Pluspunten
-snelle levering -achteraf betaling -enorm aanbod doordat je toegang hebt tot verschillende (goed bekend staande) boutiques -topmerken -uitgebreide zoekfunctie waardoor je gemakkelijk het product vindt waarnaar je op zoek bent
Verbeterpunten????
Beste Gea, bedankt voor je uitgebreide review en het mooie cijfer! Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
- Dat wanneer je met de cursor over het plaatje/product gaat, dat je meteen een outfit ziet. - Duidelijke service/afhandeling.
Verbeterpunten- De SALE onderverdelen in categorieën.
Beste Susanne, bedankt voor je review. Wat fijn dat je tevreden bent over onze service. Momenteel hebben wij inderdaad geen categorieën bij de sale. Wij hopen dit in de toekomst wel aan te kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Makkelijk, snelle levering en goed verpakt.
Verbeterpuntennvt. Ben tevreden
Beste Miriam, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Verbeterpunten0
Beste Berna, hartelijk dank voor je review. Wij hopen dat je bestelling naar wens is. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Jim, hartelijk dank voor je review. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Jolanda, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
snelle service!! uitgebreide betaalmogelijkheden. duidelijke website
Verbeterpunten2 keer een bestelling geplaatst 2 x verkeerd gegaan met UPS. Heb ik achter het pakket aan moeten gaan en zo moeilijk woon ik niet.
Beste Peter, bedankt voor je review en kritische noot wat betreft UPS. Momenteel is UPS één van de meest betrouwbare vervoerders, maar ik kan me voorstellen dat je daar na twee van zulke ervaringen behoorlijk aan twijfelt! Mocht je nog een bestelling plaatsen, laat het ons dan even weten dan zullen we er zorg voor dragen dat het ook bij UPS soepeltjes verloopt. Hartelijke groet, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Handgeschreven kaart erbij, snelle levering en betrouwbaar.
Verbeterpunten-
Beste Mecheline, bedankt voor je review en het mooie cijfer! Wij hopen dat je bestelling naar wens is. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Al naar 1 dag in huis!
Beste Ivon, bedankt voor je review. Wat fijn dat wij je hebben kunnen met het vinden van de jumpsuit! Wij wensen je hier veel plezier mee. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snel, duidelijk en correct
Beste Ineke, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Goedemiddag, hartelijk dank voor je review. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
jullie kaartje in de doos!!! Geweldig!!! Echt zo leuk die persoonlijke touch, maakt absoluut het verschil!! Nooit mee stoppen !!!! contact ivm uitval WIFI hier thuis, waardoor bestelling (op tab) niet meer kon worden afgerond, jullie hulp hierbij (opnieuw sturen linkjes) was erg welkom. Volgens mij heb ik met Linda en Laura contact gehad.
Verbeterpuntenretourzendingen naar antwoordnummer laten sturen, ipv betaald als verplicht pakketje, was enige tegenvaller van deze bestelling, (had 2 maten tops besteld omdat ik niet zeker wist welke zou passen), moet nu € 6,75 aan retourkosten betalen, vind ik veel!! aanpassen contactformulier, wij wonen op 4a, a was niet in te vullen, werd 42 ipv 4a....
Beste Karin, hartelijk dank voor je leuke review! Wij vonden het erg leuk om je complimenten te lezen. Wij hopen dat je bestelling naar wens is ontvangen. Wat betreft je verbeterpunt, momenteel hebben wij ervoor gekozen om gratis te verzenden en te ruilen. Retourneren op momenteel op eigen kosten. Echter zullen wij dit steeds kritisch blijven bekijken en indien nodig aanpassen. Wat vervelend dat de toevoeging in je adres niet goed gepakt werd, dit moet namelijk wel kunnen. Mocht ik je op dit moment nog ergens mee helpen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Toen de aankoop niet paste, kon ik het terugsturen, werd ik de volgende dag netjes gebeld door de winkel zelf om te overleggen wat ik wilde , en kreeg de daarop volgende dag netjes mijn bedrag weer terug gestort. Super en betrouwbaar dus!
Goedemiddag, hartelijk dank voor je review. Wat fijn om te lezen dat je, ondanks de retour, tevreden bent over winkelstraat.nl. Wij zijn je een volgende keer graag weer van dienst. Mochten wij nu nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Netjes gebeld nadat ik de bestelling had geplaatst dat de schoenen klein vielen en ik dus een halve maat groter moest bestellen. Schoenen vallen nu perfecr
Beste Daan, bedankt voor je review. Wat leuk om te lezen dat de schoenen goed zijn! Wij zullen je review ook zeker doorsturen aan de boutique. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
-Ruim keuze in kleding. -Website wordt snel bijgewerkt. -Snelle levering van product. -Voldoet aan beschrijving op website.
Verbeterpunten-Service en kwaliteit blijven handhaven zoals het nu is.
Beste Eric, hartelijk dank voor je review. Wat leuk om je complimenten te lezen! Dit waarderen wij enorm. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelheid levering, ruim assortiment
VerbeterpuntenMisschien een maattabel op de site vermelden of ook de breedte in cm qua shirts. Dit is lastig in te schatten
Beste Mark, hartelijk dank voor je review. Wij hebben je naar aanleiding hiervan een bericht gestuurd. Ik hoor graag van je. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Goedemiddag, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Super service, er was iets misgegaan met de kortingscode voor het aanmelden voor de nieuwsbrief en dat is direct opgelost. Verder goed product, snelle levering. Kortom: Tevreden
Beste Veronique, bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je, ondanks de problemen met de kortingscode, tevreden bent over Winkelstraat.nl. Wij hopen dat de schoenen van Michael Kors naar wens zijn. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, een vriendelijk persoonlijk kaartje erbij. Levering in een mooie doos. Alles voor eventuele retourzending zat er keurig en duidelijk bij. Top!
Goedemiddag, bedankt voor je review en de rij met 10-en! Dit waarderen wij enorm. Wat ontzettend leuk om te lezen dat je blij bent over je bestelling. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Henny, hartelijk dank voor je review. Wij wensen je veel plezier met je aankoop en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
De spullen die ik had besteld werden mooi verpakt en snel afgeleverd.
Beste Marinka, bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je blij bent met de snelle levering en verpakking. Wij hopen dat je net zo blij bent met je bestelling. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeer tevreden, had mooie producten besteld op Winkelstraat.nl, helaas was er van eén shirt de steentjes al af van 't No Limit shirt van PP, geld terug gekregen en een nieuwe besteld. De rest was ook prima, erg blij mee.
VerbeterpuntenGa zo door
Beste Maurice, bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over Winkelstraat.nl! Wat vervelend dat het shirtje zo snel beschadigd is geraakt. Wij hopen dat dit naar tevredenheid is opgelost. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Beschikbaarheid assortiment (schoenen die hier in de regio uitverkocht waren). Sturen track en trace code.
Beste Karin, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij wensen je veel plezier met de sneakers van New Balance. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
super geregeld!
VerbeterpuntenIk heb even moeten zoeken bij de afterpay methode hoe ik moest betalen, echter bij faq stond het antwoord dat de factuur na ongeveer een week werd gemail.Verder Top!
Beste Maurice, hartelijk dank voor je review. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over Winkelstraat.nl! Wat betreft je verbeterpunt, vervelend dat de betaling via Afterpay niet duidelijk was. Mocht je hierover feedback hebben hoe wij dit beter kunnen communiceren, dan hoor ik het graag van je. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik vond het wel mooi dat ik aks nog een parajumper jas heb kunnen.kopen dankzij jullie want, k had al meerdere winkels gebeld en zelf bezogd. Maar helaas was de jas uitverkocht overal. Ik heb de laatste jas via winkelstraat besteld en als nog kan ik 'm dragen nu.
VerbeterpuntenK heb een jas maat S besteld het zou mooier zijn als jullie zich verdiepen in de maten want, k zocht eigenlijk een XS maat moet het doen nubmet een.S.
Beste Murat, hartelijk dank voor je review. Wat leuk dat wij je alsnog aan de jas hebben kunnen helpen! Wij wensen je veel plezier ermee. Wat betreft je verbeterpunt, heb je de verkeerde maat ontvangen of was maat XL uitverkocht? Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl