Beste Martine, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenBijv gratis retourneren
Goedemiddag, bedankt voor je review. Is de jas naar wens? Momenteel hebben wij ervoor gekozen om gratis te verzenden en te ruilen. Retourneren is helaas op eigen kosten. Echter zullen wij dit steeds kritisch blijven bekijken en wellicht veranderen in de toekomst. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede collectie
Beste Gerdien, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
super snelle levering en prettig betalen via after pay.
Verbeterpuntenwaardebon jammer genoeg pas ontvangen nadat eerste bestelling geplaatst was.
Beste Petra, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij hopen dat je blij bent met je bestelling. Wat vervelend dat je de 10 euro korting pas ontving na de bestelling. Je kan deze uiteraard bij een volgende bestelling opnieuw gebruiken. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
ik vind het retuer zending heel duur
Beste Samar, hartelijk dank voor je review. Wij hopen dat je blij bent met je bestelling. Momenteel hebben wij ervoor gekozen om gratis te verzenden en te ruilen. Retourneren is helaas op eigen kosten. Wist je dat je via DHL goedkoper kan verzenden dan via PostNL? Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Casper, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
hele goede service! ook erg lief dat er een briefje in zat van veel plezier met het jasje.
Beste Celeste, bedankt voor je review. Wat leuk dat je het persoonlijke briefje bij je pakket kan waarderen. Wij wensen je veel plezier met het jasje en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goed klantencontact met duidelijke opvolging van afspraken n.a.v. uitblijven verzending. Mooie pakketje; mooi product.
VerbeterpuntenLet op functionaliteit van Ideal. Mijn vriendin probeerde ook iets te bestellen via uw website, doordat Ideal niet werkte heeft ze het kledingstuk elders moeten kopen. In dit geval was Afterpay geen optie - werd niet geaccepteerd.
Beste Mart, bedankt voor je review. Wij hopen dat je blij bent met de sneakers. Wat goed dat je het probleem met Ideal aangeeft. Dit is voor ons erg waardevolle informatie. Wat werkte er precies niet Ideal? Ik hoor graag van je. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Verzorgde zending, snelle levering met extra aandacht voor de klant. Leuk dat er een kaartje bij zit waarin plezier gewenst wordt bij het gebruiken van het product. Een cadeautje voor jezelf wanneer je hier iets koopt!
Beste Lies, bedankt voor je review en de complimenten! Dit waarderen wij enorm. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Goedemiddag, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Lisette, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste John, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Roos, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Karin, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor hebt genomen. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en betalen, snelle levering als een waar cadeau!
Beste Lynn, bedankt voor je review. Wij hopen dat je blij bent met je sneakers. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Natasja, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de sneakers en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Perfecte service en zeer vriendelijk personeel!
Beste Annemarie, bedankt voor je review en de complimenten! Dit waarderen wij enorm. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
mooie producten
VerbeterpuntenSchoenen waren te wijd. Omdat ze geen antwoordnummer geven kost retour zenden 7 euro. Duur grapje. Voor mij niet meer dus :(
Pluspunten
Beste Els, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Redelijk snelle levering, veel mooie merken en keus.
VerbeterpuntenDe prijzen van de artikelen kloppen soms niet. Van het laatst bestelde artikel heb ik EUR 10,- teveel betaald. Na telefonisch contact met de betreffende winkel (GODZ) zal het bedrag op mijn rekening gestort worden. Goede service van de winkel dus.
Beste Alexandra, hartelijk dank voor je review. Naar aanleiding hiervan heb ik inmiddels contact met je gehad. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
heel erg netjes dat ik bij mijn bestelling een geschrevenen briefje kreeg met daar op de dank en veel plezier met uw nike air max thea dat vond ik erg netjes!
Verbeterpuntenminder kosten voor het retouren
Beste Kristie, bedankt voor je review. Wat leuk dat je het persoonlijke briefje bij je bestelling kan waarderen. Momenteel hebben wij ervoor gekozen om gratis te verzenden en te ruilen. Retourneren is helaas op eigen kosten. Wist je dat je ook via DHL kunt retourneren? Dit is goedkoper dan via PostNL. Wij blijven dit punt steeds kritisch bekijken en zullen dit wellicht in de toekomst veranderen. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle nette levering. Leuk een persoonlijk kaartje erbij en af en toe een tijdschrift!
VerbeterpuntenJe laatste keuzes bovenin het scherm van boutiques ed bovenaan laten staan. Ik ga vaak naar dezelfde winkels dan is het handig dat ik deze niet steeds opnieuw moet 'zoeken'.
Beste Judith, bedankt voor je review. Wat leuk om te lezen dat je blij bent met de levering. Wij hopen dat je bestelling ook naar wens is. Wat betreft je verbeterpunt, goed dat je dit aangeeft. Ik zal dit doorgeven aan mijn collega. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag.
Pluspunten
snelle levering mooie verpakking
Goedemorgen Elma, hartelijk bedankt voor dit mooie cijfer! Hopelijk zul je veel plezier hebben van de Josh V top. Zien we je nog eens terug op Winkelstraat.nl! Hartelijke groet, Laura namens Team Winkelstraat.nl
Beste Veerle, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Beloften worden nagekomen en artikelen zeer goed verpakt.
VerbeterpuntenGeen idee wat beter zou kunnen
Beste Edwin, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl