Pluspunten
Ik vond het super dat men er iets persoonlijk had bijgeschreven met de pen i.p.v. het gewoonlijke "business kaartje" !
Beste Claudia, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Leuk om te lezen dat je de persoonlijke note kon waarderen. We zullen dit ook doorsturen aan de betreffende boutique! Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Mooie aflevering pakket aandacht aan besteed
VerbeterpuntenNvt
Beste Tonny, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
mooi site, overzichtelijk, niet te veel onzinnige dingen maar lean en mean. Ook qua winkels, mooie winkels, echt toevoeging naast Orangebag en zalando (bij laatste kom ik nooit, vreselijk). Echt top site. En dan het geleverde, Echt een cadeautje! Mooi verpakt, met strik en lint, leuke kaartjes, alles op naam, erg attent. Je voelt je gelijk een gewaardeerde klant. Ik ga er zeker vaker winkelen!
VerbeterpuntenHet retour nummer wordt alleen op werkdagen af gegeven terwijl ik alleen op zaterdag naar het postkantoor kan. Dus dat is erg onhandig. Automatisch genereren van het nummer oid zou makkelijker zijn en dan kan het 24/7. dat is toch wat je verwacht van internet winkelen.
Beste Carla, bedankt voor je zeer uitgebreide en positief kritische review. Wat betreft het aanvragen van een retournummer, dit is helaas nog geen geautomatiseerd proces maar we werken en wel aan om dit te verbeteren/versnellen. Wanneer je direct een RMA-nummer nodig hebt kun je ook telefonisch contact met ons opnemen, zodat je hier niet op hoeft te wachten. Hopelijk tot ziens op Winkelstraat.nl en alvast een fijne avond gewenst. Hartelijke groet, Laura namens Team Winkelstraat.nl
Beste Marcel, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Stephan, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Jacqueline, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Behulpzaam personeel aan de telefoon, snelle levertijd en als er problemen zijn met het artikel wordt het meteen opgelost.
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten, de bestelling liep perfect.
Beste Gerben, een perfecte bestelling, dat horen we graag! Bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier van je vest. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn aankoop tijdens het leveringsproces.
Beste Michelle, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Doeneska, Bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle service, mooie merken, correcte afhandeling bij niet-goed
Beste Erica, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Karin, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Goedemidddag, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Het is niet handig om nu via facebook exact de kleiding die is aangekocht aan te bevelen.
Beste Jacques, bedankt voor je review, mooije cijfer en puntje van kritiek. Ik ga dit doorgeven aan onze marketing afdeling. Hartelijke groet, Laura namens Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Heb kort telefonisch contact gehad. Korte duidelijke info gekregen. Ben zeer tevreden.
Beset Jaap, bedankt voor je review en deze mooie 9! Fijne dag, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Rietje, bedankt voor je review. Wij hopen dat je blij bent met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
alles verliep zoals gepland
Verbeterpuntenvóór 22;00uur besteld, morgen in huis ?
Goedemiddag, bedankt voor je review. Wij hopen dat je blij bent met je aankoop. We zijn altijd druk bezig om onze bezorgmogelijheden te verbeteren. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Ik kan er nog niets over zeggen omdat ik vorige week vrijdag de schoenen heb terug gestuurd maar nog steeds geen reactie heb gekregen. Geen bericht en geen geld terug. Dat vind ik wel erg lang duren. Er zitten nu al 9 dagen tussen het terug sturen en nu....... Wanneer krijg ik mijn geld terug?
Beste Kathleen, bedankt voor je review. Wij hebben inmiddels contact gehad over je retour. Het aankoopbedrag zou je inmiddels terug moeten hebben ontvangen. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Tracy, bedankt voor je review. Wij hopen dat je blij bent met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Deze site is zo top zat al jaren te wachten op een nedeandse site met topmerken ga zo door.
VerbeterpuntenNog meer exclusieve merken.
Beste Lenny, dankjewel voor je review en verbeterpuntje. We hebben inmiddels meer dan 800 merken op onze website staan maar zijn continu bezig om het aanbod uit te breiden. Houd de website dus goed in de gaten. Hartelijke groet, Laura namens Team Winkelstraat.nl
Beste Jessica, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Olaf, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
snel en keurig!
Verbeterpuntendat het retourneren betaald moet worden vind ik wel een minpuntje. Laatste had ik 2 items besteld bij 2 verschillende boutiques. Beide items waren niet helemaal naar wens dus betaalde ik 2 keer een retourzending a ruim 6 euro...Dat houd me een volgende keer wel tegen.
Beste Judith, hartelijk bedankt voor je review en puntje van kritiek. Hoewel we achter onze keuze staan om een kleine bijdrage te vragen van consumenten indien ze iets willen retourneren, is het zeker niet onze bedoeling om je op hoge kosten te jagen. Graag komen we je tegemoet met een kortingscode voor een volgende bestelling. Indien je hier prijs op stelt hoor ik het graag, Laura namens Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeer fraaie website met een uitgebreide collectie! Ik heb echter maat 34 en ik merk dat dat soms wel lastig is. Mijn favoriete merk Nomansland heeft xs en 34 maar dat kom ik bij jullie niet meer zo veel tegen: Jammer.
VerbeterpuntenIk vind het vrij omslachtig dat je een retourzending eerst via intranet moet aanmelden en dan een aantal dagen moet wachten omdat je een RMA nummer nodig hebt. Wellicht kunnen jullie dit proces vereenvoudigen?
Beste Alja, bedankt voor je review. Wat jammer dat je maat niet vaak beschikbaar is. Doordat wij werken met boutiques en exclusieve merken, is er van elke maat vaak maar één beschikbaar. Wij begrijpen echter dat dit erg vervelend is. De aanvraag van een retour is nodig voor onze administratie. Mocht je het RMA nummer eerder nodig hebben, dan kan je ons altijd even mailen of bellen, wij kunnen deze dan direct voor je aanmaken. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Margot, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl