Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering, goede communicatie
VerbeterpuntenVerzendkosten bij retourneren, snap het wel, maar toch jammer
Beste Mieke, bedankt voor je review en de tijd je hiervoor hebt genomen. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Leuke merken, regelmatig word het aanbied vernieuwd/aangevuld. Snelle levering. Ik kijk er eigenlijk dagelijks op en nu al diverse producten besteld
VerbeterpuntenNadeel vind ik dat je moet betalen als je een artikel terug stuur. Je praat over flinke aankoop bedragen. Omdat je niet weet hoe een artikel er in het echt uitziet kan het tegenvallen. Ook bestel je vaak 2 maten zodat je de juist houdt en die je niet wil terug stuurt. Ik snap dat er ook vaak misbruik van gemaakt word en dat het voor winkels veel geld kost als iedereen alles terug stuurt. Verder ben ik gewoon tevreden, altijd alles netjes op tijd binnen etc.
Beste Arie, bedankt voor je review. Wat leuk om te lezen dat je blij bent met ons aanbod. Dit waarderen we enorm. Mocht je hierin nog iets missen, dan hoor ik het graag. Je geeft daarnaast aan dat je de retourkosten erg jammer vind. Wist jij dat sinds kort wel gratis ruilen aanbieden? Momenteel hebben wij ervoor gekozen om gratis te verzenden en te ruilen. Retourneren is helaas op eigen kosten. Mocht je hier een uitgebreidere uitleg over wensen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
- Super leuk en netjes ingepakt, een cadeautje voor jezelf :) - Goede service - Duidelijke uitleg, mijne waren te klein is prima opgelost. - UPC kwam het zelfs halen, beter kan niet!
VerbeterpuntenHelemaal niks !
Beste Jasmijn, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Ik zou graag meteen willen zien welke maten er beschikbaar zijn. Net als bij Zalando.
Beste Marjo, hartelijk dank voor je review en je feedback. Wij waarderen dit enorm. Ik wens je veel plezier van je nieuwe item(s)! Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Leuke website.leuke spullen.
VerbeterpuntenBetalen met afterpay.als je wat retour stuurt communicatie tussen afterpay en winkelstraat niet goed. Steeds aanmaningen.terwijl al lang is terug gestuurd is. Als je belt moeilijk bestelling vinden.. kan wel beter de afhandeling.
Beste Jeroen, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Als een boutique een item retour krijgt melden ze dit bij ons. Dan gaat er ook een seintje naar AfterPay. Vervelend dat je herinneringen kreeg en jouw retour niet goed was afgehandeld. Mocht ik in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Eva, bedankt voor je review en mooie cijfer. Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Emile, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor hebt genomen. Ik wens je veel plezier met je nieuwe item(s). Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Als je een artikel wilt ruilen voor een andere maat en deze is er niet bij de betreffende boutique, moet je toch verzendkosten betalen voor retourneren; zelfs als de gewenste maat wel voorradig is bij een andere shop. Dit vind ik jammer!
Beste Karin, bedankt voor je review. Als je het item bij een andere boutique wilt ruilen is dit mogelijk door een nieuwe bestelling te plaatsen. Wij komen het pakket dan alsnog kosteloos bij jou ophalen. Helaas zie ik geen ruilverzoek op jouw naam staan waardoor ik het niet voor je kan nakijken. Mijn excuses voor het ongemak. Mocht ik in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Daniel, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor hebt genomen. Als ik nog iets voor je kan betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
VerbeterpuntenPrima zo
Goedemiddag, hartelijk dank voor dit mooie cijfer! Dit waarderen wij enorm. Ik wens je veel plezier met je nieuwe jumpsuit. Als ik het zo hoor, staat deze jou prachtig! Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Erg snelle levering.
Beste Olga, hartelijk dank voor je review en het mooie compliment. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze levering. Veel plezier met je nieuwe blazer! Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Liesbeth, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe item(s). Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Goedemiddag, hartelijk dank voor je review. Dit waarderen wij enorm. Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl! Met vriendelijk groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede service Betrouwbare website
Beste Robin, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wat een mooie complimenten ook. Wij wensen jou veel plezier met je nieuwe winterjas! Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Perfect !
Beste Sari, hartelijk dank voor je review en je mooie compliment. Wij waarderen dit enorm. Veel plezier met je nieuwe item(s) en wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Goedemiddag, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe jeans! Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering zonder verzendkosten waren voor mij de redenen om bij Winkelstraat te bestellen. En dat is heel goed bevallen!
Beste Martine, hartelijk dank voor je mooie cijfer! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Peter, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij waarderen dit enorm. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Duidelijke communicatie, makkelijke website, snelle levering, nette en mooie verpakking, persoonlijke berichten er bij
Beste Victoria, hartelijk dank voor je review. Zo te zien ben je al helemaal klaar voor de winter met je nieuwe jas, sjaal en schoenen! Wij wensen je veel plezier met deze nieuwe items. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Jullie zijn snel met de aflevering. Duidelijk bestelling kunnen maken.
VerbeterpuntenGeen,alles perfekt!
Beste Malek, hartelijk dank voor je review en mooie compliment. Leuk om te horen dat je tevreden bent over de levering! Wij wensen je veel plezier met je nieuwe items en verwelkomen je graag terug! Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ruilen heel makkelijk ups haalt het op perfect!!!
Beste Vural, bedankt voor je mooie cijfer. Wij waarderen dit enorm. Wij wensen jou veel plezier met je nieuwe schoenen van Botticelli! Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Een zeer snelle service, Bestelling was zeer goed en netjes verpakt, super dat je ook mag betalen na ontvangst van het pakket.
Beste Gina, hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de verpakking. Echter, het is niet mogelijk om met Paypall te betalen. Bedoel je soms AfterPay? Wij verwelkomen je in ieder geval graag terug op Winkelstraat.nl! Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Levertijd, aanbod, communicatie, overzichtelijk
Beste Stephanie, hartelijk dank voor je review en je mooie complimenten. Wij wensen jou veel plezier met je nieuwe sneakers en verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl! Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Melanie, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Ik hoor het graag als ik nog iets voor je kan betekenen. Veel plezier met je nieuwe Michael Kors laarzen! Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Emmely, hartelijk dank voor je review. Wij wensen jou veel plezier met je nieuwe item(s) en verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl! Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl