Pluspunten
Groot aanbod van artikelen
VerbeterpuntenJe kan het niet gratis retour zenden, dit had ik nooit verwacht! Ik ga daarom niet meer via winkelstraat bestellen.
Goedemorgen, bedankt voor je review. Wij kiezen er op dit moment voor om de verzendkosten gratis aan te bieden. Wist je dat je het item wel kosteloos kan ruilen voor een andere maat of kleur? Wij proberen dit zo duidelijk mogelijk te communiceren. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeer goed!
Beste Sylvana, bedankt voor je review en je mooie compliment! Daar zijn we erg blij mee. Veel plezier met je nieuwe item(s). Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag . Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Anouk, hartelijk dank voor je review en het mooie cijfer! We wensen jou veel plezier met je aankoop en verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenMisschien wat leuker inpakken
Beste Souad, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. We stellen je feedback erg op prijs. Wellicht kan je ons laten weten hoe je het leuker vind? Dit horen wij uiteraard graag! Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering van bestelling vaak op een persoonlijk briefje van de winkel erg leuk!
Beste Stephanie, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze levering en het persoonlijke tintje bij de bestelling. Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Levertijd.
VerbeterpuntenNa mijn commentaar ben ik zeer snel en professioneel geholpen door de klantenservice. Hierdoor is mijn kijk op winkelstraat sterk verbeterd. Wel raad ik ze aan duidelijker te communiceren, met name over het retour- / ruilbeleid.
Pluspunten
Snelheid!
Beste Christa, hartelijk dank voor je review en het compliment! Fijn dat je tevreden bent over de snelle service. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Goedemiddag, hartelijk dank voor je review en het mooie cijfer! Veel plezier met je nieuwe item(s)! Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik zocht een winterjas, op jullie webshop zijn er heel veel. Nadat ik de jas had gekocht ( laatste via aanbieding ) gaf de site aan kreeg ik de jas de volgende dag al in huis. Ik vind dit een super levering.
VerbeterpuntenBeter aangeven welke Botique korting geeft en welke niet. als je even niet oplet kan je de foute aanklikken.
Beste Thijn, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Ik snap dat dit soms verwarrend kan zijn en wij zullen je feedback dan ook serieus nemen. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe jas en verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
De mogelijkheid via After Pay te betalen, de snelle service van het leveren.
VerbeterpuntenEen voucher met bijv 10% of 15% korting bijv voor de volgende keer dat je iets wilt kopen bij je derde/vierde bestelling. Dat stimuleert tot aankoop.
Beste Ellis, hartelijk dank voor je uitgebreide review. Wij waarderen dit enorm en stellen je feedback op prijs. Wij wensen jou veel plezier met je aankoop. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Julien, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Ingrid, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Pascal, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Grote collectie Topmerken Snelle levering overzichtelijk
Beste Mike, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
afhandeling
Beste Renske, bedankt voor je review. Wij hopen dat je blij bent met je bestelling. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snel geleverd in goed passende verpakking (geen overdreven verpakkingsmateriaal gebruikt) en een erg leuk handgeschreven kaartje bij de bestelling.
VerbeterpuntenHet zwarte lintje om de verpakking...
Beste Yolanda, bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent over de levering. Je geeft aan dat het zwarte lintje een verbeterpunt. Wat bedoel je hier precies mee? Ik hoor graag van je. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Goedemiddag, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeer tevreden over de snelheid vd levering en communicatie!! Zeer tevreden klant
Beste Bahar, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Heel duidelijke site, snelle levering en mail ivm vraag onmiddellijk beantwoord dus alleen maar positieve reacties.Eerste keer dat ik besteld heb maar ga dit zeker nog doen en ook anderen aanbevelen.
Beste Carine, bedankt voor je complimenten! Dit waarderen wij enorm. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Mooi aanbod, prettig winkelen en zeer snelle levering!
VerbeterpuntenGeen.
Beste Kelly, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Romee, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
helemaal perfect
Verbeterpuntengeen
Beste Mieke, bedankt voor je review. Wij hopen dat je blij bent met je bestelling. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Super service!
Goedemiddag Sandra, bedankt voor je review en de complimenten! Dit waarderen wij enorm. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
snel goed en geen verzendkosten ik hou ervan volgende x weer
Goedemiddag, bedankt voor je review en de complimenten! Dit waarderen wij enorm. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
ik vind het juist erg omdat ik in belgie woon dat ik niet kan genieten van achteraf betaling
Beste Christel, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Momenteel bieden wij helaas nog niet achteraf betalen voor België aan. Wellicht dat dit in de toekomst wel een optie wordt. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl