Pluspunten
Goed bevoorraad, overzichtelijke site, snelle levering, keurig ingepakt
Hi Kitty, van deze review worden wij helemaal happy! Ontzettend bedankt! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Alle merken en goeie winkels in het assortiment, scherp geprijst en geeft leuke alternatieven wanneer je kleding aan het bekijken bent. Verder goeie service wanneer er iets mis is met de kleding of bij retour
Hi Bram, wat een mooie review over Winkelstraat.nl, dank hiervoor. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Kan geen negatief punt benoemen.
VerbeterpuntenVerbeterpunt zou kunnen zijn dat er al een retoursticker zit in plaats van dese uit te hoeven printen. Echter is dat gemakzucht maar zal zeker gewaardeerd worden.
Pluspunten
Alleen maar goede punten heb er niks op aan te merken verde top bedrijf
VerbeterpuntenGeen vind het super hoe snel het werd de zelfde dag nog bezorgd
Hi! & wij vinden deze review super! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle bezorging en prachtig verpakt
Hi Gabe, bedankt voor deze 5 sterren review! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede levering en een goede optie om je product te wisselen.
Beste Tygo, bedankt voor deze mooie woorden over Winkelstraat.nl. Hopelijk tot snel! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering,goede kwaliteit netjes afgeleverd.het retourneren gaat ook prima.niet laat aangekomen
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten voor deze winkel.alles is perfect!
Hi! Perfect? Beter kan niet! Hier worden wij blij van. Bedankt voor het delen van je ervaring. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Winkelstraat.nl heeft altijd hoge kortingen op topmerken, snelle levering en goede service
VerbeterpuntenHet kan soms misleidend zijn als een lagere prijs alleen maar geld bij één maat. Misschien kan dit aangepast worden op de website
Hi Jesse, een 10? Ontzettend bedankt! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Als een item niet goed is kan je hem zonder probleem retouren
VerbeterpuntenHelemaal niks ga zo door!
Hi Kevin, wat een TOP review, bedankt hiervoor. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Leuke site. Goede snelle levering. Ik ben happy met mijn Guess sneakers
Hi Thea, bedankt voor deze review! Als jij happy bent, zijn wij dat ook. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Alles was op tijd en goed verpakt. Goede bezorgservice met het pakketje traceren.
VerbeterpuntenIk heb nog niks meegemaakt wat verkeerd was aan mijn bestellingen. Dus geen tips.
Hi Pepijn! Fijn om te horen dat je eerste bestelling zo goed is verlopen. Hopelijk tot snel, happy shopping! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Heel erg mooi verpakt! Heeft me een heel erg fijn gevoel gegeven! En de schoenen zijn heel netjes verzorgd.
Verbeterpunten/
Hi Carolien, bedankt voor het achterlaten van deze mooie review! Namens Winkelstraat.nl wens ik je nog veel plezier van de schoenen.
Pluspunten
Goede service, SUPPER!!
Verbeterpuntenik wil ze wel geven maar er zijn er geen.
Hi! Wat een SUPER review, bedankt hiervoor! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Hi Manouk, bedankt voor deze 5 sterren! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Groot aanbod, goede website, zeer snelle levering en gratis retour indien niet tevreden. Erg attent dat er een handgeschreven kaartje bij de bestelling zat - simpel maar geeft een goed gevoel! Zouden meer webwinkels moeten doen.
VerbeterpuntenEigenlijk geen. Prima zo!
Hi Johan, bedankt voor het achterlaten van de review! Hier worden wij helemaal happy van :) Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Tijdens het plaatsen van een bestelling goed geholpen door een medewerker. De kleding kwam snel binnen en ziet er super uit. Ben super tevreden met dit product en zou in de toekomst vaker kleding hier bestellen!
Hi Sven, wat een mooi compliment voor onze collega Danee! Erg fijn dat je zo tevreden bent over je bestelling. Wij zien je ook graag terug! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Alles komt goed aan. Goed verpakt en snelle levering. Vind ook fijn om sms bericht binnen te krijgen waar het pakketje zich bevind!
VerbeterpuntenZie verder geen verbeterpunten voor jullie.
Hi Brent, bedankt voor deze mooie review! We zien je graag terug op onze site. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Erg snel bezorgt.
VerbeterpuntenGeen, perfect!
Hi Matthijs, 5 sterren? WOW! Ontzettend bedankt voor deze review. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Mooie merken. Snelle levering goed ingepakt verzonden. Een aanrader!
Goedemiddag, bedankt voor deze top review! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
mooi en ruim aanbod, steeds zeer tevreden over aangekocht product ,goede service
Verbeterpuntenandere leverfirma, ups heeft nog geen enkele keer ons adres gevonden met tal van telefoons naar deze leveringsfirma om mijn levering te bekomen, voor ons is enkel een afhaalpunt in de buurt mogelijk en dit is wel een spijtige zaak
Beste Bruno, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze site. We vinden het erg vervelend dat je deze ervaring hebt met UPS en gaat dit dan ook zeker met ze bespreken. Bedankt voor het achterlaten van je review, hopelijk tot snel! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goed bedrijf, snelle levering en top klantenservice!
VerbeterpuntenNiets op aan te merken
Hi Daan, wat een mooie woorden over Winkelstraat.nl, hier doen wij het voor! Groetjes, team Winkelstraat.nl