Pluspunten
overzichtelijke site sneele levering
Pluspunten
vooraf ingeschatte betrouwbaarheid blijkt te kloppen
Verbeterpuntenniet gevonden
Pluspunten
Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van het tijdpad van levering.
Pluspunten
Goed bereikbaar en vriendelijk geholpen.
VerbeterpuntenDe bezorging was later en niet op de aangegeven tijd. Maar kan te maken hebben met de gladheid op de wegen.
Pluspunten
Pluspunten
mooie manden, het hout is netjes in een mooie mand naast de haard nu en onze woef heeft het naar zijn zin in zijn mooie mand! het staat prachtig, snelle levering ook!
Pluspunten
Snelle, vlotte levering
Pluspunten
Overzichtelijke webshop, snelle levering en zorgvuldig ingepakt.
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Er ontbrak een plastiek beschermdopje, dit is direct opgelost. Het gekozen product bevalt ons heel erg. Het is een zeer mooi product, een meerwaarde voor het interieur en dit zelfs voor een hondenmand! Dank voor de goede service