bedankt voor je review en het mooie cijfer! Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, keurige bode van UPS, persoonlijk contact en toegeven van fouten, beetje rommelig verlopen bestelling betreft ruilen.
Verbeterpuntenverwarring rondom ruilen en zenden verkeerd verzendlabel. Maar keurig netjes opgelost, vandaag de juiste schoenen geleverd.
Beste Stan, hartelijk dank voor je review. Wij zijn erg blij dat wij het netjes voor je hebben kunnen oplossen en dat je dit kan waarderen. Veel plezier met de nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Thomas, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij wensen je veel pleziet met je nieuwe item(s). Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeer positief veras over de manier van bezorgen en inpakken! Persoonlijke benadering vond ik een leuk iets om mee te maken, dit heb ik nog niet eerder meegemaakt terwijl ik heel veel online koop! Ik ga zeker nog een keer shoppen bij jullie
VerbeterpuntenHet retoursturen van het pakket was wat ingewikkeld met het aanvragen van een rma- nr. Ik wilde het pakket het liefst zaterdag gelijk retour sturen maar dat kon niet omdat ik moest wachten op een code
Beste Sander, hartelijk dank voor je uitgebreide review. Wij stellen dit zeer op prijs. Leuk om te horen dat je zo positief bent over Winkelstraat.nl. Mocht ik in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Heerke, hartelijk dank voor je review en het mooie cijfer! Dit waarderen wij enorm. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Stynke, hartelijk dank voor je review. Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Uitgebreide collectie duidelijk onzichtbaar, snelle bevestiging, snelle levering en met persoonlijk berichtje vd winkel afgeleverd
Beste Ton, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wat een mooie complimenten! Veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Brian, bedankt voor je review! Wij waarderen dit enorm. Veel plezier met je aankoop en wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Mario, hartelijk dank voor je mooie cijfer! Wij wensen je veel plezier met je nieuwe item(s)! Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, top
VerbeterpuntenDe sneakers die ik had besteld waren zwaar beschadigd. Persoonlijk vond ik dit zeer slordig.
Pluspunten
Met zorg en liefde behandeld
VerbeterpuntenIk ben heel blij met mijn jas. Jullie konden hem als eerste goedkoper aanbieden! Echt top:)
Beste Micha, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Alleen maar positief goede communicatie als er vragen zijn Wat ik zeer prettig vind je word persoonlijk goed ter woord gestaan alles verloopt zeer vlot goed geregeld duidelijk Top !!
Beste Ingrid, bedankt voor je review en de complimenten! Dit waarderen wij enorm. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
snelle levering, heel goed verpakt met vaak een briefje erbij voor het bedanken van de bestelling, heel persoonlijk
Verbeterpuntenterugsturen met antwoordnummer
Beste Jacqueline, bedankt voor je review en de complimenten! Dit waarderen wij enorm. Je geeft aan dat je graag gratis zou willen retourneren. Helaas is dit door ons concept (nog) niet mogelijk. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik was erg tevreden!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Beste Samantha, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle bezorging , vele merken
Beste Allal, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Altijd alles keurig verpakt! Leuk kaartje van shops erbij. Ziet er heel leuk uit om ook te ontvangen!
VerbeterpuntenBetalen mogelijkheid op factuur. Achteraf.
Beste Lilian, bedankt voor je review. Wat fijn dat je blij bent met je bestelling! Je geeft aan dat je een achteraf betalen mogelijkheid fijn zou vinden. Wist je dat wij dit aanbieden via Afterpay? Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Larissa, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl