Beste Yfke, hartelijk bedankt voor deze mooie cijferlijst. Mocht je toch ooit nog verbeterpunten voor ons bedenken óf we kunnen wat anders voor je betekenen, laat het ons dan weten. Voor nu veel plezier van je sneakers gewenst. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Goedemiddag, hartelijk bedankt voor dit prachtige cijfer! Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Henny, hartelijk bedankt voor je mooie review. We stellen het zeer op prijs als onze klanten hiervoor de tijd nemen. Veel plezier gewenst van de schoenen. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Denise, hartelijk bedankt voor dit mooie cijfer Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Mooie collectie, snel, gemakkelijk te retourneren indien nodig. Vriendelijke en snelle service.
Beste Daniëlle, bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit mooie cijfer met toelichting voor ons achter te laten. We zijn een jong bedrijf en dit waarderen we zeer. Zien we je nog eens terug op onze website? Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Het zou fijn zijn dan als je 2 artikelen besteld je ze naar 1 punt kunt retourneren ivm de verzendkosten
Beste Sandra, bedankt voor je review en verbeterpunt. Ons concept (individuele boutiques) maakt het lastig om items naar één punt te laten retourneren, maar mocht je er ooit tegenaan lopen dat je hoge retourkosten moet maken laat het ons dan even weten. We kijken dan hoe we je tegemoet kunnen komen. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Ingrid, hartelijk bedankt dat je de tijd hebt genomen om een 10 voor ons achter te laten, dat waarderen we zeer! Veel plezier gewenst van je bestelling. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
top shop, alles snel en super leuk verpakt !!!!
Best Sylvia, 'top shop', op zo'n compliment zijn we erg trots! We hopen je dan ook snel nog eens terug te zien op onze website. Voor nu bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie cijferlijst voor ons achter te laten. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Chantal, hartelijk bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze dikke voldoende voor ons achter te laten. Dit waarderen we zeer. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Jolanda, hartelijk bedankt voor dit mooie cijfer! Zien we je nog eens terug op onze website? Voor nu weel plezier gewenst van je Michael Kors tas. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Astrid, bedankt voor deze mooie cijfers. Mocht je ooit nog tips voor ons hebben, waardoor je ons een 10 waard zou vinden, laat het ons dan gerust weten! Voor nu hartelijk bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review over ons achter te laten. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Wat een geweldige site is dit. Zo veel aanbod voor mijn hele gezin; geweldig. Ga zo door.
Beste Anke, wat een complimenten! We proberen het aanbod steeds uit te breiden en op elk vlak de website te verbeteren, dus mocht je toch nog eens tips voor ons hebben laat het ons dan gerust weten. Voor nu veel plezier gewenst van je bestelling. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
heerlijk dat betalen met After pay
Beste Alieda, hartelijk bedankt voor je mooie cijferlijst en toelichting. Goed om te lezen dat je onze website en service kunt waarderen. We zien je graag nog eens bij ons terug. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, Mooie jurk Bellerose
Beste Pline, bedankt voor je review. Wij hopen dat je blij bent met je bestelling. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, ruime collectie!
Beste Sandra, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Rosalie, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Bij retourneren van bestelling geen antwoordnummer. Retourneren kost mij 6.75
Beste Rob, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Hanneke, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik werd 1 keer nog door de eigenaresse van winkel gebeld, ter verificatie... En ze wenste mij veel plezier met de leren broek...
VerbeterpuntenWeekeind er tussen geeft wat vertraging...
Beste Deirdre, bedankt voor je review. Wij hopen dat je blij bent met je bestelling. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle service en zelfs een persoonlijke boodschap bij de aankoop! Dat heb ik als erg positief ervaren
VerbeterpuntenRetourzenden van producten is voor eigen rekening, ik denk dat veel mensen zich hierdoor laten weerhouden om een aankoop te doen.
Beste Annica, bedankt voor je review. Wat leuk om te lezen dat je verrast was door het pakketje. Momenteel hebben wij ervoor gekozen om gratis te verzenden en te ruilen. Retourneren is helaas voor eigen kosten. Echter blijven wij onze retourprocedure steeds kritisch bekijken en waar mogelijk aanpassen. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Beste Marie-Claire, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Wilfred, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Melissa, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen dan hoor ik het graag. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Goedemiddag, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Duidelijkheid, originele producten
Beste Maaike, bedankt voor je review. Wij hopen dat je blij bent met je bestelling. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl