Pluspunten
Goede service. Betrouwbaar. Van vriendin.
Pluspunten
De snelheid waarmee de producten geleverd worden. Goede communicatie.
Pluspunten
er werd goed met mij gecommuniceerd toen bleek dat mijn originele bestelling niet meer te krijgen was, en zodra ik een alternatief product had gekozen was deze met een dag binnen. mooi op tijd voor het cadeau geven.
Verbeterpuntenhet bedrijf zou de voorraad beter in de gaten kunnen houden, zodat geen producten die niet beschikbaar zijn worden besteld. of tenminste op de site aangeven dat de producten op dat moment niet in voorraad zijn.
Pluspunten
prima mand
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering, goede kwaliteit geleverde
De mand heeft aan de binnenkant scherpe punten zitten in de deksel, dit is niet echt handig met kinderen
Pluspunten
Konden niet onmiddellijk leveren maar hebben mij wel op de hoogte gebracht. ga er trouwens nog een bestellen.
Pluspunten
Snellere levering dan vermeld.
Pluspunten
Mooie fietsmand, zeer snelle levering, helemaal top!
Pluspunten
Alleen positief bericht, heel plezierig!
Pluspunten
Netjes en op tijd antwoord gekregen op mijn vraag via de mail. En ook de gemaakte afspraak nagekomen. Keurig, hier word ik blij van.
Pluspunten
Snelle levering..