Pluspunten
In de avond besteld en had mn bestelling de volgende dag al in huis! Mijn aankoop was netjes verpakt.
Beste Romy, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Evelien, bedankt voor je review. Wij hopen dat je blij bent met je bestelling. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Goedemiddag Chantal, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Het assortiment met meerdere merken uitbreiden. Meer specifieke informatie over het product plaatsen.
Beste Denise, hartelijk dank voor je review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Goed dat je verbeterpunten aangeeft, hier kunnen wij namelijk veel van leren. Ik ben erg benieuwd welke merken en productdetails je nog mist. Ik hoor graag van je. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Laima, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Van A tot Z wordt de bestelling heel goed geregeld en verzorgd.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door!
Beste Sandra, bedankt voor je review en de complimenten! Dit waarderen wij enorm. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Netjes verzorgt afgeleverd. Persoonlijk kaartje van de winkel is ook als erg prettig ervaren!
VerbeterpuntenSevice veranderen naar 24uur per dag misschien
Hi Janneke, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik kan geen verbeterpunten verzinnen...
Hi Raoul, hartelijk dank voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Goedemiddag Theo, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Micky, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Nette verpakking, snelle levering, mooie kleren!
Beste Rob, bedankt voor je review. Wij hopen dat je blij bent met je bestelling. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Super goede service!
Hi Miranda, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor hebt genomen. Leuk om te zien dat je ons een 10 hebt gegeven! Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Super service levering altijd op tijd uitstekende keuzes kleding erg tevreden
Hallo Wim, hartelijk bedankt voor deze mooie review! Goed omte lezen dat je zo tevreden bent. Als we je nog ergens mee kunnen helpen, horen we het graag. Voor nu een fijne avond gewenst. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
correcte afwikkeling
Goedenavond, hartelijk bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Uitstekende service, snelle betrouwbare levering.
Pluspunten
Jullie zijn enorm krantvriendelijk en klantgericht. Echt een fijne webshop die ik iedereen aanraad!
VerbeterpuntenNvt
Beste Shannen, hartelijk bedankt voor de complimenten! Daar zijn we erg trots op. Happy Shopping, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik had producten besteld uit 2 verschillende winkels en kreeg ze de volgende dag gelijk binenn
Beste Thomas, dankjewel voor je positieve review! Veel plezier gewenst van je bestelde artikelen. Hartelijke groet, Laura namens Team Winkelstraat.nl
Goedemiddag, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levertijd.
Hi Carlijn, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Gwendy, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Sofie, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Hi John, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Top merken aanwezig , nieuwste model kleding aanwezig , alles duidelijk je ziet gelijk hoeveel van je maat nog op voorraad is , hele snelle leveringstijd , ben heel erg blij met winkelstraat .
VerbeterpuntenJa heb een min puntje , heb vaak mij maat kleding besteld maar bij de sommige grotere merken dan vallen die kleding slim fit of als die maat niet goed is of dat wanneer je het openmaakt en het is anders dan verwacht het kledingstuk , dat wanneer het gaat terug sturen dat je zelf 6,95 moet betalen voor het retourneren dat vind ik wel jammer want andere thuiswinkels functioneren niet zo , maar ze hebben het wel verbeterd nu met het buttlerservice dus nu kun je spullen omruilen en die wordt wel gratis bij je thuis opgehaald en je ken gelijk de maat in geven tijdens het retourneren aanmelden (heel handig) , alleen het werkt nog niet zo goed had iets geretourneerd en wacht nog steeds op het nieuwe artikel met het juiste maat , maar voor de rest is alles perfect ken niet meer zonder
Beste Hugo, bedankt voor je uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat je blij bent met Winkelstraat.nl! Je geeft aan dat de maten soms niet overeenkomen en anders uitvallen. Heb je gezien dat wij bij de productdetails aangeven wat de pasvorm is? Mocht deze omschrijving niet overeenkomen met items jij hebt besteld, dan hoor ik het graag van je. Daarnaast heb je de nieuwe maat nog niet ontvangen. Vervelend dat je hier langer op hebt moeten wachten dan zou moeten, volgens mijn gegevens is deze inmiddels binnen, klopt dat? En is de nieuwe maat helemaal naar wens? Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Claudia, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Telefonisch goed te bereiken en heeft mij netjes teruggebeld n.a.v. mijn bestelling
VerbeterpuntenHelaas is de belofte 'voor 15.00 besteld, morgen in huis' niet waargemaakt. Aangezien ik morgen op reis ga had ik de bestelde producten graag vandaag ontvangen, anders had ik net zo goed naar een winkel kunnen gaan. Jammer!
Goedemorgen, bedankt voor je review. Wij hebben contact met je gehad over de levering. Wij vinden het ontzettend vervelend dat je bestelling niet op tijd binnen is. Mocht je na de vakantie besluiten het item te retourneren, dan horen we dat graag van je. We zullen dit dan netjes met je oplossen. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl