1. bij het versturen van schoenen deze verpakken in een doos zodat bij retourzending deze door de klant niet meer apart ingepakt behoeft te worden. 2. retourkosten voor de klant zorgen ervoor dat ik geen bestellingen meer in de toekomst zal doen bij winkelstraat.nl 3. het duurde 24 uur voordat de retourcode naar de klant wordt opgestuurd. Bij het prepareren van de retourzending zou ik de reourcode graag onmiddellijk willen ontvangen
Pluspunten
Retour geen probleem, geld snel terug.
Verbeterpuntenretourcodesysteem is niet flawless
Beste Dio, bedankt voor je review. Wij waarderen het dat je hier de tijd voor hebt genomen. Wat goed dat je aangeeft dat je niet helemaal tevreden bent over ons retoursysteem. Wij nemen dit erg serieus en ik zal dit zeker doorgeven aan mijn collega. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
het ging perfect, kreeg mijn kleding binnen 2 dagen binnen, retour zou ook mogelijk zijn
Beste Kaya, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Malika, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Er wordt net even wat extra aandacht besteed aan het in orde maken van een mooi pakketje. Het persoonlijke briefje erbij is ook attent.
VerbeterpuntenZo doorgaan!
Goedemiddag, bedankt voor je review en de complimenten! Dit waarderen wij enorm. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, prachtig verpakt
VerbeterpuntenPrijs wel duurder dan in de winkel..
Beste Joanne, bedankt voor je review. Wij hopen dat je blij bent met je bestelling. Je geeft aan dat de prijzen duurder zijn dan in de winkel. Dit zou niet zo moeten zijn. Alle producten op Winkelstraat.nl worden aangeboden door boutiques. Wanneer je dit ziet, dan hoor ik het graag van je. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle en keurige levering, after sales nav beoordeling keurig.
VerbeterpuntenRetourneren is omslachtig. Daarnaast kost dit 6,95 euro wat overigens in de voorwaarden staat. Waarom geen simpele retoursticker? Nu moet ik mij aanmelden en krijg pas op werkdagen een retournummer? Dus in mijn geval moet ik nu nog twee dagen wachten. Dat moet sneller kunnen lijkt mij. Overige service prima.
Beste Frank, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor hebt genomen. Wij hebben je inmiddels telefonisch gesproken over je review. Wij waarderen je feedback en zullen dit zeker meenemen in de toekomst. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Supersnelle levering. Pakketje was mooi verpakt met leuk kaartje van de winkel erbij en een rolletje snoep voor mijn zoon. Het gaat niet om het rolletje snoep maar gewoon leuk hoe er door iets kleins aandacht aan wordt besteed.
VerbeterpuntenGeen 100% tevreden.
Beste Manon, bedankt voor je review. Wat ontzettend leuk om te lezen dat je blij bent met hoe je het pakketje hebt ontvangen. Wij wensen je veel plezier met de sneakers. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Geweldige presentatie. Echt n cadeau voor mezelf met persoonlijke note. Erg leuk.
VerbeterpuntenZelf retourkosten betalen terwijl er ook al verzendkosten betaald zijn? Schande en niet meer van deze tijd!
Beste Elsje, bedankt voor je review. Wij hopen dat je blij bent met je bestelling. Je geeft aan ook verzendkosten te hebben betaald. Echter bieden wij gratis verzending aan. Zou je dit misschien kunnen toelichten? Ik hoor graag van je. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Marcel, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
MOOI VERPAKT EN SNELLE LEVERING!
Goedemiddag, bedankt voor je review. Wij hopen dat je blij bent met je bestelling. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Het serviceteam is erg aardig en behulpzaam. Ik werd door Laura en Linda goed geholpen. De ruiling werd gelijk voor me inn orde gemaakt en ik heb uiteindelijk alles in de goe maat ontvangen. Omdat er een foutje was gemaakt met mijn ruiling kreeg ik ook nog een spray gratis van de boutique als tegemoetkoming.
VerbeterpuntenDe communicatie met de boutique over mijn ruiling was nietgoed verlopen. Het ws niet duidelijk dat het om een ruiling ging en ik heb hierover zelf nog 2 keer contact op moeten nemen. Wellicht betere communicatie onderling met de aangesloten shop. Verder ben ik heel goed en vriendelijk geholpen.
Pluspunten
Word netjes mooi bezorgd.en een sms dat je bestelling onderweg is.zeer tevreden en een mooi product binne gehad..dank jullie wel een aanrader en veel winkel plezier.graaag TOT ZIENS
VerbeterpuntenGeen opmerking
Beste Vurucu, bedankt voor je review en de complimenten! Dit waarderen wij enorm. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Brigitte, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Gerrie, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Altijd optijd. Wat je ziet en leest dat is wat je krijgt!! Garantie op alles je gekocht heb. Ik shop met plezier!!
Beste Mirjam, bedankt voor je leuke review! Wij waarderen het dat je hier de tijd voor hebt genomen. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering en heel mooi verpakt
Beste Christianne, bedankt voor je review en de complimenten! Dit waarderen wij enorm. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
snelle levering, duidelijke instructies
Beste José, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de aankoop. Wat betreft je verbeterpunt, wij werken niet met antwoordnummers. Retourneren is helaas op eigen kosten. Wij bieden wel gratis verzenden en ruilen aan. Echter blijven wij dit punt steeds kritisch bekijken en waar nodig aanpassen. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle service.Zit keurig netjes verpakt.Kleur van de laars kwam goed over een met de site.
Beste Lisa, bedankt voor je review. Wij hopen dat je blij bent met de laarsjes van Shabbies. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Alles is correct verlopen! Bestelling werd verzorgd ingepakt! Aanrader om bij jullie te bestellen!
Beste Monia, bedankt voor je review. Wat leuk om te lezen dat je ons een aanrader vind! Dit waarderen wij enorm, bedankt. Ik wens je veel plezier met je aankoop. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Heel leuk verpakt en een leuk kaartje erbij. Super leuk ontvangen.
Beste Elena, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Goedemiddag, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Pakket snel en goed verpakt ontvangen. Artikel voldeed aan de verwachtingen.
VerbeterpuntenNadeel van UPS is dat de ontvangst tijd ruim is weergegeven, geen tijdslot kent van bv een paar uur waarin het pakket aangeboden wordt. Tip: wellicht een kleine attentie in de vorm van een brochure van de betreffende winkel of merk meesturen
Beste Gerdie, bedankt voor je review. Wat fijn dat je bestelling voldeed aan je verwachting. Ik wens je veel plezier met de aankoop. Helaas geeft UPS inderdaad geen tijdsindicatie. Ik begrijp dat dat vervelend kan zijn. Wij vragen de boutiques altijd iets leuks mee te sturen bij je bestelling. Wat jammer dat je dit niet hebt ontvangen. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl