Beste Helene, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik vond dat alles heel vlot verlopen is en je bestelling wordt geleverd zoals afgesproken. Je kan zelf je bestelling goed opvolgen. Je krijgt je bestelling ook mooi ingepakt.
VerbeterpuntenDe doos die geleverd werd, was veel groter dan nodig was. Dit is lastig, omdat ik die niet thuis had laten leveren en nog mee moest nemen. De doos zou meer aangepast moeten worden aan het artikel.
Beste Peggy, bedankt voor je review en het mooie cijfer! Wat leuk om te lezen dat je blij bent over het bestelproces. Dit waarderen wij enorm. Wat betreft de verzenddoos, erg vervelend dat je een te grote verpakking ontving. Wij hebben namelijk verschillende maten, waardoor dit niet zou moeten voorkomen. Mijn excuses hiervoor. Desondanks hoop ik dat je blij bent met je bestelling. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Janine, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ruim aanbod, mooie kleding, kleding is prima verpakt...
Beste Frank, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
alles correct
Beste Marielle, bedankt voor je review. Wij hopen dat je blij bent met je bestelling. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Eerste keer een bestelling gedaan bij Winkelstraat.nl. Had voor mijn dochter All Stars besteld, die je in de winkel in deze kleur niet meer kunt krijgen en via internet gelukkig nog wel. Omdat ik jullie niet ken, was het erg prettig dat ik ook achteraf kon betalen, anders had ik denk ik niet bij jullie besteld.
Beste Mariette, bedankt voor je review. Ik hoop dat de All Stars naar wens is. Wat goed dat je aangeeft dat je in eerste instantie erg terughoudend was. Wat hadden wij kunnen doen om dit weg te nemen? Wij kunnen veel leren van onze klanten en nemen je feedback dan ook erg serieus. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Geweldig, in 1 dag geleverd! Leuk en mooi verpakt en een persoonlijke noot. Volgende bestelling is weer bij winkelstraat en ik zeg het door ( reeds gedaan :))
Beste Barbara, bedankt voor je review en de complimenten! Dit waarderen wij enorm. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Na het retourneren van het product snel het geld terug gehad. Super!
VerbeterpuntenTijdens het afronden van mijn bestelling stond er bij dat mijn shirt de volgende dag bezorgt zou worden. Helaas bleek dit niet het geval, ik kreeg wel gelijk een sms bericht wanneer het wel bezorgd zou worden.
Beste Tamara, bedankt voor je review. Wat jammer dat je het pakket niet zoals belooft de volgende dag hebt ontvangen. Het pakketje is namelijk wel dezelfde dag nog verzonden. Mijn excuses hiervoor. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Myrthe, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Annegien, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Super mooie schoenen.
Goedemiddag, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wat leuk om te lezen dat je blij bent met de schoenen. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Richanne, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
snel en prima levering
Verbeterpuntenonacceptabel in de huidige marktomstandigheden dat je zelf de kosten moet betalen voor het terugsturen van een artikel waarvan de maat niet past. Waarom zou ik dan de volgende keer bij jullie bestellen? Als ik veel geld aan kwijt ben als iets niet past. Dan durf ik niets meer te bestellen want in de winkel kan ik direct passen. Ook veel andere winkels hebben deze dienst gratis!!! Nu zit ik dus met een verkeerde maat thuis dat ik dan niet bij jullie kan ruilen :-(
Beste Eniko, zoals ook via e-mail besproken: hartelijk bedankt voor je review. Ruilen is bij ons wel degelijk mogelijk en zelfs gratis, vervelend dat dit voor jou niet duidelijk was. Momenteel kiezen wij voor het aanbieden van gratis verzendkosten en zijn van mening dat het eerlijk is om van klanten een kleine bijdrage te vragen, indien zij iets willen retourneren. Indien de eigenaren van onze boutiques ook de eventuele retourkosten voor hun rekening zouden moeten nemen, wordt het voor deze boutiques onhaalbaar om hun producten nog online aan te bieden. Maar we leggen je feedback zeker niet naast ons neer, het kan zomaar zijn dat we dit in de toekomst toch zullen veranderen. Bedankt voor je feedback, Team Winkelstraat.nl
Goedemiddag Jolanda, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeer snelle levering. Heel goede communicatie.
Beste Roxane, bedankt voor je review en de complimenten! Dit waarderen wij enorm. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Charlotte, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering Duidelijke site
VerbeterpuntenIets sneller een RMA nummer sturen
Beste Nanda, bedankt voor je review. Wat goed om te lezen dat je blij bent met de website. Dit is voor ons erg belangrijke informatie. Hoe lang heb je moeten wachten op het RMA nummer? Deze zou je namelijk binnen een paar uur moeten ontvangen. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Vincent, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik vind het altijd zo super aan winkelstraat dat de levering zo snel is!
VerbeterpuntenGewoon zo door blijven gaan. Jullie hebben een super leuke website met allemaal leuke dingen!
Beste Marielle, bedankt voor je leuke review! Wat ontzettend leuk om te lezen dat je blij bent met onze website. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede site en duidelijk overzicht. Snelle levering en goede kwaliteit. Zat een leuke persoonlijke boodschap bij bestelling. Ga zeker nog een keer bestellen bij winkelstraat.nl
Beste Floor, bedankt voor je review en de complimenten! Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snel, betrouwbaar, als het niet goed is snel geld terug
Beste Rob, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik vind het erg fijn om per mail op de hoogte gehouden te worden, zoals jullie deden. En de optie voor afterpay vind ik ook een groot plus punt, zo kun je eerst zien of je product wel geleverd wordt en of het naar je verwachting is.
VerbeterpuntenIk heb mijn vriend aanbevolen om bij jullie schoenen te kopen maar nu geeft hij steeds een foutmelding bij de optie afterpay, dat is een aandachtspunt want nu kan hij bij jullie niet zijn schoenen bestellen die hij wilt.
Beste Chelsea, hartelijk dank voor je review. Wij hopen dat je blij bent met je bestelling. Wat betreft de tweede bestelling, bij Afterpay mag er één rekening openstaan. Wellicht dat dit het probleem verklaart? Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Was prima, goede service.
Beste Karen, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met je aankoop en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Winnie, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Ron, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl