Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering! Goed contact. Fijn dat je wordt gebeld wanneer je een vraag etc hebt. Ondanks dat het een internet bestelling is voel je je bij jullie toch persoonlijk geholpen.
VerbeterpuntenIk had twee manden besteld die niet helemaal gelijk waren van kleur en van hoogte. Dit vond ik een beetje jammer omdat ze wel naast elkaar komen te staan.
Pluspunten
Hele ruime keuze. Elk product uitvoerig gedetailleerd. Heel mooie kwaliteit van de manden. Ik kom zeker terug.
VerbeterpuntenGratis levering ook voor België eventueel vanaf bepaald minimum bedrag
Pluspunten
Snelle levering, kwaliteitsprodukten. Goede communicatie.
Pluspunten
Ze verkopen prachtige manden!
Pluspunten
Super artikel, ben er echt blij mee. Prima afhandeling en levering.
Geen Communicatie heb ik neutraal gehouden omdat alleen via de website contact is geweest en niet met werknemers.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij vinden het altijd fijn om te horen wat wel of niet goed is, zodat wij dit eventueel kunnen verbeteren. Nu heeft u ons voor communicatie een cijfer 5 gegeven. Wij zijn nieuwsgierig naar de reden hiervoor. Zou u dit willen toelichten? Bij voorbaat dank.
Pluspunten
Geleverd product mooier dan verwacht
Pluspunten
Mooie kwaliteit
VerbeterpuntenAls iemand een artikel retour stuurt met een klacht dan niet een artikel versturen waar hetzelfde aan mankeert. Komt een beetje raar over.