Pluspunten
Zeer mooi aanbod, ruime betaalmogelijkheden en snelle levering.
Verbeterpuntengeen
Beste Carla, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Wij hopen dat je bestelling naar wens is. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Heel mooi verpakt als een echt cadeautje + persoonlijk briefje erbij.
Beste Lilian, hartelijk bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review voor ons in te vullen. Zeer recent hebben we de nieuwe verpakkingsmaterialen in gebruik genomen. Goed om te lezen dat je dit kan waarderen. Veel plezier gewenst van de broek! Hartelijke groet, Laura namens Team Winkelstraat.nl
Beste Robin, hartelijk bedankt voor je zeer positieve review! Zien we je nog eens terug? Hartelijke groet, Laura namens Team Winkelstraat.nl
Beste Gido, bedankt voor je review en de rij met 10-en! Wij hopen dat je bestelling naar wens is. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Jimmy, hartelijk dank voor je review. Wij waarderen het dat je deze over ons hebt ingevuld. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
- Duidelijk in beschrijving van voorwaarden. Deze zijn helder gesteld en makkelijk terug te vinden. - Retourformulier wordt meegeleverd waardoor retourneren makkelijk is. - Verzending in doos waardoor materialen heel aankomen.
VerbeterpuntenN.v.t.
Goedemiddag, bedankt voor je review en de complimenten. Wij wensen je veel plezier met je aankoop en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Linda, bedankt voor je review. Wij vinden het erg fijn dat je hier de tijd voor hebt genomen. Wij kunnen namelijk veel leren van deze reviews. Wij wensen je veel plezier met de schoenen. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Rene, hartelijk dank voor je review. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Goedemiddag, bedankt voor je review en de rij met 10-en! Wat goed om te zien dat je tevreden bent over Winkelstraat.nl. Wij hopen dat je bestelling naar wens is. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Helen, hartelijk dank voor je review. Wij waarderen het dat je deze over ons hebt ingevuld. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Goedemiddag, bedankt voor je review en de genomen tijd. Wij wensen je veel plezier met de aankoop en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Ingrid, bedankt voor je review. Wij hebben je naar aanleiding hiervan een bericht gestuurd. Wij horen graag van je. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
VerbeterpuntenGratis retour
Beste Lenka, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor hebt genomen. Wij hopen dat je bestelling naar wens is. Wat betreft je verbeterpunt. Wij hebben er op dit moment voor gekozen om gratis te verzenden. De retourkosten zijn helaas voor eigen rekening. Wij nemen je punt echter zeer serieus en zullen dit in toekomst zeker kritisch blijven bekijken en waar nodig verbeteren. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede levertijd, veel variatie
Beste Naima, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor hebt genomen. Wij hopen dat de tas naar wens is en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levertijd, product zorgvuldig ingepakt.
VerbeterpuntenProducten beter overeen laten komen met de foto's.
Beste Hennie, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Wij hopen dat je bestelling naar wens is. Wat betreft je verbeterpunt, wij doen ons best om de producten zo goed mogelijk over te laten komen op de website. Dit doen wij onder andere door gebruik te maken van daglicht. Wij nemen je punt zeker mee voor in de toekomst en zullen ons best doen om de productenfoto's te verbeteren waar mogelijk. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede service! Erg klantgericht! Ze hadden zelfs een handgeschreven persoonlijk kaartje toegevoegd aan de bestelling!
VerbeterpuntenNiets
Beste Caroline, hartelijk dank voor je leuke review. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service en je pakket. Wij waarderen dit enorm! Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Goedemiddag, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij hebben je naar aanleiding van je review een bericht gestuurd. We horen graag van je. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Behulpzame klantenservice. Er wordt op snel opgenomen
Beste Terry, bedankt voor je review. Wij vinden het erg leuk om te zien dat je tevreden bent over onze service. Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering en mooi verpakt!
Beste Jorinde, hartelijk dank voor je review en het mooie cijfer dat je ons gegeven hebt. Dit waarderen wij enorm. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Prachtige verpakking, snelle bezorging, mooie merken, Snel retourbedrag op de rekening
VerbeterpuntenIk had drie pakjes, die helaas allemaal retour moesten, dan is 6,75 euro per pakje veel geld. Staat overigens goed in de algemene voorwaarden maar zal me weerhouden volgende keer weer iets te bestellen
Beste Nellie, bedankt voor je review. Wij hebben je inmiddels telefonisch gesproken betreffende je verbeterpunt. Wij hopen dat dit naar tevredenheid is opgelost en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Extra aandacht voor de pakketjes
Beste Sanne, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij wensen je veel plezier met de sneakers van Nike. We verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Bij bestelling het klaarmaken en inspuiten van de schoenen. Door het berichtje erbij voelt het heel persoonlijk dat een fijn gevoel geeft. Het breedde assortiment is ook heel erg fijn en de bezorgtijd plus gratis verzending is geweldig zo kan he makkelijk bestelling bij haast.
VerbeterpuntenEen app van winkelstraat zou handig zijn dan kan je makkelijk op je mobieltje shoppen zonder dat de site vastloopt.
Beste Hansa, bedankt voor je review. Wat goed om te zien dat je tevreden bent over je bestelling. Wij wensen je veel plezier met de aankoop. Goed dat je aangeeft dat de website niet goed werkt op de mobiel. Wij zijn op dit moment de mobiele website aan het verbeteren. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Schoenen waren snel binnen, netjes verpakt met een strik eromheen. Leuk.
VerbeterpuntenIk wou een paar schoenen bestellen in mt 42. Helaas was alleen nog maat 42,5 volgens de site aanwezig, maar toch besteld. Thuis kreeg ik een maat 43 bezorgt. Gelukkig zaten ze als gegoten maar toch best gek.
Beste Beau, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Wat vervelend dat je een verkeerde maat hebt ontvangen, dit is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor. Gelukkig zijn deze wel goed van maat! Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Goedemiddag, hartelijk dank voor je review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Goedemiddag, bedankt voor je review. Wij hopen dat je bestelling naar wens is en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl