Pluspunten
Keurig op tijd. Ga zeker in de toekomst naar Winkelstraat.nl
Beste Annemieke, wat ontzettend leuk om te lezen dat je blij bent over je bestelling bij ons! Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Gemakkelijk, snel, goede verzending, duidelijk
Goedemorgen, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Het pakje is de volgende dag al geleverd zoals ook vermeld staat.
VerbeterpuntenDe verpakking was gewoon open zodat de artikelen er uitgehaald kunnen worden. Verzegeling misschien een idee? En een afhaalpunt is misschien ook een idee, je moet nu de hele dag thuis blijven.
Hi Petra, bedankt voor je review. Wat vervelend dat je het pakket open hebt ontvangen, dit is uiteraard niet de bedoeling. Je geeft aan dat het fijn zou zijn als je het pakket ergens kan ophalen. Ik kan je melden dat UPS hier momenteel mee bezig is. Ik hoop dat je blij bent met je bestelling. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Goedemorgen Linda, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede collectie!
VerbeterpuntenBezorging door UPS. UPS bezorgt blijkbaar niet op potsbus adressen, in tegenstelling tot veel andere bezorgers. Dit staat echter niet aangegeven op winkelstraat.nl. Dat is niet zo handig. Bezorging duurde daardoor langer. Uiteindelijk is het goed gekomen, dus het is geen groot probleem, maar ik denk dat het wel handig is als het aangegeven wordt op de website.
Beste Simone, hartelijk dank voor je review. Wat leuk dat je blij bent met je jurkje! UPS levert niet op postbussen, omdat er getekend dient te worden voor de pakketten. Om de veiligheid te kunnen garanderen, leveren zij alleen op adressen. Daarnaast is er een handtekening vereist voor de pakketten. Mijn excuses indien dit niet duidelijk was tijdens het bestellen. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Hamza, bedankt voor je review. Wij hopen dat je blij bent met je bestelling. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Het is super dat het zo snel geregeld wordt en het personeel dat ik aan de telefoon kreeg was super vriendelijk
Hi Roos, bedankt voor je review en de complimenten! Ik wens je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Goedemorgen, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Hi Lucy, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelheid van bezorgen!
VerbeterpuntenRetour op eigen kosten is geen goede service! Concurrenten zijn jullie voor!
Beste Yashar, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wat betreft je verbeterpunt, momenteel hebben ervoor gekozen om gratis te verzenden en te ruilen. Retourneren is helaas op eigen kosten. Mocht je hier prijs op stellen, kan ik je uitleggen waarom wij hiervoor hebben gekozen. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Hi Carien, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Het terugsturen wertkt niet goed met dat nummer opvragen. Zeer klantonvriendelijk. Moet ik morgen tijdens mijn werk bellen. Dat is jammer.
Beste Annelies, bedankt voor je review. Zojuist heb ik je telefonisch gesproken over je retour aanvraag. Deze heb ik inmiddels voor je aangemaakt. Mijn excuses voor het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijne vakantie gewenst! Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
zeer mooi verpakt! Alsof je een kadootje ontvangt
Hi Sofie, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wat fijn dat je het pakketje als een cadeau hebt ontvangen. Dat is namelijk precies wat we willen bereiken. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Hugo, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeer goede communicatie en naleving van de gemaakte afspraken.
Goedemorgen, bedankt voor je review en de complimenten. Ik wens je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Sandra, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
persoonlijk kontakt opnemen met de klant is erg prettig, al is het n pc shop ervaring.
VerbeterpuntenOp de site zou wellicht een bewaarfunctie handig zijn, dat kan ik je winkelmand, maar n aparte bewaarmap zou ik zelf handig vinden.
Beste Esther, bedankt voor je review. Wat fijn dat je tevreden bent over het contact met ons. Wat betreft je verbeterpunt, goed dat je dit aangeeft. Ik zal dit zeker doorgeven aan mijn collega. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, gewoon bestellen en gelijk de volgende werkdag binnen. De regeling met de ruiling van een item is zeer gemakkelijk en goed geregeld. Zeker een aanrader !
VerbeterpuntenIk ben tevreden met hoe het nu is.
Beste Stefanie, bedankt voor je review. Wij vinden het erg fijn om te lezen dat je tevreden over onze regeling wat betreft ruilen. Dit is voor ons erg waardevolle informatie. Ik wens je veel plezier van de polo. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Een erg vriendelijke en behulpzame personeel. Ook een erg snelle levering van de bestelde producten.
Goedemorgen, hartelijk dank voor je review. Wat fijn dat je blij bent met onze service. Ik wens je veel plezier met je bestelling. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Super goeie en snelle service. TOP
Verbeterpuntenniet
Hi Berber, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
ik heb nu 2 keer schoenen besteld op deze site en wauw !! eerst twijfelde ik omdat ik de site nog nooit gezien had dus wist niet of het betrouwbaar was. Maar omdat ik er veel over las dacht ik het zou vast wel goed zijn. En dat was het zeker heb 2 paar schoenen besteld ze waren netjes op tijd en ze waren SUPER leuk ingepakt ! helemaal geweldig binnenkort ga ik snel de winkel opzoeken las dat deze ook in Hilversum was. Echt een top site super blij met mijn aankopen
Beste Jasmijn, wat een leuke review heb je voor ons ingevuld! Wij zijn erg blij met al je complimenten en waarderen dit enorm. Wat leuk om te lezen dat je van plan bent om de boutique te gaan bezoeken. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Goedemorgen Bob, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Marloes, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snel, goede communicatie, prettige site!
Hi Lindsay, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl