Pluspunten
Heel vriendelijke mensen die hun afspraken na komen. De service is top.
Pluspunten
Prachtige mand ontvangen, absoluut niet duur voor de kwaliteit die geleverd is.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Veel mooie producten en niet te duur. Goede kwaliteit,andere wasmand gezien bij Xenos voor maar 10 euro goedkoper, maar véél mindere kwaliteit.
VerbeterpuntenJammer dat er niet in iedere wasmand een waszak zit. Eventueel los bij te bestellen.
Pluspunten
Mijn reeds betaalde bestelling was niet compleet op voorraad. Per mail is dit vrij snel gecommuniceerd en in overleg besloten te wachten, zodat alles in één keer geleverd zou worden, zodat er geen kleur verschil zou zijn. Zo fijn dat een bedrijf mee denkt!
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
alles vlot verlopen
Pluspunten
Zaterdag besteld, dinsdag afgeleverd. Super, blij met de rieten manden met deksel voor op de onderste plank van de side table.
Pluspunten
we zijn heel tevreden over bestelling ,bezorging en aflevering. De rotan stoelen zaten super goed ingepakt, en zijn prachtig.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Stoelen netjes per stuk ingepakt, snelle levering en goede kwaliteit stoelen.
Pluspunten
Snel bezorgd
VerbeterpuntenIk had in eerste instantie een mand besteld, die te groot uitviel voor bij mij in huis. Ik heb die toen omgeruild voor een kleinere maat. Ik had het prettig gevonden als ik een berichtje had gekregen via de mail, dat de mand weer retour was bij het Mandenhuys. Dan weet je tenminste, dat dat goed is gegaan. Nu had ik vandaag ineens de kleine mand thuis, terwijl ik daar verder geen bericht van had gezien.
Pluspunten
Artikel zoals beschreven, goed verpakt, levering binnen voorziene tijd
Pluspunten
snelle reactie n.a.v. vraag over informatie
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Super snelle levering Snel beantwoorden van mail verkeer
Pluspunten
Bestelling en bezorging verliep snel zonder problemen of vertraging