Pluspunten
Zeer snelle levering en hele mooie rechte en degelijke manden.
VerbeterpuntenNiets ga zo door!!!
Pluspunten
Goede kwaliteit fietsmand, snelle levering. ben erg tevreden.
Pluspunten
Geen verzendkosten, snelle levering, en de mogelijkheid om het kosteloos terug te sturen...
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Top geregeld en bezorgd
Pluspunten
Mooie mand besteld. Ben er blij mee en lekker snel in huis. Zo willen we het graag! Postbode was nieuwsgierig wat er in die grote doos zat. Omdat deze zo licht was!
geen
Pluspunten
Prachtige producten, snel geleverd!
Pluspunten
Heel snel geleverd, alles prima in orde. Mooie stevige mand.
Pluspunten
Snelle en keurige levering
VerbeterpuntenProberen om de volgende dag te leveren
Pluspunten
Bereikbaarheid/klantvriendelijkheid
VerbeterpuntenHet was niet mogelijk om er achter te komen op welk moment van de dag de goederen zouden worden aangeleverd. Bij andere transportfirma's bestaat een tracking systeem, waardoor je een korte periode krijgt gemeld voor aflevering. dat is wel handig als je op werkdagen (= afleverdagen) zelf ook aan het werk bent.
Pluspunten
Leveren snel, en de rotan is van erg goede kwaliteit.
VerbeterpuntenTelefonische bereikbaarheid, maar dat geven ze zelf ook aan. Op mail reageren ze gewoon snel.
Één van de rotan stengels was niet goed weg gevlochten en stak uit.
Pluspunten
Snelle levering, goede verpakking
VerbeterpuntenGeen
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan!
Pluspunten
Bedrijf ok, leverdienst betaald door cliënt, onvoldoende
VerbeterpuntenLeveringsdienst. Pakket wordt slechts EENMAAL aangeboden. Trackingnr nr was niet doorgegeven. Afstand tot afhaalpunt abominabel, centrum stad!